| Alınık Seiko Superior | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
monster
| Konu: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 2:51 | |
| Arkadaşlar fiyat olarak uygun ve kalite bakımından verilen paraya değdiğini düşündüğüm Seiko Superior otomatik çelik veya deri kordonlu mümkünse siyah kadran saat satmak isteyen veya elinde bulunan varsa almak istiyorum.
Saygılar
En son Axiaziz tarafından Paz 7 Mart - 3:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : (Gramer - Noktalama)) | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 3:50 | |
| Bunun cevabını ben de merak ediyorum aslında. Yani dışarıdan almak tamam da, biri getirirse kaça satar, acep? | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 4:50 | |
| Birilerinin getirip kar koyup size satmasını beklemek yerine 10 dakika içinde ebay/paypal üyeliğini açıp, siparişinizi geçip ödemenizi yapar ve 10 gün sonra gümrüklü paketiniz var yazısının gelmesini beklemeye başlayabilirsiniz | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 6:17 | |
| - silver demiş ki:
- Birilerinin getirip kar koyup size satmasını beklemek yerine 10 dakika içinde ebay/paypal üyeliğini açıp, siparişinizi geçip ödemenizi yapar ve 10 gün sonra gümrüklü paketiniz var yazısının gelmesini beklemeye başlayabilirsiniz
Sayın @Silver, ben şunun için sordum, benim ebay. ve paypal üyeliğim var alış-veriş de yapıyorum devamlı. Ama benim şahsen, Ankara' daki posta işleme merkezine gidecek vaktim maalesef yok. Genel olarak ise de şu var, bu saatleri getirten arkadaşlar, bunları bizim ebay.den alacağımızdan daha ucuza alabilecek bağlantıları kurmuş olmaları gerekir. Ve eğer bu mümkün olursa, buradaki alıcı hemen hemen ayın fiyata kendi ülkesi içinden daha zahmetsiz almış olur yada bireysel alış-veriş siteleri yoluyla ürünü taksitle alabilir... Dolayısıyla bence bu öğrenmemiz gereken bir bilgi... | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 7:51 | |
| birde gümrükte 150usd problemi var ben aslında o yüzden ebayden almak konusunda kararsız kaldım gerçi 20 gün önce 270usd lik TİSSOT LE LOCLE satın aldım aldığım satıcı kolinin üzerindeki bütün tissot yazılarını bantla kapatmış ve faturaya dikkat etmedim ama küçük bi mablağ yazmış bu sayede sorunsuz teslim aldım saati ama benimki biraz şanstı satıcınında işi sağlam yapması türkiyeden bulabilirsek kafamız rahat olur hiç olmassa | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 8:29 | |
| Hocam 1 saat izin alın önce çıkın öğle arası artık Birde gümrük sınırı 150$ değil 150 euro | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 10:34 | |
| silver arkadaş hatırladığım kadarıyla sende son dönemde bu saatten almıştın 1 tane ebaydan 260_tl ye gayet uygun almışşsın aldığın saat sıfırmı? ki bende ona göre fiyat konusunda kıyaslama yapabilirim bu arada acaba bana ebaydan saati aldığın ilanı söyleyebilirmisin satıcının elinde 1 adet daha varsa bende alabilirim | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 11:00 | |
| | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 11:25 | |
| bu saatin doğru çapını ölçen var acaba biri 40 dior biri 39 biri 43 .. ben de istiyorum bundan | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 11:55 | |
| 42 mm, kurma koluyla 45, boynuzları da uzun | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Alınık Seiko Superior Paz 7 Mart - 13:05 | |
| tam bana göreymiş | |
|
| |