Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk saatimiz hangisiydi?

+7
2FAST4U
M.Ali Sade
Drao
watcher
teng
everywhere
krytime
11 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

İlk saatimiz hangisiydi? Empty
MesajKonu: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 14:14

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 20:12

Benim ilk saatim babamın kendisine seiko 5 alıp ta eski saatini bana verdiği lacivert kadranlı otomatik bir Kralina idi.
everywhere

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 20:20

benim ilk saatim tam bir klasikti casio f91 Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 22:12

Benim ilk saatimi 9-10 yaşında iken babam almıştı.Bir göz ameliyatına girmeden önce gittik bana kurmalı bir Nacar saat almıştık. (o zamanlar henüz otomatik bile pek yoktu) O saati üniversiteye kadar kullandım.
Sonra kayboldu, birkaç sene önce deli gibi aradım ama galiba (attım ).
Ama itiraf edemiyorum, La Hey'de eski bir savaş suçlusu olarak yargılanmak ta var. baris ilani

Ama o zaman babamın söylediği bir söz hala kulaklarımda çınlar : Oğlum en iyi saat Omega ile Zenith'tir. vieux
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedPerş. 25 Mart - 22:16

Benim de 10 yasinda iken sunnetimde hediye gelen hislon kurmali idi.
Nerede mi?
Help help, wanted...
Bulana mukafat verilecektir Very Happy
http://www.turksaatforumu.com
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedCuma 26 Mart - 3:09

Yok hatırlayamıyorum. Kaç dakikadır düşünüyorum ama mümkün değil hatırlayamadım.

Ama babamın kadranının içi mavi Seiko'su vardı. Büyük bir kasası vardı. Çok beğenirdim arada sırada takmak isterdim ama o zaman bizdeki bilekte taşımak mümkün değildi. Bak neleri hatırlattın şimdi.

Babama sorayım bakalım, ne oldu o saat. Şimdiye kadar aramak hiç aklıma gelmemişti.

En son Drao tarafından Cuma 26 Mart - 11:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
M.Ali Sade

M.Ali Sade

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedCuma 26 Mart - 10:00

İlk saatim 1970 yılında alınan bir Hislon'du.Ama maalesef "Kızıl Çin" malı kötü bir taklitti.Hemen bozulup gitmişti.
2FAST4U

2FAST4U

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedC.tesi 27 Mart - 1:35

sunnetimde gelen dedemin hediyesi kurmali bir saat hala cekmecede duruyor fakat markasini hatirlamiyorum.2.saatim swatch in yeniden hayata gecirdigi dna seris beyaz kadran siyah plastik kayis uzun yillar taktim ardindan swatch in degisen modelleri.......
ertay

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedC.tesi 27 Mart - 2:09

Katil balina,
Ilk saatiniz hangisiydi? seklinde kestirme bir baslik acmaktan ziyade, ilk saat olayini duygusallik yönünden de ele alarak, ilk edinilen saatlerle ilgili anilarimizida bizlere hatirlatarak bir kez daha cocuklugumuzu hatirlattiniz. tesekkürler.

benim ilk saatim, sünnetimde alinan vialüx marka saatti. fiyatida 750 TL idi. takribi olarak, ögretmen maasinin ücte biri bir rakkama tekabül ediyordu. bu saati bir kac yil kullandiktan sonra, bir gün amcam Almanya'dan izne geldiginde, bana hatiri sayilir bir harclik vermisti, bu parayida üzerine koyarak o siralar popüler bir saat olan Omax ile takas etmistim. Omax'i tamir etmeye kalktigimi ve en son mendile cikilayip kaldirdigimi hatirliyorum ve su an akibeti mechul. Very Happy

bir cogumuzun ilk saatine sünnetin'de kavustugunu dikkate alirsak, demekki eskiden saat sahibi olabilmek icin, illa bir yerlerimizin kesilmesi gerekiyormus. fumeur
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedC.tesi 27 Mart - 4:23

evdeki eften püften ve çocukken aldığım bir kaç çetrefilli barometre ve depth meter li casio dan sonra 90 yılında free shoptan camel aldım, pilliydi ama zamanına göre kaliteydi
deka

deka

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedC.tesi 27 Mart - 11:18

Benim ilk saatimde ilkokul 2 veya 3. sınıfda iken (yıl 1968 veya 1969) alınan o yılların popüler saati olan kurmalı Nacar idi ama bende o saate ne oldu hiç hatırlamıyorum. agliyor
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İlk saatimiz hangisiydi?   İlk saatimiz hangisiydi? Icon_minipostedPerş. 1 Nis. - 2:21

benim ilk saatim f91 ile aynı özelliklere haiz bir sanyo idi. nasıl gidiyor bu rakamlar saniyeler diye içini açıp baktığım fakat anlayamadığım Smile bir dijital idi tabi kapatamayınca bir daha pek alınmadı yani:) watcher; hislon kurmalı bendeydi ama arkadaşa hediye etmiştim.yanlış vermişim deyip alayım istersen Smile)))

İlk saatimiz hangisiydi?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tatil saatimiz
» En güzel saatimiz
» İlk antika veya vintage saatimiz
» RUMI Saatimiz Icin Odeme
» Rumi saatimiz için alligator kayış.