| Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim | |
|
+7fate krytime silver deka MortingenStrasse egunns certus 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
certus
| Konu: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Perş. 1 Nis. - 20:48 | |
| Dün gece Bursa Zafer Plaza'da Pırlant mağazasının önünden geçerken bir indirim olduğunu gördüm arkadaşlar. 1-4 Nisan arasında Zafer Plaza'daki mağazaya özgü olmak üzere Pırlant tüm saatlerinde %50 indirim yapıyor. Saat almak isteyenler Pırlant'la irtibata geçsin derim. Gerçekten çok güzel saatler vardı. Bir kaç örnek verecek olursam, mesela Longines'in Grand Vitesse, Admiral ve Hydro Conquest modelleri mevcuttu. Hamilton vardı gördüğüm kadarıyla Viewmatic Chrono, Conservation GMT, Belowzero vs. Sonra Raymond Weil vardı Nabucco, Freelancer falan. Seiko'lar vardı. Baume&Mercier, Porsche Design ve daha bir sürü model vardı. Mesela Omega Speedmaster Broad Arrow co-axial vardı 8bin liradan 4 bin lira düşmüş fiyatı. Tag Heuer vardı güncel Carrera, Aquaracer chrono vs. Bir de egunns'un sevdiği eski tarz beyaz kadran kahve kayış bir carrera vardı Kısaca güzel modeller mevcut, saat alacak arkadaşlar irtibata geçsin derim Pırlant'la, oldukça güzel bir fırsat bence. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Cuma 2 Nis. - 5:11 | |
| certus longines spirit varmıydı, hatırlormusun birde taksitmi cash mi | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Cuma 2 Nis. - 5:39 | |
| certus aradım adamları 30 tane tag satmışlar carrera chronoda indirime rağmen çok tuzla yaa, yüzde 80 yaptıklarında haber ver | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Cuma 2 Nis. - 11:54 | |
| keşke bursada olsaydım, belki bi oris kapardım oradan | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Cuma 2 Nis. - 22:42 | |
| @eguuns valla bir ara kalabalıktan vitrini göremedim, altına hücüm vardı sanki yok spiriti göremedim, yok sanırım vintage modeller.. ama master collection'dan hani ibre enflasyonu yaşatan bir model vardı onu gördüm, grand vitesse bir de admirali gördüm @mortingen oris yoktu indirimli modellerde | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim C.tesi 3 Nis. - 23:14 | |
| dün gene zafer plazadaydım, yarabbi resmen yama olmuş yahu.. vitrinde doğru dürüst saat kalmamış hele hamiltonlar kapışılmış, keza tag heuer ve longines de öyle.. Raymond weil da baya bi satılmış pek kalmamıştı.. egunns'un hasta olduğu beyaz kadran kahve kayış eski tip carrera yatıyodu öyle sere serpe.. kimsenin gücü yetmemiş onu almaya anlaşılan.. 4900 franktan 2450ye düşmüştü ama yine de pahalı saylır tabi.. ama muhteşem ötesi bir saat.. yeni carreralar halt yemiş yanında derim ben..
Yani kısaca Bursa'da bir sürü kişi artık hammy, tag, longines ve raymond sahibi oldu... Umarım bir şekilde foruma uğrarlar da paylaşım olur.. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 3:49 | |
| Belki bunda forum olarak bizim de katkımız büyüktür, forum adına buralardan komisyon mu istesek ne. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 6:00 | |
| Sadece Bursa değil tüm Türkiye'ye gitti saatler Saatleri Bursa'da toplamışlar ama öteki mağazalardan da sipariş yağmış müşterilerden | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 7:13 | |
| Bugün de uğradım oralara...indirimin son günü olduğu için ve özellikle pazar günü olması münasebetiyle baya bir yoğundu pırlant gene... Bu arada Oscar marka kurmalı bir saat gördüm ETA 6497 mekanizmalı.. İndirimle 395 liraya düşmüştü adamlar taksit bile yaparız dediler... biraz inceledim, hatta forumun saatine girişmeseydim alıp çıkacaktım çok tatlı lokum gibi bir saatti.. hatta resmini buldum | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 8:01 | |
| Oscar gerçekten şıkmış . Çapı ne kadar acaba ? Sitesin de de 495 tl. ye satılıyor. | |
|
| |
fate
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 8:13 | |
| Hakikaten çok tatlıymış bu saat. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 9:03 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 9:12 | |
| oscara yüzde 50 yaptıklarını sanmam; tahminim kendi markaları dışındaki markaları ellerinden çıkartmaya çalıştılar | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 9:14 | |
| certus boşver, fiyatına göre güzel saat ama arabic numaratör sevmeme rağmen, numaralar çok büyük sanki miyoplar için üretilmiş | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 9:26 | |
| Yahu egunns pilot saati bu, okunurluk üst düzey olmalı ondan öyle kocaman yapmışlar adam manevra sırasında bakıcak falan ya gerçi hangi pilot bunu takar günümüzde o ayrı mesele ... neyse almadığıma göre bir sorun yok değil mi | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 9:38 | |
| doğru vallahi bizim turksaattede osmanlı rakamlar, o zaman uçak varmışta bizimkilermi takmamış | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 10:12 | |
| Bu saatde 6497 makina var ve bu makinanın olduğu kasalar genelde 45mm. oluyor, birde bildiğim kadarı ile verilen fiyat normal bir fiyat bahsedilen indirim uygulanmamış. http://www.ofrei.com/page1284.html | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 4 Nis. - 19:08 | |
| İncelemeyi yapan arkadaş da 40-41 mm civarı demiş Oscar için... Valla ben fiyatı sordum etikette 700 küsür lira yazıyordu, indirimle 395 olur dedi pırlant yetkilisi... | |
|
| |
tonny-to
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Ptsi 19 Nis. - 2:12 | |
| Bahsi geçen saat,41 yada 42 mm,mineral kristal cam,eta makina,saniyeli,17 rubi taşlı ve kurmalı modelidir.Etiket fiyatı 495 tl ve k.kartınıza 10 ay a kadar vade yaparlar,daha az taksit düşünürseniz fiyatı düşürürler;nakit te %20 indirim yapılmış ki nakitte genelde bu oranı yaparlar ve saat 395 e gelir.Aynı modelin otomatik modeli de vardı 8-9 ay önce ama firmanın oscar iskelet modelini rekor sayıda satan eski bir satışçıları bahsi geçen saatin otomatik modelini de sonuna kadar sattıp bitirdi.Oscar saatlere güvenebilirsiniz,problemsiz ve klas saatlerdir. | |
|
| |
jeoid
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 25 Nis. - 6:53 | |
| oscar markası kimin ? Bilen var mı ? Pırlant saatçiliğin kendi için yaptırdığı saatlere verdiği marka olabilir mi? Amblemide pırlantın amblemini andırıyor. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 25 Nis. - 7:13 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 25 Nis. - 9:04 | |
| Oscar bir turk markasidir. | |
|
| |
jeoid
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 25 Nis. - 9:10 | |
| Birkaçtane oscar saatim var , sorun çıkartmayan makineler , ancak menşei belirsiz. Nerede toplatılıyorlar merak ediyorum. Oscar'ın sonuna birde New York ekleyerek adres saptırıyorlar bence. Oscar ile Pırlant saatçiliğin amblemlerini aynı görünce , 10-15 dolara çinde toplatıp , bize satıyor olabilirlermi diye düşündüm biran. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Paz 25 Nis. - 9:22 | |
| Oscar saatler bildigim kadariyla isvicrede yapiliyorlar. Fiyat kalite paritesinde iyi sayilirlar. Turkiyede bir sikinti var, mesela oscar saatlerine made in turkiye yazsalardi acaba guvenir miydik yine? Bu soruya cevap vermemiz lazim. | |
|
| |
jeoid
| Konu: Geri: Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim Salı 27 Nis. - 7:38 | |
| Oscar saatlerin üzerinde made in türkiye yazması benim için sıkıntı oluşturmazdı. Endüstrimizin bu güne kadar kayda değer saat üretimi yapmamış olması , yapılması olası saatlerin kalitesiz olacağı anlamına gelmez. Ben sadece Oscar'ın iyi kalitede bir ürün olup olmadığını anlamaya çalışmıştım. Yazdığınızdan anladığım kadarıyla , ürünlerin kalitesi vasatın üzerinde. | |
|
| |
| Pırlant Bursa Zafer Plaza Mağazası'nda %50 indirim | |
|