Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba

+15
kelby
solestar
mehmettt
canturkk
mustafasuren
watcher
borahan
certus
M.Ali Sade
ertay
fate
sifujack
deka
teng
Drao
19 posters
YazarMesaj
Drao

Drao

Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Empty
MesajKonu: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 11:48

Herkese merhaba,

Benim adım Ata Orgun. Ben 44 yaşında Ortodonti uzmanı (Çapraşık dişleri düzelten uzman dişhekimi) yım.

Ben şu anda Kıbrıs'ta yaşıyorum. Ama esasında Edirne Keşan'lı (Trakya'lıyım) yım. 23 sene İstanbul'da yaşadıktan sonra 2003 sonundan bu yana Kıbrıs'ta yaşıyorum. Eşim Kıbrıs'lı olduğundan o kadar çok sevdiğim halde artık İstanbul yaşanmaz bir hale geldiğinden ve sahip olduğumuz tek oğlumuzla daha çok vakit geçirmek için Kıbrıs'a yerleştik. Bu arada İstanbul'u daha çok sever oldum. Şimdi çok sık İstanbul'a gidiyorum ama turist olarak gidince İstanbul gerçekten çok güzel. Eşim'de Periodontist (Dişeti hastalıkları ve cerrahisi uzmanı) tir. Eşim'le beraber Lefkoşa'da kendimize ait bir kliniğimizde çalışıyoruz. Burada kendime daha çok vakit ayırıp, daha az çalışıp, daha relaks bir hayat sürüyorum. Bol bol tenis oynuyorum.

Allaha çok şükür orta üstü bir kazancım olduğundan yılda en az 1 tane olmak üzere bir orjinal saat almaya çalışıyorum. Bu hastalık çok uzun olmadı ama herhalde kurtulamayacağım bir hale geldi.

Bir aralar pahalı ve çok tutulan saatlerin replikalarına epeyce para vermiş olup sonra hepsini çöpe atan biri olaraktan bu forumdaki bilgileri okudukça nasıl hatalar yaptığımı ve hiç saatlerin mekanik özelliklerine bakmadan alan ve ondan dolayıda aldığım saatlerin neden çöpe gittiğini şimdi anlayan biri olaraktan bir süre önce kesinlikle artık replika saat almamaya karar verdim. O zamandan bu yana artık replika saat almıyorum ve almadım. Bütçemin el verdiği ve beğendiğim kaliteli orjinal saatleride almaya çalışıyorum. Şu anda 3 Adet Tissot (V8, T-touch, PRS 516), 2 adet Tag Heuer (Monaco ve Carrera), 1 Adet Bulgari (DIAGONO ), 1 Adet Oris (Limited Edition Schumaher), 1 Adet Hamilton (X-Wind Automatic), 1 Adet TW Steel, 1 Adet Toywatch, 1 Adet Swatch, 1 Adet Camel, 1 Adet Hislon, 1 Adet Victorinox orjinal saatlerim var. Hepsini severek kullanıyorum.

İnşallah sizlerin katkılarıylada daha sahip olacağım yeni saatlerimin hayaliyle aranızda bulunmaktan çok memnunum.

Açıkcası saatler konusunda çok cahil biri olarak uzun bir süre izleyici ve okuyucu olarak bu forumu takip edecek olsamda, bilgilendikce birşeyler paylaşmak için veya sizlerden bir şeyler öğrenmek amacıyla aranızda bulunmaya çalışacağım.

Bana bu forumun adresini veren teng arkadaşımada teşekkür ederim.

Herkesle şimdiden tanıştığıma veya tanışacağıma çok memnun oldum.

Saygılarımla,
teng

teng

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 11:56

Forumumuza hoşgeldiniz drao. sampanya
Bizler de öğrenmenin yaşı ve seviyesi yoktur prensibinden hareketle bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 11:59

Hoşgeldiniz. by
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 12:07

hoşgeldiniz ,sanırım dişleri düzeltmek için yaş sınırı yok değil mi,alt ve üst dişlerimin birbirine oturmasında biraz sorunvar
fate

fate

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 12:07

Hoşgeldiniz welcome
ertay

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 12:13

hosgeldiniz.
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 12:14

sifujack demiş ki:
hoşgeldiniz ,sanırım dişleri düzeltmek için yaş sınırı yok değil mi,alt ve üst dişlerimin birbirine oturmasında biraz sorunvar

Herkese hoşbulduk.

sifujack erişkin ortodontik tedavi mümkündür. Sorununuz muhakkak çözülebilir. En kısa zamanda bir ortodontiste gitmenizi tavsiye edeceğim.

Kıbrıs'a gelirseniz seve seve yardımcı olurum.
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 12:16

bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
M.Ali Sade

M.Ali Sade

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 17:44

Hoşgeldin arkadaşım.
certus

certus

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 20:52

Hoşgeldiniz keyifli sohbetler dilerim
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 21:04

hoşgeldiniz.
http://www.boraeresici.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 20 Mart - 22:24

Hosgeldiniz, welcome
yavru vatan'a bizden selamlar.
Guzel saatleriniz varmis, tebrik ediyorum, yenilerini alirken bizlerle paylasirsaniz yasadiginiz keyfi ve heyecani bizlere de yasamak firsati verirseniz cok seviniriz.
Iyi forumlar.
http://www.turksaatforumu.com
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 1:55

watcher demiş ki:
Hosgeldiniz, welcome
yavru vatan'a bizden selamlar.
Guzel saatleriniz varmis, tebrik ediyorum, yenilerini alirken bizlerle paylasirsaniz yasadiginiz keyfi ve heyecani bizlere de yasamak firsati verirseniz cok seviniriz.
Iyi forumlar.

Herkese teşekürler ve tekrar hoşbulduk.

Takip ettiğim başka konulardaki forum siteleri var ama bu forumdaki tanışma olayı çok hoşuma gitti. Kendimi ilk defa bir forumda bu kadar rahat ve dostane bir karşılama ile karşılaştım. Çok hoşuma gitti.

Watcher şimdiye kadar aldığım saatler tamamen cahilce dış görünüşlerine göre aldığım saatlerdi. Kısmetse bundan sonraki saatlerimi sizler gibi dostların yardımıyla daha bilinçli almaya çalıacağım. Engin bilgilerinizi heyecanla ve merakla öğrenmek istiyorum.

Siteye üye olmama sebep olan teng arkadaşım, başka bir forumdaki yazılarında saatler konusundaki bilgilerine dayanarak bana saat tavsiye etmesi konusunda yardım istemek amacıyla mesaj atınca beni buraya yönlendirerek sizlere ulaşmamı sağladı. Çokta iyi yaptı.

İlk kendimi tanıtırken yazdığım gibi bu saat merakı başladığından bu yana her sene en az bir orjinal saat almaya çalışıyorum. Bu senede bu sıralar bu niyetle araştırmalarıma başladığımda sizlere kadar geldim. Şimdi herkesin yardımını bekliyorum.

Lütfen şimdi beni yönlendirin bundan sonra saat tavsiyeleriniz ve ilgilendiğim saatler hakkında yardımlarınız için forumda nereden devam edeceğim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 1:58

GENEL SAAT FORUMLARI bölümünde 'saat danışma platformu'na yazabilirsiniz.
Orada yeni bir başlık açarsınız.
mustafasuren

mustafasuren

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 5:53

Sevgili Drao Hoşgeldiniz...
canturkk

canturkk

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 5:54

Hosgeldiniz
mehmettt

mehmettt

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 6:41

Hoşgeldiniz, Kıbrıs güzel yer diyorlar ben hiç gitmedim ama her tarafta yılan varmış, başka bir olumsuzluğunu duymadım kıbrıs'ın.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 6:55

Ben yıllar önce 1 sene boyunca kaldım, hiç öyle birşey duymadım.
mehmettt

mehmettt

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 7:08

deka demiş ki:
Ben yıllar önce 1 sene boyunca kaldım, hiç öyle birşey duymadım.

Bilmiyorum ama söyledikleri o gidip gelenlerin. Belki bölgeden bölgeye şehirden şehre fark ediyordur, bir zamanlar kıbrısta çok fare varmış makarios da fareleri yesin diye çok yılan getirmiş kıbrısa. Bu sefer de yılanlar basmış diyorlar adayı.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 7:15

Bunlar tam bir hurafeye benziyor, ben 83-84 de bir sene boyunca kaldım, o zamanlar bizim tarafda ne makarios ne de o takımdan başkası vardı, hiçde dediğn şeylerle karşılaşmadım,ayrıca o yıllarda da duymadım, tam bir hurafeye benzeyen bir söylem.
solestar

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 7:22

Hoşgeldiniz...
teng

teng

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 7:44

Drao demiş ki:

İlk kendimi tanıtırken yazdığım gibi bu saat merakı başladığından bu yana her sene en az bir orjinal saat almaya çalışıyorum.

Biz de senede bir tane almaya çalışıyoruz ama başaramıyoruz. Her seferinde Tövbe bir daha almıycam diyoruz ama nafile diable . hani ne derler ''saatçinin tövbesi akşama kadardır'' diye..
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 9:25

mehmettt demiş ki:
Hoşgeldiniz, Kıbrıs güzel yer diyorlar ben hiç gitmedim ama her tarafta yılan varmış, başka bir olumsuzluğunu duymadım kıbrıs'ın.

Merhaba,

Yaklaşık 7 senedir Kıbrıs'ta yaşıyorum. 15 senedirde gider gelirdim. Söylediğiniz söylenti var ama ben yılan hiç görmedim.
Yılan yok ama Kıbrıs'ta Karpaz bölgesi eşekleri meşhurdur.

Kıbrıs'ın baharları mükemmeldir. O zamanlar her yer yeşil olduğundan zaten yeşil ada diyede anılır. Ama yazları tam tersine cehennem sıcakları vardır. Öyle böyle değil gerçekten çok sıcaktır. Kemiklerinize kadar ısınırsınız. Deniz ise hamam suyu dedikleri gibidir. Eğer gelecekseniz benim tavsiyem Mayıs ayı bilemediniz Haziran başı ile Eylül ve Ekim ayları çok güzeldir. Tavsiye ederim.

Türkiye'nin büyük illerinde kalanlar için bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlar. Çünkü gidilecek ve görülecek yerleri gördükten sonra herşey bir tekrar gelmeye başlar. Ama relaks bir hayat isteyenler için idealdir.

Bugün hava yaklaşık 25 derece idi ve ben deniz kenarındaydım. Hava ve deniz çok güzeldi. Oğlumla deniz kenarında kabuklar ve taşlar topladık. Hayat kısa yaşamak lazım diye düşünüyorum. Bizim burada para harcıyacak ben yerimiz yok.
Teng bundan dolayı heryıl birkaç kez yurtdışına gitmeye çalışıyorum ve saat almaya gayret ediyorum.
İnşallah herkese nasip olur
teng

teng

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 9:33

Ben ''senede bir kere almayı başaramıyoruz'' derken demek istediğim, kendimize hakim olamayıp daha fazla alıyoruz , demek idi Smile
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 9:41

teng demiş ki:
Ben ''senede bir kere almayı başaramıyoruz'' derken demek istediğim, kendimize hakim olamayıp daha fazla alıyoruz , demek idi Smile

Ben şimdiye kadar kendimi tutup 1 tane alıyordum ama galiba sizleri ve burayı izlemeye devam ettikçe bende galiba ipin ucunu kaçıracağım gibime gelmeye başladı.
Neden bana bu siteyi önerdin?
Bakalım neler olacak hep beraber göreceğiz.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 9:42

Biz yandık sen de yan Very Happy
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 9:56

teng demiş ki:
Biz yandık sen de yan Very Happy

Neydi o atasözü "Gülü seven dikenine katlanır" dı galiba.

Bizde bu sevginin dikenine katlanacağız.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 10:01

Simdi dostum bundan sonraki ilk saatin icin bir baslik ac ta sana hemen bir saat alalim, bizler de biraz heyecanlanalim, sen hic merak etme, artik bundan sonra iflah olmazsin, kendini birak rahatla, bizleri kendi yerine, kendini de koltukta oturmus disinin cekilmesini bekleyen hasta yerine koy.
kahkaha2
http://www.turksaatforumu.com
deka

deka

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 10:11

Epeydir alım heyecanı yaşamamıştık, sanki kendimize alacakmışız gibi heyecanlandım.
miammiam
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 10:12

watcher demiş ki:
Simdi dostum bundan sonraki ilk saatin icin bir baslik ac ta sana hemen bir saat alalim, bizler de biraz heyecanlanalim, sen hic merak etme, artik bundan sonra iflah olmazsin, kendini birak rahatla, bizleri kendi yerine, kendini de koltukta oturmus disinin cekilmesini bekleyen hasta yerine koy.
kahkaha2

Hemen başlığı açıyorum. Yardımlarınızıda bekliyorum.

Bu arada her zaman koltuğun oturan kısmında değilde korkulan kişi olmayı tercih ederim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 10:45

Alınacak saat cüzdanda durmazmış (fin atasözü)
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 10:53

Zaten bizim cüzdandada kaşıntı başladı. Galiba fin atasözü gerçekleşecek.

Teng GENEL SAAT FORUMLARI bölümünde 'saat danışma platformu'nda bölüm açtım yardımını esirgeme.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 13:36

merhaba, hoşgeldiniz
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 20:27

Forum'a hoşgeldiniz...
Benim de Keşan'da askerlik dolayısıyla 7 ay gibi ikamet etmişliğim vardır guluyor
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 23:02

Valjoux demiş ki:
Forum'a hoşgeldiniz...
Benim de Keşan'da askerlik dolayısıyla 7 ay gibi ikamet etmişliğim vardır guluyor

Merhaba,

Ben Keşan'da doğdum, üniversiteye kadar orada yaşadım. Benim için özel bir yerdir. Çocukluk anılarım ve arkadaşlarım hala orada. Şimdi bir kaç yılda bir gidiyorum o başka bir olay.
Keşan etrafı ile güzeldir ama askerlik bildiğim kadarı ile ağırdır. Sınır bölgesi olduğundan sürekli tetikte olmak gerekir.

İnşallah sen kötü anılarla ayrılmamışsındır.
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 23:22

Yok yok benim açımdan çok keyifli bir yerdi,gerçi Keşan'ın içini ancak hafta sonları görebiliyordum,konum olarak İzzetiye Köyü'nün güneyindeydi birliğimiz...
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPaz 21 Mart - 23:31

Valjoux demiş ki:
Yok yok benim açımdan çok keyifli bir yerdi,gerçi Keşan'ın içini ancak hafta sonları görebiliyordum,konum olarak İzzetiye Köyü'nün güneyindeydi birliğimiz...

Güzel yerdeydiniz. Hiç Saroz körfezine gittiniz mi? Benim çocukluğum Saroz körfezinde Erikli sahilinde geçti. Hala orada evim var. Annem ve babam her yaz gidiyor ama ben daha az gidiyorum.

Siz galiba İzmirli'siniz o zaman çok yabancılık çekmemişsinizdir. Kültür olarak benzer bulurum ben.

Bu arada danışma platformunda bana saat alalım diye bir bölüm açtım. Yeni bir saat almak istiyorum. Oraya katkılarınızı bekliyorum.

Bu arada sizle ve buradaki tüm dostlarla tanıştığıma çok memnun oldum.
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 0:50

Hem İzmirli hem de rumeli göçmeni olma'nın verdiği kültür o yöreye yabancılık çektirmedi doğrusu.
Tüm forum dostları gerekli katkıyı yapacaktır.
Tekrar hoşgeldiniz...
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 8:08

Valjoux demiş ki:
Hem İzmirli hem de rumeli göçmeni olma'nın verdiği kültür o yöreye yabancılık çektirmedi doğrusu.
Tüm forum dostları gerekli katkıyı yapacaktır.
Tekrar hoşgeldiniz...

Çok teşekkürler ve hoşbulduk.
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 3 Nis. - 6:37

Foruma Hoşgeldiniz
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 5:13

Ve sonunda Drao'nun korktuğu başına gelir ve saat alımı konusunda ipin ucu kaçar Very Happy
Deniz-KSK

Deniz-KSK

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 12 Mart - 10:04

Konuyu hortlattım ama Drao hocamın bizzat açtığı uygun konu bulamadım bu mesajı yazmak için. Hocam bende DAÜ'de 7 yıl okudum ayıptır söylemesi EEE mezunuyum. Yarı Kıprıslı sayılırız be abiim!! Very Happy
Selamlar.
http://www.google.com
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 12 Mart - 10:11

Deniz-KSK napan,

Memnun oldum. Bende yarı Kıprıslı oldum. Bu gidişle tam Kıprıslı olmaya gidiyorum.
Deniz-KSK

Deniz-KSK

MesajKonu: Geri: Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba   Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba Icon_minipostedC.tesi 12 Mart - 11:16

Sağolun hocam bende memnun oldum. Kıprıs'ın yeri ayrıdır bende 7-7.5 yılımı geçirdim. Oza'sını (Magosada hep bundan içerdik), Con kahvesini, mandarinini, mükemmel lezzetli patatesini ve tabiki koop hellimini özledim. Selamlar hocam Lefkoşa'ya, Venedik sütununa, Dereboyu caddesine, Girne kapısına... agliyor
http://www.google.com

Kıbrıs'tan sevgiler ve herkese merhaba
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Herkese merhaba
» Herkese Merhaba
» Herkese merhaba
» Herkese Merhaba
» herkese merhaba,