| AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Axiaziz
| Konu: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Cuma 12 Mart - 9:57 | |
| 22 veya 23 Mart ta, aslında uzuun zamandır tanıdığım bazı arkadaşlarla İstanbul' da yüz yüze bir görüşelim diyorum artık.
""Tabii ki müsait olan, uzun zamandır tanıdığım tüm arkadaşlarla görüşürüz. Ama ne zamandır görüşmek istediğimiz, epey uzun zamandır tanıdığımız bazı "Mimar"ların haberi olsun dedim. Bilmem anlatabildim mi?""
(Maalesef sadece o iki gün olabilir, hafta sonuna denk getirme şansım ne yazık ki yok.)
En son Axiaziz tarafından Cuma 12 Mart - 12:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Cuma 12 Mart - 11:33 | |
| Anlamıştır herhal, eşşek diil ya | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Cuma 12 Mart - 11:57 | |
| Eger resim gelmezse uc gun kosede tek ayak ustunde durma cezasi | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Cuma 12 Mart - 12:05 | |
| Ben tarihi verdim... Gerisini "mimar"lar bilir. Plan, proje, çizim gibi konular haddime değil. ------------------------------------------------------------------------------------------------ O iki günden biri olabilir ancak, zaten o gün sonunda da (kaçta olduğu mühim değil), oradan Ankara' ya döneceğim. Eğer ekstrem bir aksilik olmazsa durum bu. Bu başlık altında netleştiririz... | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 11:22 | |
| Evet yarın, İstanbul' a gelen...
Hafta sonu değil ama pazartesi yada salı müsait olan AxiAziz. (Buraya yazmam gerektiğini hatırlatan, mimar "büyüğümüze" teşekkürü bir borç bilirim.) | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 11:27 | |
| İstanbul'a gel de seni esas Türk büyükleri ile tanıştırayım mesela Tekirdağ, Yeşil Efe, Mercan ..... | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 11:32 | |
| Ben her büyüğümüzle tanışırım da... O zaman o gün, oradan Ankara' ya nasıl dönerim onu bilmiyorum. Alırız benim bileti, otobüs yada tren, o saate kadar tüm büyüklerimizle aynı masada otururuz. (Hadi bakalım, en eskilerden iki kişi, eski defterler açılacak sanki ) | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 20:12 | |
| Pazartesi olursa ve akşama kadar kalacaksanız iş çıkışı katılmak isterim | |
|
| |
deka
| |
| |
cowboy
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 21:10 | |
| Teşekkürler eski işime geri döndüm | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 21:11 | |
| Sevindim. | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 21:11 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 21:25 | |
| ben de cok sevindim kardesim | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Perş. 18 Mart - 21:26 | |
| Teşekkürler Mete abi | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) C.tesi 20 Mart - 0:16 | |
| | |
|
| |
canturkk
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 25/09/09 Yaş : 48 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Paz 21 Mart - 6:00 | |
| Keske hafta sonu gitseydin. Katilmak isterdim. Kahretsin ki yarin nobetciyim. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Salı 23 Mart - 9:38 | |
| - canturkk demiş ki:
- Keske hafta sonu gitseydin. Katilmak isterdim. Kahretsin ki yarin nobetciyim.
Maalesef başka şansım yoktu. Dün akşam (pazartesi akşamı) döndüm zaten. Bu arada Tayfun Ağabey' e tekrar çok teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir gün geçirdik, çok güzel sohbetler ettik... Kendisi zahmet etti beraber gezdik... Minnettarlığımı buradan da belirteyim, ki az bile... | |
|
| |
Axiaziz
| |
| |
teng
| Konu: Geri: AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) Salı 23 Mart - 10:16 | |
| - Axiaziz demiş ki:
- canturkk demiş ki:
- Keske hafta sonu gitseydin. Katilmak isterdim. Kahretsin ki yarin nobetciyim.
Maalesef başka şansım yoktu. Dün akşam (pazartesi akşamı) döndüm zaten.
Bu arada Tayfun Ağabey' e tekrar çok teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir gün geçirdik, çok güzel sohbetler ettik... Kendisi zahmet etti beraber gezdik... Minnettarlığımı buradan da belirteyim, ki az bile... Ben teşekkür ederim, su gibi akıp geçen bir gündü. Tekrar beklerim. | |
|
| |
| AxiAziz İstanbul' da (Sanki büyük olay :) | |
|