Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Anahtar kurmalı Waltham

2 posters
YazarMesaj
hipogrif

hipogrif

Anahtar kurmalı Waltham Empty
MesajKonu: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 10:47

diğer bir saatim; 1881 yapımı waltham gümüş avcı kasa[img]Anahtar kurmalı Waltham Waltham[/img]
barett

barett

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 11:46

gercekten piril piril
ama dedigim gibi saatler hakkinda bilgi edinip belli bir modek uzerine yogunlasirsan daha iyi olur diyer fotolari unutma fumeur
hipogrif

hipogrif

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 11:52

tamam unutmam Smile aslında benim takıntım amerikan saatleri anahtar kurmalı modeller ilk çıkaları ve elimde en azından bikaç tane bulunsun istiyorum. şimdilik sadece bir tane var ben de. bir de elgin bulursam alacağım fakat türkiye kurcalanmamış bulmak çok zor. bu saat amerikadan geldi aracılar vasıtasıyla
barett

barett

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 11:54

bunlar sanki ingilizlerden kopyalamislar bu saatlerin zincir mekanizmalilarini sana tavsiye ederim fusee sistemi esefman sistemi degisik ve isciliklidir
hipogrif

hipogrif

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 12:03

biliyorum ama onlar çok pahalı, bunlar zincir mekanizmalı değil zemberekli saatler. bildiğim kadarıyla waltham, elgin gibi amerikan yapımı saatlerin zincirli modelleri yok. ingiliz saatleri gerçekten çok güzel ben de tesadüfen geçen sene çok temiz, pırıl pırıl bir tane almıştım. ama o da zemberekliydi şimdilik böyle gidiyorum orta sınıf saatlerle Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 12:15

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hipogrif

hipogrif

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 12:20

benden de ayıptır sorması piyasadan kastınız fiyatları mı? eğer öyleyse modeline, kasa ve makinesine göre değişiyor. böyle bir saat şimdi 250- 300 lira yapar herhalde. bir de üstününe el değmemiş bir makine olursa tıpkı bunun gibi rahat rahat yiapar o kadar. fotoğraflarda anlaşılmıyor ama makine de tek bir iz bile yok Smile tertemiz
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 12:26

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hipogrif

hipogrif

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 12:29

ebay de bulmak mümkün çok temiz ve güzel saatler ama türkiyede çok zor. temiz olanların çoğu zaten yurt dışından geliyor. türkiyede kurcalanmamış saat bulmak zor zaten. bizim millette bu tür şeylere özen gösterme dikkat etme, koruma güdüsü yoktur. saat mı bozulduysa at çöpe diye düşünür pek çoğu.
hipogrif

hipogrif

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 12:34

ben bu saati alalı 1 sene olacak o zaman 210 liraya almıştım ki ben çok şaşırmıştım bu kadar ucuz olduğuna. amerikan saatleri bulunuyor piyasada iyi kötü ama anahtar kurmalı modeller çok mu diğer modellere oranla ne sıklıkta bulunur bilmiyorum. size ucuz gelmiştir ama bir öğrenci için oldukça yüksek bir fiyat Smile okulda arkadaşlar deli gözüyle bakıyor bana parayı bunlara yatırdığım için Very Happy
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 13:04

.

hipogrif

hipogrif

MesajKonu: Geri: Anahtar kurmalı Waltham   Anahtar kurmalı Waltham Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 13:19

hehehe yok bütün paramı bunlara yatırmıyorum Very Happy
kız arkadaşımla eğlenip yiyeceğim para ayrı zaten fumeur

Anahtar kurmalı Waltham
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Waltham cep saati
» WALTHAM 1883
» 1905 Waltham Antika Cep Saati
» Satilik ERY/Kurmali
» www.tickdong.com