Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bvlgari Diagono

+5
vervito
crazyhours
teng
watcher
bvlgari
9 posters
YazarMesaj
bvlgari

bvlgari

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPaz 4 Nis. - 22:41

Merhabalar,
Forumunuz ile malesef yeni tanışma fırsatı buldum ve memnun oldum.Sizlerden Bvlgari Diagono DG40C6SSD ürününün incelemesini rica edeceğim.Mekanizması hakkında hiçbir bilgiyi kesin olarak elde edemedim.Sağolsun birkaç güzel forumda tam emin olmamakla beraber yorum getirenler oldu ama kesinlik arz etmiyor.Saygılar.
Bvlgari Diagono 5528
watcher
Admin
watcher

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPaz 4 Nis. - 23:31

Bulgari'ler gectigimiz surelere kadar eta makineler kullaniyordu.
Resmini verdiginiz saatteki makine eta 2892-2 modeli.
Guvenilir ve hassas bir makinedir.
Bence tek sikinti saatin fiyati biraz yuksek geldi. Ama tabi ki marka icin verilen ek fiyat artisini da gozonunde bulundurmak lazim.
Bezel'in yazilar nedeniyle oldukca genis olmasi kadrani ve dolayisi ile cami kucuk tutuyor, aslinda cam buyudukce safir camlarda, cam fiyati katlamali olarak artar.
Bu saati bir dostumun kolunda gorme imkanim olmustu, boynuzlarin egimi nedeniyle oldukca konforlu bir durusu vardi.
Kullandiklari celik iyi kalite 316L celik.
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPaz 4 Nis. - 23:37

Sayın bvlgari, öncelikle formumuza hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
Siz saat hakkında biraz ön bilgi verirseniz isteyen arkadaşlarımız arkasını getirebilirler sanırım.
Ben başlangıcını yapayım: Saatin içinde eta 2892 mekanizma var.
eskiden mekanizmalarını Girard Perregaux'tan alıyordu ama piyasada tutunup, moda saat ikonu haline gelince fazla para ödemeyi bıraktı , Eta kullanıyor.
teng

teng

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPaz 4 Nis. - 23:38

Ben daha önce başladım ama bitirene kadar Watcher yazmış bile alkisalkis
watcher
Admin
watcher

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPaz 4 Nis. - 23:46

Red Kit gibi golgemden de hizli cekerim fumeur
teng

teng

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPaz 4 Nis. - 23:51

blublu
bvlgari

bvlgari

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPtsi 5 Nis. - 0:52

Bilgiler için teşekkür ederim.Tüm yazılarınızı zevkle okumaya çalışıyorum şimdi Smile
Forumun tamamını araştırmam uzun süre alacak!
watcher
Admin
watcher

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPtsi 5 Nis. - 0:56

Forum bir ansiklopediden ziyade sohbet havasinda bilgi iceren bir icerige sahip oldu, keyif alacaginizdan eminim.
Size bol keyifli okuma diliyorum.
crazyhours

crazyhours

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPtsi 5 Nis. - 1:44

güzel, nezih , hoş ta şu bulgari yazılarını azaltsalar mı küçültseler mi yok mu etseler kararsız kaldım bi telefon açıp fikir danışacam bulgari ceo suna geek
bvlgari

bvlgari

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 9:02

Mesajların çoğunu okudum ve okumaya devam ediyorum Smile , bu arada yeni bir soru sorma ihtiyacı hissettim.Bu tip saatlerin bakımı ne kadar sürede bir yapılmalıdır size göre?
Maliyetleri konusunda da bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler.
Misafir
Misafir
Anonymous

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 11:55

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bvlgari

bvlgari

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 22:45

Cevap için teşekkürler,peki Bvlgari servisleri dışında bir yere bakım yaptırmak sakıncalı olsa da işinin ehli bir saat uzmanının bakım yapmasına bir sıkıntı olur mu?Çünkü Bvlgari servisleri nerede var tam olarak bilmiyorum ama zannedersem Swissotel içerisine mevcut sadece.
teng

teng

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 22:55

İşinin ehli bir saat uzmanı bakım yapabilir. Benim götürdüğüm servis ben Vacheron Constantin'e geçecektim o zaman bu bakım ücretleri otomatikman 750 tl ye çıkacaktı demişti.
bvlgari

bvlgari

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 0:52

Bilgi için teşekkür ederim.Giyim firmasından saat pek çıkmaz denir ancak sanırım sahip olduğum model fiyat/performans olarak çok iyi olmasa da kalitesi açısından kalburüstü kabul edilebilir.Zira bakım ücretleri de az değilmiş.
Misafir
Misafir
Anonymous

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 1:49

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
vervito

vervito

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 0:08

Bvlgari diğer moda markalarından çok farklı.. en azından in house ve çok çok üst düzey makineler ürettiği için.
Bulgari Sotirio Tourbillon Perpetual Calendar bu modele bir bak Katil.
Misafir
Misafir
Anonymous

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 4:07

.

vervito

vervito

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 7:00

ok1
2FAST4U

2FAST4U

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedSalı 8 Haz. - 20:54

bulgari yi tommy ile bir tutan zihniyet bir zahmet bir bulgari magazasinin kapisindan iceri adim atsin ,,,,,
egunns

egunns

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 6:13

bvlgarici replikacılarda rolex misali müthiş kaliteli yapmaya başladı; ayırt etmek çok çok güç
Azizim
moderator
Azizim

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 7:56

Bvlgari saatlerin bezelinde kocaman BVLGARI yazmasını garip buluyorum başka bir lüks marka var mı ki bezelde devamlı adını yazsın.
smartclock

smartclock

Bvlgari Diagono Empty
MesajKonu: Geri: Bvlgari Diagono   Bvlgari Diagono Icon_minipostedPtsi 14 Haz. - 0:08

bulgari dianolar yenileri 5000 ile 8000 tl arasi altin cerceveli olanlarida var fakat cok az kullanilmis cok iyi kondusyonda modeline gore 2000 ile 4000 tl arasinda ben bulabilirim

Bvlgari Diagono
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bvlgari Ipno Ladies Watch