| İzmir buluşma | |
|
+13ertay deka watcher Bakone GAREZ sifujack propmatic bootsector deha kemal-cebeci hh_syn asiruh2009 peugeot206wrc 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
propmatic
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 31/01/10 Yaş : 52 Nerden : izmir
| Konu: Geri: İzmir buluşma Çarş. 6 Ekim - 11:24 | |
| eee neticede burda tecrübe konuşuyor. saatçılığı, zaman zaman gerilla taktikleri uygulayarak sürdüren bir kişi olarak sizleri uyarmak benim başımın borcudur. bazı tecrübeleri etmek gerekmiyor. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: İzmir buluşma Çarş. 6 Ekim - 21:19 | |
| Arkadaşlar buluşmada fotoğraf çekmek çok iyi olacak. Buluşmaya gelecek olan arkadaşlar arasında DSLR fotoğraf makinesi olan var mıdır acaba? Çekim yapmayı bilmiyorsa da çekimleri ben yapabilirim. Bu olay gerçekten önemli. Bu yüzden ilgilenen arkadaşlardan mesajları bekliyorum. Ayrıca makinesini satmış olan ancak lensleri duruyor olan arkadaş varsa ve Canon marka ya da Canon uyumlu lens bulunduran arkadaşlar da olabilir. Bende DSLR makine var ancak lens yok. Böyle bir durumda lensleri makineme takıp çekim yapabilirim. | |
|
| |
propmatic
| Konu: Geri: İzmir buluşma Çarş. 6 Ekim - 21:26 | |
| valjoux nun çok güzel bir makinası istersen onunla bir irtibata geç. eminim getirecektir zaten makinayı. bol bol foto çekeriz | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: İzmir buluşma Çarş. 6 Ekim - 22:07 | |
| Nasıl ulaşabilirim valjoux a? Telefon numarası falan var mıdır? | |
|
| |
Bakone
| Konu: Geri: İzmir buluşma Perş. 7 Ekim - 5:09 | |
| Ben unutmadan sorayım aklımdayken.Bu Kızlarağası Han'ın 1. katındaki kafe yazılmış ama ismi var mı oranın ? Yoksa zaten oraya çıkınca bulurmuyum yeri zorlanmadan ? | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: İzmir buluşma Cuma 8 Ekim - 6:40 | |
| - Bakone demiş ki:
- Ben unutmadan sorayım aklımdayken.Bu Kızlarağası Han'ın 1. katındaki kafe yazılmış ama ismi var mı oranın ? Yoksa zaten oraya çıkınca bulurmuyum yeri zorlanmadan ?
+1,kafenin adı nedir? hanın neresindedir? | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: İzmir buluşma Cuma 8 Ekim - 7:02 | |
| Bu konulara ek açıklık getirilmediğini ben de farkettim. Bakone ile konakta buluşup birlikte gideceğiz bu yüzden. Mete abinin telefon numarası var nasıl olsa. | |
|
| |
propmatic
| Konu: Geri: İzmir buluşma Cuma 8 Ekim - 8:10 | |
| hisarönü camiinin tarafında girişde değilde öteki, sokağa bakan girsişten girerken üstkata merdiven var. o merdivenden çıkın ve hemen ilk cafe de, içeride bir küçük oda var. ordayız
| |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: İzmir buluşma Cuma 8 Ekim - 8:39 | |
| Arkadaşlar yarın hava 19 derece. İzmirli insanların kaba etlerini hafif titretecek bir hava sıcaklığı. Lütfen kendisnize dikkat edin ve üzerinize sıkı birşeyler giyin. Bize de hastalık bulaştırmayın. | |
|
| |
propmatic
| Konu: Geri: İzmir buluşma Cuma 8 Ekim - 9:18 | |
| watcher'ın tel numarası var yolunu kaybeden onu arasın | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: İzmir buluşma C.tesi 9 Ekim - 6:20 | |
| Arkadaşlar bugün buluşma gerçekleşti mi?
Saatlerini alanlar güle güle kullansınlar.
Buluşma fotolarını bekliyoruz.
| |
|
| |
hh_syn
| Konu: Geri: İzmir buluşma C.tesi 9 Ekim - 7:23 | |
| cok hasta oldugumdan bulusmaya gelemedım coooooookkkkkkkkk derın uzuntu ıcerısındeyım | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: İzmir buluşma C.tesi 9 Ekim - 8:57 | |
| - hh_syn demiş ki:
- cok hasta oldugumdan bulusmaya gelemedım coooooookkkkkkkkk derın uzuntu ıcerısındeyım
biliyormusunuz,geçen zamanlarda buluşmayı en çok isteyen kişi olduğunuz için aklıma siz geldiniz bugün | |
|
| |
deha
Mesaj Sayısı : 210 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 63 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: İzmir buluşma C.tesi 9 Ekim - 9:56 | |
| Herkese selamlar, Izmir buluşmamızı tabi ki gerçekleştirdik, hem saatlerimizi teslim aldık, hem yeni projelere ilişkin çalışmaları gördük, saatlere dair bol bol sohbetlerimiz oldu ve tabi ki uzun zamandır beklediğimiz Sayın Watcher ile tanışma fırsatına sahip olduk. Yani gelemeyenler gerçekten çok şey kaçırdı. Buluşma resimlerini ben de bekliyorum, Sayın Valjoux herhalde çektiği resimleri bizden esirgemez artık. Forum saatimizi bugün teslim alan şanslılardan biriyim ve Hezarfen gerçekten çok çok güzel olmuş, tekrar başta Sayın Watcher olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben illa da Çukulata kadran diye talep edenlerdendim onun için daha diğer kadranlı halini koluma bile takmadan, kadran ve akrep yelkovanının değiştirilmesini bir arkadaşımdan rica ettim. Sonuç aşağıdaki resimlerde, süper değil mi ? [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: İzmir buluşma C.tesi 9 Ekim - 13:21 | |
| mükemmel luglar ve tepenin klasik tasarımıyla kasanın spor görüntüsü birbirini tamamlamış | |
|
| |
hh_syn
| Konu: Geri: İzmir buluşma Paz 10 Ekim - 6:41 | |
| cookkk sey kacırmısım gercektende.sımdı resımlerı gorunce daha cok uzulecem galıba kısmet degılmıs ınsallah bırdahakı bulusmalara.. | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: İzmir buluşma Perş. 4 Kas. - 2:21 | |
| Keşke katılabilseydim, varmı ufukta başka buluşma planları... | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: İzmir buluşma Salı 9 Kas. - 1:44 | |
| katılamadım çok üzüldüm kısmet bir sonrakine.... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: İzmir buluşma C.tesi 27 Kas. - 21:38 | |
| - asiruh2009 demiş ki:
- katılamadım çok üzüldüm kısmet bir sonrakine....
Rumi? | |
|
| |
| İzmir buluşma | |
|