Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Foruma sormadan ebay'de milli olmak...

+5
teng
egunns
kelby
watcher
crazyhours
9 posters
YazarMesaj
crazyhours

crazyhours

Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Empty
MesajKonu: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 22:08

yazmayacaktım utanıyordum ama forumdan sır çıkmaz Smile korka korka ebay a üye olup şunları aldım kusura bakmayın sorun çıkıpta dumura uğramayayım diye böyle yaptım (bkz justex macerası...)bunlarda sorun çıkmazsa tabii ki de soruşturma yaptıktan sonra devam Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Fieda
Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Bilezikkarmaaparat hepsi a4 dolar kargo bedava diyorlar bakalım ne tür bir şey olacak birde tecrübelerden faydalanmak adına samsun a mı gelecek bu malzemeler yoksa ankara istanbul gibi merkezlere mi başkası bizim adımıza alabiliyor mu gibi sorular da var yani kafam da
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 22:11

hepsi 17 küsür dollars 3 küsür aparat 14 küsür saat ...
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 23:34

Eh gecmis olsun demekten baska birsey elimden gelmiyor dostum Very Happy
http://www.turksaatforumu.com
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 23:43

abi bu geçmiş olsun yediğim kazığa mı geek
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 23:51

crazyhours demiş ki:
abi bu geçmiş olsun yediğim kazığa mı geek

kahkaha2

Nasil olsa saat geldikten sonra diyecektik, bari simdiden diyeyim dedim dostum.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 23:54

ne akla hizmet ettim ben ya gelirse almayım bari yok dedirteyim ben tayini çıktı desinler taskafa
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 7 Nis. - 23:56

Hay allah yaw sevgili crazy gulmekten koltugumdan dusuyordum, yan tarafta benim satici saskin saskin beni seyrediyor guluyor
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:03

17 dolara otomatik saatmi?
çok vermişsin Smile geçen ebaydan bir satıcı ile tanıştım, kilo işi otomatik saat gönderebileceğini söylemişti. kilosu 10 dolar, gönderim yeri hongkong. guluyor
gittigidiyorda 50-100 tl civarına satılan goer, winner, LP, wohler, vb saatler nerden ve kaça temin ediliyor diye hiç düşündünüzmü ?
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:09

aslında kar marjı iymiş. 1 kilodan minimum 10 saat çıksa maliyeti 1 dolar.
minimum 50 liradan satsam, 10 saat=500 tl. 50 tl gittigidiyor keser, 50 tl de maliyet ve kargo vs, bana kalır 400 tl. böyle 2 parti yapsam bir le locle parası çıkar guluyor
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:14

boşver crazy tabura dağıt sevinsin çocuklar diable
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:15

@crazy
kapına kadar gelir merak etme, ptt getiriyor.
bugüne kadar ebaydan 4 saat, 1 fotoğraf makinesi, 1 video kamera, 1 webcam, 2 mp3 çalar, 1 ayakkabı, ve ufak tefek bir sürü ıvır zıvır aldım. sadece fotoğraf makinesi gümrüğe takıldı, diğer hepsi kapıya kadar geldi.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:20

aslında maksadım deneme yanılma idi Smile gerçekten de denedim ve yanıldım monstre
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:21

valla bir de saat merakımızı biliyorlar imajım bozulur kimseye göstermeden gömerim ben o saati arka bahçeye drunken
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:25

bu vaziyeti yeni bir hamle ile düzelteceğim.ararım ben sizi ....Smile aklınızda ebay cahili olarak kalmasın ismim sofistike bir hareket yapmak lazım şimdi miammiam
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:33

boşver takılma böyle şeylere, hem sen ucuz kurtarmışsın, benim içimi yiyip bitiren gevril merakı 200 dolara mal olmuştu. 300 lirayı çin mekanızmasına vermişiz.

ebaydan sorunsuz alışveriş yapan neredeyse yok gibidir. (ben hariç diable ) ben gevrili elden almıştım agliyor
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:34

crazyhours demiş ki:
valla bir de saat merakımızı biliyorlar imajım bozulur kimseye göstermeden gömerim ben o saati arka bahçeye drunken

Hic topraga gomme bence, cunku bunlar dallanip budaklanip meyve vermeyen cinsinden kahkaha2
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:34

Eh dostlar benim ebay'den yaptigim yanlis alimlar ve yedigim kaziklari yazarsam ansiklopedi olur
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:44

watcher demiş ki:
Eh dostlar benim ebay'den yaptigim yanlis alimlar ve yedigim kaziklari yazarsam ansiklopedi olur

bir mekanik meraklısı olarak, çalışmayan yada sahte markalı saatler alabilmiş olma ihtimaliniz yüksek , sahte marka derken şöyle bir durumu kasdediyorum;

bir arkadaşım kurmalı bir zenith saat almıştı ebaydan, ucuza aldım diyede seviniyordu.
saat bir gelmiş zenithle alakası yok, uyduruk bir kasa ve mekanizmaya, orjinalden çıkma bir zenith kadranı yerleştirmişler. zenith için ucuz ama böyle bir saat için çok çok yüksek bir meblağ vermişti yanılmıyorsam
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 0:59

watcher demiş ki:
crazyhours demiş ki:

Hic topraga gomme bence, cunku bunlar dallanip budaklanip meyve vermeyen cinsinden kahkaha2
postacıya hediye edecem ne hali varsa görsün pis cinli ya )
teng

teng

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 1:59

Postacınız çinli mi ? kahkaha2
deka

deka

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPerş. 8 Nis. - 5:55

Çinli satıcı galiba diable ,baksana adam baya tecrübeli, bence bu saatleri atmayın, ders olarak tecrübelerinizi zaman zaman anlatırken somut belge niyetine kullanırsınız, yinede ucuz bir tecrübe sayılır. ok1
uzbey

uzbey

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 21:37

geldi mi saat? nasıl bir şey??
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedSalı 27 Nis. - 4:00

hala yok piyasada beklemedeyim ...gelince fotolu anlatmayı düşünüyorum
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedSalı 27 Nis. - 4:23

unutmadan eğer saatiniz 20 gün içinde gelmemişse ya başına birşey gelmiştir ya da satıcı göndermemiştir bu gibi durumda 35 günü geçirmeden ödemeyi paypal ile yaptıysanız itiraz (dispute) edip ürünün gelmediğini paypale iletirseniz paranızın tamamını geri alabilirsiniz.

aklınızın bir köşesinde kalsın. Wink
http://www.boraeresici.com
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 28 Nis. - 0:20

borahan demiş ki:
unutmadan eğer saatiniz 20 gün içinde gelmemişse ya başına birşey gelmiştir ya da satıcı göndermemiştir bu gibi durumda 35 günü geçirmeden ödemeyi paypal ile yaptıysanız itiraz (dispute) edip ürünün gelmediğini paypale iletirseniz paranızın tamamını geri alabilirsiniz.

aklınızın bir köşesinde kalsın. Wink
teşekkür ederim borahan 9 nisanda vermiştim 1 gün sonra kargolandı herhalde son bir kaç günü ondan sonra söylediğin faaliyete geçerim ama gönderildi diyor item no falan var bakalım ne olacak
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedSalı 4 Mayıs - 0:29

meşhur saat geldi SmileForuma sormadan ebay'de milli olmak... Img00216201005041112
bileğime takarken kopar falan diye bekliyordum fakat gayet muntazam bir kayış (silikon ) ve kolda duruş var büyük kasa olduğundan galiba hoş durdu bence tabi yine alır mıyım? 13 dolara değil de 2-3 dolara neden olmasın Smile) almayı düşünen varsa valla ne yalan söyleyeyim çok ta rezil değil bir kaç gün kullanayım bakalım.Tabi herhangibir markayla kıyaslamaya gerek yok ama adi replikalardan da değil kendine has bir marka FEİDA Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedSalı 4 Mayıs - 0:35

Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Img00220201005041431
Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Img00219201005041430
bunlarda süper saatimin diğer açılaardan fotoları Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedSalı 4 Mayıs - 0:36

ha unutmadan kurmalı aynı zamanda
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedSalı 4 Mayıs - 1:02

ve dee wr si yok yazmıyor herhalde kara kuvvetleri mensubu ....
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedSalı 4 Mayıs - 2:09

Hayirli olsun hocam WR yoktur, belki RR vardir hocam.
uzbey

uzbey

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 5 Mayıs - 19:30

gönderim dahil 14 dolara iyi görünüyor.. peki ucuz bir görüntüsü var mı yoksa fena değil mi?
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Foruma sormadan ebay'de milli olmak...   Foruma sormadan ebay'de milli olmak... Icon_minipostedÇarş. 5 Mayıs - 19:55

valla hiçte ucuz görünmüyor ancak takınca anlaşılıyor Smile

Foruma sormadan ebay'de milli olmak...
1 sayfadaki 1 sayfası