| Samsun'dan merhaba | |
|
+11Tolga krytime M.Ali Sade Valjoux teng deka crazyhours zolaxx solestar watcher parabellum p08 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 2:16 | |
| Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Adım Hakan ÖZÇELİK,38 yaşındayım. Samsun, Atakum'da bir ilköğretim okulunda psikolojik danışman olarak görev yapmaktayım. Hobilerimden biri olan saat merakımın, böyle güzel bir sitenin konusu olduğunu görmek, beni oldukça heycanlandırdı. Hemen üye olup sizlerle tanışmak ve bu güzellikleri tüm Türkiye'deki arkadaşlarla paylaşmak istedim. Saat koleksiyonuma son 3 yıldır hız vermiş bulunmaktayım. Şu an 72 adet kurmalı ve otomatik makineli kol saatine ve 6 adet de köstekli cep saatine sahip durumdayım. Bu saatlerin bir kısmı rahmetli babamdan kalmakla beraber büyük bir kısmını da çalışmaz yada kasa halinde alarak kendim uğraşmak suretiyle çalışır duruma getirdim. Bu arada kasa parlatma, balans söküp takma, baskı söküp takma, tij ve başlık söküp takma, akrep yelkovan ayarlama ve basit pandül işlemleri gibi konularda naçizane el alışkanlığı edindim. Bu güzelliklerle uğraşa uğraşa sadece sesini dinleyerek bir saatin balansının çivili mi düz mü olduğunu bile anlar duruma geldim. Saat koleksiyonundan başka, hobilerimden biri de av tutkusudur. Malum en büyük avı gerçekleştirip evlendikten sonra, 2003' den beri ava gidemez oldum. Önceden beri yıllar içinde sahip olduğum yaklaşık 6 tane av tüfeğimden, sadece tam çakmak ve pimli göstergeli bir süperpozem kaldı. Diğer av malzemelerini de toplamaktan haz duyuyorum. Bu meyanda outdoor tipi malzemeler oldukça favorimdir. Söz etmek istediğim bir diğer merakım da eski kuyruklu Cadillac ve Chevroletler'dir. Bu arabalardaki o benzin kokusu, baştan sona pırıl pırıl nikelajlar ve helezon sistemleri, beni çocukluğumdan beri baştan çıkarmıştır. 1964 İmpala ve 1957 Bel air, benim ilk gençlik yıllarımdan beri sahip olmak istediğim iki güzeldir. Umarım ölmeden bir gün olur. Biliyorum, çoook uzun oldu ama en son olarak da yemek ve müzik hobilerimden de bahsedip bitiriyorum arkadaşlar. Yemek konusu, hem yapmayı hem de afiyetle etkisiz hale getirmeyi çok sevdiğim bir konudur ki zaten bu yüzden 95 kiloyu gördüm. Kebaplardan tutun fırın yemeklerine kadar dişe dokunan ne varsa elimden gelir, inşallah bir gün bir organizasyonda bunu sizlere gösterme fırsatım olur. Müzik konusu da şöyle, özellikle Türk sanat müziği başta olmak üzere Türk halk müziği ve Elvis tarzı 50'li yılların batı müziği favorilerimdir. Only you, It's now or never, gibi klasiklerin, insanın ruhunu dinlendirdiğini düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda fotoğraflar da eklemeyi düşünüyorum arkadaşlar, kendinize iyi bakın diyor, saygılarımı sunuyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 2:36 | |
| Hosgeldiniz Hocam, Ne guzel bir tanitim olmus, ellerinize saglik. Anlatimlarinizda kendimi bir anda aynaya bakar gibi hissettim, ama yaklasik 15 yillik ara ile Hobileriniz ve zevklerinizin tamamini paylasan biri olarak burada sizi gormek cok sevindirdi. Hazir yeri gelmisken ben de bir av animi anlatayim. Seferhisar Orhanli koyu, Turkiye'nin ilk avcilik dernegine sahip. Yurtdisindan gelen misafirlerime o koyde bir yaban domuzu surek avi duzenledik, ben de bir kayanin arkasina pusuya durdum, asagidan gelen gurultulerden kacan bir yaban domuzu benim onumdeki acikliga cikti ve o korkmus haliyle havayi koklamaya basladi, o kadar acidim ki hayvana ates etmeye kiyamadim ve havaya ates ettim, hayvan kacti, benim de basima yukaridan kozalaklar dustu, ben o heyecanla kozalaklardan oyle korktum ki hayvanin kactigi istikamete dogru ben de kacarken digerleri beni yakaladilar. O zamandan beri o koyde adim kozalak avcisi'na cikti Benim de de Turkiye'deki superpose'nin disinda burada Belcika'da da bir Liege el yapimi cifte av tufegim var. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 3:14 | |
| Hakan hocam hoşgeldiniz, iyi forumlar... | |
|
| |
zolaxx
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 6:27 | |
| hoş geldiniz iyi forumlar | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 6:40 | |
| hakan bey hoşgeldiniz havza ya yolunuz düşerse beklerim | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 6:41 | |
| av için gelirseniz sizi yakalar jandarmaya teslim ederim haberiniz olsun:))) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 7:02 | |
| Hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz ve kendinizin tanıtımınızdan anladığım kadarı ile tam yerine geldiniz, bu arada bahsetmemişsiniz ama sanırım tabancalarada ilginiz var, nickinizden böyle anlaşılıyor, üstelik markayı modeliyle birlikte olması gerektiği gibi doğru kullanmışsınız. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 7:13 | |
| Forumumuza hoşgeldiniz, renk getirdiniz, Sizden ricamız foruma girerken silahınızı girişteki masaya bırakmanızdır. Şaka bir yana, hepimize keyifli forumlar dilerim. | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 20:55 | |
| Forum'a hoşgeldiniz.Forum'da ki avcı sayısı da artıyor sakın burası avcılık forumu'na dönmesin bu kadar saat mekaniğiyle içli dışlı olduğunuza göre siz artık amatörlükten çıkmışsınız. Tabanca'nın bir ismi de Luger P08 galiba... Tekrar hoşgeldiniz... | |
|
| |
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Salı 9 Mart - 22:03 | |
| | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Samsun'dan merhaba Cuma 12 Mart - 7:06 | |
| Hoşgeldiniz. | |
|
| |