| Yeni bir Tissot | |
|
+5kelby egunns crazyhours teng monster 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
monster
| Konu: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 11:38 | |
| arkadaşlar merhana öncelikle kendimi size hatırlatıyım 1bucuk ay kadar önce sizden dandirik bir casio marka saati alıyımmı almıyayımmı diye yardım istiyordum işim gereği sürekli takım elbise giyiyorum ve klasik bir saat bakıyordum ama sürekli forumu takip etmem ve burdaki arkadaşların yönlendirmeleriyle saatler konusunda ufkum genişledi casio yu falan bırakıp otomatik saat arayışına girdim ve makinasından sapma oranlarına taş sayısına dikkat ederek bu saati aldım NEW TISSOT² AUTOMATIC Watch LE LOCLE T41.1.483.53 Movement caliber 2824-2 39.3 X 39.3 X 9.15 mm / 120 g ilk otomatik saatim sizinle paylaşmak istedim bundan sonra gerisi gelecek inşallah forumu sürekli takip ediyorum ama saatler konusunda bilgi birikimim cok iyi olmadığı için pek fazla yazamıyorum saatin kolumda fotosunu cep telefonu ile çekmeyi denedim ama bişeye benzemedi o yüzden netten koydum resimleri ama takım elbise ile cok sade ve şık bi görüntüsü var, uygun fiyata iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum siz neler diyorsunuz saat ile ilgili saygılar
En son mosnter99 tarafından Salı 2 Mart - 1:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 11:50 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 11:52 | |
| Çok iyi bir seçim yapmışsınız. O kalitede bir saat başka markalarda çok daha pahalı. İyi günlerde kullanın. Kurma kolu cebinize takılıyormu (Ertay arkadaşımız soracak ta ) | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 12:09 | |
| le locle sevilir buralarda fiyatı neydi ki? | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| |
| |
monster
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 19:46 | |
| şu ana kadar cebe takılma problemi yaşanmadı ama bakalım saat bana 270usd ye geldi kutusu garantisi v.s. yanlız 4 günde pc ile yaptığım ölçümde 2 sn ileri gitmiş normalde daha fazla olması gerekiyodu heralde | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 22:17 | |
| 270 usd ? çok ucuza gelmiş, nasıl oldu ? Liste fiyatı 700-750 frank gibi idi. 4 günde 2sn ileri gitmesi müthiş. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 22:53 | |
| - teng demiş ki:
- 270 usd ? çok ucuza gelmiş, nasıl oldu ? Liste fiyatı 700-750 frank gibi idi.
4 günde 2sn ileri gitmesi müthiş. evet ebaydan bende takip ettim ve yaklaşık bu fiyata sıfırları var. fakat çelik kordon ve klasik saat bana uymadığı için tercih etmedim. bu arada saatiniz hayırlı olsun. 270 $ gümrüğe takılıyor diye biliyorum, satıcı fiyatı düşükmü gösterdi acaba. fakat bir arkadaştan biliyorumki; eğer saatin markası ve modeli kutu üstünde yazıyorsa, ki ebaydaki büyük satıcılar mutlaka yazarlar, gümrükçüler Tissot, Tag Heuer vb eşdeğer markaları görürse alıkoyarlar, kutudaki fiyatı önemsemezler, | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 22:55 | |
| ebay konusunda uzman bi kuzenim vasıtasıyla aldım yoksa ben ebay dan alamazdım güvenemiyorum. birazda o yüzden bekledik 9 günde elime ulaştı 2 tane tissot bayisinden orjinalmi diye yardım istedim ikiside orjinal olduğu konusunda garanti verdi bana postanede 2 tl ödettiler okadar başka bi sorun cıkmadı | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 22:58 | |
| Saatiniz hayirli olsun, zaten fiyat/performans olarak cok cok iyi bir saat, ustune bir de oldukca cazip bir fiyata almissiniz, bu durumda bravo demekten baska secenek kalmiyor. Cok memnun kalacaginiza inandigim bir saat olmus, sapma oranlari da muthis, guzel gunlerde kullanin. Ben de forumumuzun varliginin size guzel ve gercek bir saat almaniza sebep oldugu icin cok sevindim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Ptsi 1 Mart - 23:42 | |
| Güzel,klasik,tam bir takım elbise saati,hayırlı olsun, güle güle kullanın. | |
|
| |
mertk
Mesaj Sayısı : 279 Kayıt tarihi : 11/02/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Salı 2 Mart - 0:39 | |
| Saatiniz hayırlı olsun.Fiyatı gerçekten çok uygun.Bu fiyata eta 2824-2'li saat bulmak çok zor zaten. | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Salı 2 Mart - 1:40 | |
| saatle ilgili önemli bir bilgi daha paylaşıyım sizle 2824-2 ile arşiv ilgili olur 1 hafta boyunca pc nin saatine göre her gece 24.00 da yaptığım ölçümlerde makina bir gün 8 saniye ileri gidiyor ertesi gün 6 saniye geri kalıyor bi sonraki gün tekrar 6 saniye ileri gidiyor ve bir haftanın sonunda bunların birbirini dengelediğini farkettim bunun nedeninin sürekli sıcak ve serin ortamlara girip çıkmamla ilgisi olduğunu düşünüyorum zembereğin genleşmesinden kaynaklandığı konusunda bir bilgi okudum netten doğrumudur acaba? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Salı 2 Mart - 2:00 | |
| Bana kalırsa pc nin saatini güncelleyip bakmak lazım. Bir gün 8 saniye ileri giden bir saatin hemen ertesi günü 6 saniye geri kalması ancak kıyamet alameti olur. Zemberek uzayıp kısaldıkça saat ileri geri gider, Yaz ve kış mevsiminde saatin çalışmasında farklılık olur. ama bir gün ileri ertesi gün geri bu kadar oynamaz. | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Salı 2 Mart - 2:59 | |
| peki en sağlıklı nasil ölçebilirim? bende şu an takıntı haline geldi | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Yeni bir Tissot Salı 2 Mart - 3:10 | |
| http://wwp.greenwichmeantime.com/ adresinden yada atomik alrm clock programını kurarak oradaki atom saat serverlerine bağlanark yada saat ayarındaki internet saat dilimi ni güncelleştirerek | |
|
| |
| Yeni bir Tissot | |
|