Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 23/03/10 Yaş : 38 Nerden : istanbul
Konu: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 10:47
diğer bir saatim; 1881 yapımı waltham gümüş avcı kasa[img][/img]
barett
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 11:46
gercekten piril piril ama dedigim gibi saatler hakkinda bilgi edinip belli bir modek uzerine yogunlasirsan daha iyi olur diyer fotolari unutma
hipogrif
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 11:52
tamam unutmam aslında benim takıntım amerikan saatleri anahtar kurmalı modeller ilk çıkaları ve elimde en azından bikaç tane bulunsun istiyorum. şimdilik sadece bir tane var ben de. bir de elgin bulursam alacağım fakat türkiye kurcalanmamış bulmak çok zor. bu saat amerikadan geldi aracılar vasıtasıyla
barett
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 11:54
bunlar sanki ingilizlerden kopyalamislar bu saatlerin zincir mekanizmalilarini sana tavsiye ederim fusee sistemi esefman sistemi degisik ve isciliklidir
hipogrif
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 12:03
biliyorum ama onlar çok pahalı, bunlar zincir mekanizmalı değil zemberekli saatler. bildiğim kadarıyla waltham, elgin gibi amerikan yapımı saatlerin zincirli modelleri yok. ingiliz saatleri gerçekten çok güzel ben de tesadüfen geçen sene çok temiz, pırıl pırıl bir tane almıştım. ama o da zemberekliydi şimdilik böyle gidiyorum orta sınıf saatlerle
Misafir Misafir
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 12:15
.
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hipogrif
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 12:20
benden de ayıptır sorması piyasadan kastınız fiyatları mı? eğer öyleyse modeline, kasa ve makinesine göre değişiyor. böyle bir saat şimdi 250- 300 lira yapar herhalde. bir de üstününe el değmemiş bir makine olursa tıpkı bunun gibi rahat rahat yiapar o kadar. fotoğraflarda anlaşılmıyor ama makine de tek bir iz bile yok tertemiz
Misafir Misafir
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 12:26
.
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hipogrif
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 12:29
ebay de bulmak mümkün çok temiz ve güzel saatler ama türkiyede çok zor. temiz olanların çoğu zaten yurt dışından geliyor. türkiyede kurcalanmamış saat bulmak zor zaten. bizim millette bu tür şeylere özen gösterme dikkat etme, koruma güdüsü yoktur. saat mı bozulduysa at çöpe diye düşünür pek çoğu.
hipogrif
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 12:34
ben bu saati alalı 1 sene olacak o zaman 210 liraya almıştım ki ben çok şaşırmıştım bu kadar ucuz olduğuna. amerikan saatleri bulunuyor piyasada iyi kötü ama anahtar kurmalı modeller çok mu diğer modellere oranla ne sıklıkta bulunur bilmiyorum. size ucuz gelmiştir ama bir öğrenci için oldukça yüksek bir fiyat okulda arkadaşlar deli gözüyle bakıyor bana parayı bunlara yatırdığım için
Misafir Misafir
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 13:04
.
hipogrif
Konu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham Perş. 25 Mart - 13:19
hehehe yok bütün paramı bunlara yatırmıyorum kız arkadaşımla eğlenip yiyeceğim para ayrı zaten