Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 23/03/10 Yaş : 38 Nerden : istanbul
Konu: Bir kol saatinin boyutları? C.tesi 27 Mart - 22:44
geçen gün ilk defa bir kol saati aldım kendime 1930'lardan art deco benzeri bir kasası var. west end watch company markası. kol saatleri konusunda çok bilgim yok west end şirkeni de ürettiği cep saatlerinden biliyordum. neyse asıl konuya geleyim saatin kasa ölçüleri 19 mm X 30 mm bana biraz ufak gibi geldi boyutları bayan saati mi erkek saati mi? anlamadım. ölçülerden de anlaşılacağı gibi kasa dikdörgen yardımcı olursanız sevinirim fotoğraf koymaya çalıştım ama olmadı.
hipogrif
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? C.tesi 27 Mart - 22:55
işte saatin fotoğrafı:
[img][/img]
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? C.tesi 27 Mart - 23:35
Kasa art deco benzeri değil , tıpatıp art deco. Art deco yıllarında erkek saatleri de küçük idi ama bu saat bayan saatine benziyor.
hipogrif
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? C.tesi 27 Mart - 23:39
hımmm neyse ben de kız arkadaşıma hediye derim
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? C.tesi 27 Mart - 23:42
Önce bakımını yaptırıp temizletip yağlattır . Epey eski olduğu için yağları donmuştur.
hipogrif
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? Paz 28 Mart - 0:17
watcher Admin
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? Paz 28 Mart - 4:19
Bu saat 40'lardan bir erkek saati, o donemde erkek saatleri bu boyutlarda, kadin saatleri ise minnacik oluyordu. Bir saati degerli kilan sey mekanizmanin kucuklugu de olabiliyordu. Ozellikle bu saatin icindeki makine cok hos dikdortgen bir makinedir.
fenomen61
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? Paz 28 Mart - 4:51
hocam konuyla alakalı değil ama nasıl resim yüklediniz bi anlatırmısınız?
hipogrif
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? Paz 28 Mart - 5:39
http://www.imageshack.us/ şu adrese girin ordan bilgisayarınızda bulunan, yüklemek istediğiniz resmi seçip siteye yükleyin, yüklendikten sonra sayfanın sol tarafında alt alta yazılmış linkler göreceksiniz. ordan yanında "forum kodu" yazılı olan linki kopyalayıp cevap bölümünden yedinci sırada bulunan "resim" linkine tıklayın ardından daha önce kopyaladığınız adresi buraya yapıştırıp tamam deyin. umarım karışık olmamıştır bu arada konu kaynadı gitti abi şimdi benim aldığım bu saat kesin erkek saati mi temizlettikten sonra ona göre takıp takmamaya kara vereceğim kolumda bayan saatiyle dolaşmak istemem
fenomen61
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? Paz 28 Mart - 5:46
hocam verdiğiniz adrese bi haftadır giremiyorum.sayfa görüntülenemiyor deniyor.
hipogrif
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? Paz 28 Mart - 5:54
hımmm benim de arada giremediğim oluyor siteye. nedenini ben de bilmiyorum
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? Paz 28 Mart - 6:24
Konu: Geri: Bir kol saatinin boyutları? Paz 28 Mart - 20:15
hipogrif demiş ki:
http://www.imageshack.us/ şu adrese girin ordan bilgisayarınızda bulunan, yüklemek istediğiniz resmi seçip siteye yükleyin, yüklendikten sonra sayfanın sol tarafında alt alta yazılmış linkler göreceksiniz. ordan yanında "forum kodu" yazılı olan linki kopyalayıp cevap bölümünden yedinci sırada bulunan "resim" linkine tıklayın ardından daha önce kopyaladığınız adresi buraya yapıştırıp tamam deyin. umarım karışık olmamıştır bu arada konu kaynadı gitti abi şimdi benim aldığım bu saat kesin erkek saati mi temizlettikten sonra ona göre takıp takmamaya kara vereceğim kolumda bayan saatiyle dolaşmak istemem