| Selamlar, | |
|
+10ertay kelby Valjoux teng solestar M.Ali Sade watcher deka mehmettt fate 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 0:56 | |
|
En son martinriggs tarafından Perş. 25 Mart - 7:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
fate
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 0:58 | |
| Hoşgeldiniz | |
|
| |
mehmettt
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 1:01 | |
| hoşgeldiniz, oris iyi markadır ama tasarım olarak benim hiç hoşuma gitmiyor | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 3:02 | |
| Hoşgeldiniz. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 3:47 | |
| Hosgeldiniz, benim de saat merakim o yaslarda dedemin cep saatini sokup parcalayinca yedigim dayaktan sonra baslamisti. Saatlerinizi de hep beraber mekanige ceviririz Tekrar hosgeldiniz | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 5:41 | |
| Ceviririz derken elinizdekilere modifikasyondan ziyade sizi ikna ederiz onlari sattirir ve yeni mekanikler almanizda yaninizda oluruz demek istemistim | |
|
| |
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 5:44 | |
| - Alıntı :
- watcher demiş ki:
Saatlerinizi de hep beraber mekanige ceviririz
Tekrar hosgeldiniz
Hoşbulduk efendim..
Açıkcası geçenlerde Palladium AVM girişindeki saat tamiratı yapan beye sordum. Seastarın makinayı mekaniğe çevirebilir miyiz dediğimde bana kasaya sığmayacağını söyledi Arkadaşım öncelikle hoş geldin. Watcher üstad onlar gibi "tatlı su" saatçisi değil.Çeviririz diyorsa çevirir,emin ol. Tekrar selamlar... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 6:30 | |
| - watcher demiş ki:
- Ceviririz derken elinizdekilere modifikasyondan ziyade sizi ikna ederiz onlari sattirir ve yeni mekanikler almanizda yaninizda oluruz demek istemistim
Watchuseek forumunda modifiye edilmiş saatleri görünce siz de onu kasdettiniz sandım Birgün elimdekilerim hepsini çıkarıp tek bir saat almayı düşünüyorum, ancak okuduğum birçok bilgiden sonra o saatin ne olması gerektiği konusunda karamsarım .. |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 6:35 | |
| Hoşgeldiniz, iyi forumlar... | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 11:46 | |
| Hoşgeldiniz. Foruma katıldıktan bir süre sonra saatinizin ne olmasına karar vereceksiniz (Ama uzun sürmeyecek ) | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 20:00 | |
| | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 21:05 | |
| hoşgeldiniz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 21:23 | |
| - teng demiş ki:
- Hoşgeldiniz. Foruma katıldıktan bir süre sonra saatinizin ne olmasına karar vereceksiniz (Ama uzun sürmeyecek )
Görünüm olarak kriterlerim belli aslında; 43-45mm kasa, flight yada diver model, kauçuk yada deri kayış..hem resmi elbiseyle hem de spor kullanılabilecek bir model .. Sorun şu ki piyasadaki saatlerin %80'nin ETA makina taşıması, bunun seri üretim ve sahibinin swatch grup olması bende küçük çaplı bir hayalkırıklığı oluşturdu.Ben 5000-20000 euro sınıfında bir saat alacaksam, makinasının A'dan Z'ye kendi ürünü olmasını beklerdim. Bir saatin makinası seri üretim bir makinaysa, kasası 316L gibi standartsa ama etiketi 10.000 Euro ise verdiğim para nereye gidiyor diye düşündürüyor. Bir forum üyesi hiçbir saate 2000 Euro'dan fazla bedel biçmeyeceğini söylemiş, bu şartlarda kesinlikle kendisine katılıyorum .. |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Selamlar, Çarş. 17 Mart - 22:20 | |
| Onerim su: Saat danisma platformunda bir baslik acin ve bu sohbeti oradan devam ettirelim size belki ilginc gelebilecek oneriler ve dusunceler olabilir. Forumun saati bolumundeki basliklari da sanirim okumussunuzdur, size enteresan seyler soyleyebilirim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Selamlar, Perş. 18 Mart - 0:11 | |
| - watcher demiş ki:
- Onerim su: Saat danisma platformunda bir baslik acin ve bu sohbeti oradan devam ettirelim size belki ilginc gelebilecek oneriler ve dusunceler olabilir.
Forumun saati bolumundeki basliklari da sanirim okumussunuzdur, size enteresan seyler soyleyebilirim. Önerinize katılıyorum zira laf lafı açıyor... İlgili bölümde merak ettiğim bir kaç markayı sorduğumda devam edebiliriz. Forumun saati köşesini de inceledim, üzerinde konuşmaya tartışmaya değecek bir proje.. |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Selamlar, Perş. 18 Mart - 0:15 | |
| Bu projenin devami olacak, tabi ki surpriz... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Selamlar, Perş. 18 Mart - 6:08 | |
| - watcher demiş ki:
- Bu projenin devami olacak, tabi ki surpriz...
Projenin devamı Fortis B-42 Stratoliner tarzı birşey olursa hemen katılırım .. |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Selamlar, Perş. 18 Mart - 6:59 | |
| öncelikle hosgeldiniz. siz siz olun, sakin watcher'a uymayin, herkesi ayni sekilde kandirip sonrada bagimli yapiyor | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Selamlar, C.tesi 3 Nis. - 6:48 | |
| Hoşgeldiniz Foruma | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: Selamlar, Paz 4 Nis. - 19:23 | |
| Hoşgeldiniz, aktif forumlar diliyorum. | |
|