Sayın kemal-cebeci, bende bir adet Paladin marka kurmalı olarak var. Şu an yanımda olmadığı için tam bir bilgi veremiyorum. Ama sanki Rus malı olarak hatırlıyorum. Eve gidince bakar, ayrıntılı bir izahat verebilirim size. Evet, çok duyulmuş bir marka değil. Eğer otomatikse ve Rus malı ise, 6 rakamının üzerinde, çerçeve içinde B harfi bulunur. Vostok'un simgesidir. ( BOCTOK, kiril alfabesiyle) Yine 6 rakamının altında , cama yakın yerde, sdelanov russi ( Sdilyanov rıssi şeklinde telaffuz edilir) yazısını kiril harfleriyle görürüz.Rus malı anlamına gelir. Swiss Made' in Rus versiyonu diyebiliriz pekala.Kirille yazamıyorum burada, klavyeden dolayı. İnce sarıdan bir logosu olması lazım. Eğer dediğim gibi Rus ise, bilyesiz, düz rolanslı ( sizler ona rotor diyorsunuz) ve sorunsuz çalışan ama çok da dakik olmayan bir makinesi olması lazım.
Ben hatırladığımı yazdım ama böyle de olmayabilir. Sağlıklı bir bilgi için foto verebilirseniz eminim daha teknik yorumlar gelecektir. Ben de eve gidip bir inceler size tekrar bilgi veririm. Saygılarımla...