| Bvlgari Diagono | |
|
+5vervito crazyhours teng watcher bvlgari 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
bvlgari
| Konu: Bvlgari Diagono Paz 4 Nis. - 22:41 | |
| Merhabalar, Forumunuz ile malesef yeni tanışma fırsatı buldum ve memnun oldum.Sizlerden Bvlgari Diagono DG40C6SSD ürününün incelemesini rica edeceğim.Mekanizması hakkında hiçbir bilgiyi kesin olarak elde edemedim.Sağolsun birkaç güzel forumda tam emin olmamakla beraber yorum getirenler oldu ama kesinlik arz etmiyor.Saygılar. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Paz 4 Nis. - 23:31 | |
| Bulgari'ler gectigimiz surelere kadar eta makineler kullaniyordu. Resmini verdiginiz saatteki makine eta 2892-2 modeli. Guvenilir ve hassas bir makinedir. Bence tek sikinti saatin fiyati biraz yuksek geldi. Ama tabi ki marka icin verilen ek fiyat artisini da gozonunde bulundurmak lazim. Bezel'in yazilar nedeniyle oldukca genis olmasi kadrani ve dolayisi ile cami kucuk tutuyor, aslinda cam buyudukce safir camlarda, cam fiyati katlamali olarak artar. Bu saati bir dostumun kolunda gorme imkanim olmustu, boynuzlarin egimi nedeniyle oldukca konforlu bir durusu vardi. Kullandiklari celik iyi kalite 316L celik. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Paz 4 Nis. - 23:37 | |
| Sayın bvlgari, öncelikle formumuza hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz. Siz saat hakkında biraz ön bilgi verirseniz isteyen arkadaşlarımız arkasını getirebilirler sanırım. Ben başlangıcını yapayım: Saatin içinde eta 2892 mekanizma var. eskiden mekanizmalarını Girard Perregaux'tan alıyordu ama piyasada tutunup, moda saat ikonu haline gelince fazla para ödemeyi bıraktı , Eta kullanıyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Paz 4 Nis. - 23:38 | |
| Ben daha önce başladım ama bitirene kadar Watcher yazmış bile | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Paz 4 Nis. - 23:46 | |
| Red Kit gibi golgemden de hizli cekerim | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Paz 4 Nis. - 23:51 | |
| | |
|
| |
bvlgari
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Ptsi 5 Nis. - 0:52 | |
| Bilgiler için teşekkür ederim.Tüm yazılarınızı zevkle okumaya çalışıyorum şimdi Forumun tamamını araştırmam uzun süre alacak! | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Ptsi 5 Nis. - 0:56 | |
| Forum bir ansiklopediden ziyade sohbet havasinda bilgi iceren bir icerige sahip oldu, keyif alacaginizdan eminim. Size bol keyifli okuma diliyorum. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Ptsi 5 Nis. - 1:44 | |
| güzel, nezih , hoş ta şu bulgari yazılarını azaltsalar mı küçültseler mi yok mu etseler kararsız kaldım bi telefon açıp fikir danışacam bulgari ceo suna | |
|
| |
bvlgari
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Salı 6 Nis. - 9:02 | |
| Mesajların çoğunu okudum ve okumaya devam ediyorum , bu arada yeni bir soru sorma ihtiyacı hissettim.Bu tip saatlerin bakımı ne kadar sürede bir yapılmalıdır size göre? Maliyetleri konusunda da bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Salı 6 Nis. - 11:55 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
bvlgari
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Salı 6 Nis. - 22:45 | |
| Cevap için teşekkürler,peki Bvlgari servisleri dışında bir yere bakım yaptırmak sakıncalı olsa da işinin ehli bir saat uzmanının bakım yapmasına bir sıkıntı olur mu?Çünkü Bvlgari servisleri nerede var tam olarak bilmiyorum ama zannedersem Swissotel içerisine mevcut sadece. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Salı 6 Nis. - 22:55 | |
| İşinin ehli bir saat uzmanı bakım yapabilir. Benim götürdüğüm servis ben Vacheron Constantin'e geçecektim o zaman bu bakım ücretleri otomatikman 750 tl ye çıkacaktı demişti. | |
|
| |
bvlgari
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Çarş. 7 Nis. - 0:52 | |
| Bilgi için teşekkür ederim.Giyim firmasından saat pek çıkmaz denir ancak sanırım sahip olduğum model fiyat/performans olarak çok iyi olmasa da kalitesi açısından kalburüstü kabul edilebilir.Zira bakım ücretleri de az değilmiş. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Çarş. 7 Nis. - 1:49 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono C.tesi 24 Nis. - 0:08 | |
| Bvlgari diğer moda markalarından çok farklı.. en azından in house ve çok çok üst düzey makineler ürettiği için. Bulgari Sotirio Tourbillon Perpetual Calendar bu modele bir bak Katil. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono C.tesi 24 Nis. - 4:07 | |
|
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono C.tesi 24 Nis. - 7:00 | |
| | |
|
| |
2FAST4U
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Salı 8 Haz. - 20:54 | |
| bulgari yi tommy ile bir tutan zihniyet bir zahmet bir bulgari magazasinin kapisindan iceri adim atsin ,,,,, | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Çarş. 9 Haz. - 6:13 | |
| bvlgarici replikacılarda rolex misali müthiş kaliteli yapmaya başladı; ayırt etmek çok çok güç | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Perş. 10 Haz. - 7:56 | |
| Bvlgari saatlerin bezelinde kocaman BVLGARI yazmasını garip buluyorum başka bir lüks marka var mı ki bezelde devamlı adını yazsın. | |
|
| |
smartclock
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 60 Nerden : turkiye-japonyada yasiyor
| Konu: Geri: Bvlgari Diagono Ptsi 14 Haz. - 0:08 | |
| bulgari dianolar yenileri 5000 ile 8000 tl arasi altin cerceveli olanlarida var fakat cok az kullanilmis cok iyi kondusyonda modeline gore 2000 ile 4000 tl arasinda ben bulabilirim | |
|
| |
| Bvlgari Diagono | |
|