Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Beğendiğiniz saat kombinasyonu

+3
solestar
watcher
teng
7 posters
YazarMesaj
teng

teng

Beğendiğiniz saat kombinasyonu Empty
MesajKonu: Beğendiğiniz saat kombinasyonu   Beğendiğiniz saat kombinasyonu Icon_minipostedSalı 2 Mart - 3:27

Saatlerde beğendiğiniz kasa malzemesi, kadran rengi ve kayıştan oluşan üçlü kombinasyonları paylaşalım.

Ben şu aralar; beyaz ya da krem kadran, rose gold kasa, ve konyak rengi alligator kayışı çok beğeniyorum.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Beğendiğiniz saat kombinasyonu   Beğendiğiniz saat kombinasyonu Icon_minipostedSalı 2 Mart - 3:33

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Beğendiğiniz saat kombinasyonu   Beğendiğiniz saat kombinasyonu Icon_minipostedSalı 2 Mart - 4:14

Bu aralarda begendigim saat kombinasyonu:
Krem kadran+Rose gold kasa+konyak devekusu derisi kayis ok1
http://www.turksaatforumu.com
solestar

MesajKonu: Geri: Beğendiğiniz saat kombinasyonu   Beğendiğiniz saat kombinasyonu Icon_minipostedSalı 2 Mart - 4:17

Çok klasik olacak ama; çelik kasa, siyah kadran ve siyah/koyu kahverengi kordon.

Saatte çelik kordondan hiç hoşlanmadığımı da zamanla farketmiş oldum.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Beğendiğiniz saat kombinasyonu   Beğendiğiniz saat kombinasyonu Icon_minipostedSalı 2 Mart - 4:42

Her zamanki gibi çelik kasa,konyak rengi veya hoş tonda kahverengi kayış, kadran rengi için saatin tarzına uydukdan sonra her renk olabilir,ama çerçeveyi çizecek olursak, beyaz,siyah veya krem kadran diyebilirim.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Beğendiğiniz saat kombinasyonu   Beğendiğiniz saat kombinasyonu Icon_minipostedSalı 2 Mart - 10:44

benim için artık (birkaç zamandır zamandır) modelden sıkınılmayacak tasarımlar esas; yani alacağım saati 5 yıl sonrada ilk heyecanla kolumda taşımalıyım, bu nedenle yeni trend tasarımları artık takip bile etmiyorum;
aşağıdaki örneği beğendiğim kadran modeli için verdim...arabic kirli beyaz numaratörlerin içine ustaca konumlandırılan orantılı 9 ve 3 de chronolar....
ustaca konumlandırılan dedim çünkü bu tasarıma bir çok modelde rastladıysam kesinlikle bu orantıyı bana vermedi; yani 1,2,3,4 deyip araya 2 tane chrono atmakla olamıyor....
- Kasa olarak arkadaşıma verdiğim certina ds1 in matlık ve parlaklığı bu kadar güzel sentezleyen bir kasa hakikaten az görmüştüm...kasa mat derken bir anda parlak şerit beliriyor ve saate farklı bir elitlik katıyordu..bir kaç fuzulilik olsa bile kadran yapısıda çok hoştı; özellikle dairenin kenarlarına doğru sıfıra yakın yayılan kadran yapısı (bu özelliği feyz aldığı carrera dan daha başarılı)
- kadran rengi olarak genelde hafif fosforlu siyah ve/veya kremle çiğ beyaz arasındaki tonlama

[img]Beğendiğiniz saat kombinasyonu Vgj2q0[/img]
Axiaziz

Axiaziz

MesajKonu: Geri: Beğendiğiniz saat kombinasyonu   Beğendiğiniz saat kombinasyonu Icon_minipostedSalı 2 Mart - 11:07

1- Cam bombeli
2- Kasa mat çelik
3- Standart değil, mutlaka stilize edilmiş rakam dizaynı
4- Siyah kadran olacak.
5- Chrono olmayacak

Bkz:
Beğendiğiniz saat kombinasyonu 33738091983f83940d40o
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Beğendiğiniz saat kombinasyonu   Beğendiğiniz saat kombinasyonu Icon_minipostedSalı 2 Mart - 11:08

şu sıralar lacivert kadran çelik kasa ve krokodil siyah sanki hoşuma gidiyor benim ya da bunun bir açık tonu mavi kadran çelik kasa ve mavi kayış ama kayış kumaş ve kot havasında olursa sanki harika olur gibime geliyor nerde gördüm mesela : daha görmedim scratch

Beğendiğiniz saat kombinasyonu
1 sayfadaki 1 sayfası