Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Quantum

YazarMesaj
Azizim
moderator
Azizim

Quantum Empty
MesajKonu: Quantum   Quantum Icon_minipostedPaz 19 Tem. - 10:12

Quantum saatleri, T.I.M.E ART firması tarafından 1995 yılında kuruldu. Firmanın genel müdürü 21 senedir saat piyasasında faal olup bilgi ve tecrübesini sektörle paylaşmakta ve bunu ürünlerine yansıtmaktadır.
Qauntum un en çok gurur duyduğu koleksiyonu Barracuda serisidir. Serinin zirve ürün grubu olan dalış saatleri, bu kategoride olan markalar içinde, su sporları dalında dünya çapında üstün bir konuma sahiptir. Toplumsal sorumluluğun ve bilincin artırılması, imaj inşası ve piyasa hakimiyetini hedefleyen Quantum saatleri, dünya serbest dalış şampiyonu Yasemin Dalkılıç a sponsor olmayı kabul etmiştir. 1998 yılında Serbest Dalış Dünya Kupası 'na Türk takımıyla birlikte katılan Yasemin, kadınlar arası şampiyonluk derecesini perçinlemiştir. Bir yıl sonra Yasemin 1999 da, hayatını değiştirecek biriyle tanışır. Üç dünya rekoru sahibi, dünya şampiyonu Tanya Streeter i keşfedip çalıştıran uluslararası antrenör Rudi Castineyra, Yasemin i duymuş, ondaki potansiyelden etkilenmiş ve ona yardım etmek kararı almıştır. O senenin sonunda, Yasemin ilk dünya rekorunu kıracak, 68 mt / 223 ft dalış rekorunu 2:27 dakikada gerçekleştirecekti. İkili 2000 yılında, iki kategoriden oluşan Değişken Ağırlıklı müthiş serbest dalış kategorisini kendilerine hedef olarak belirlediler. Yasemin, Temmuz 19 ve 23 temmuzda, sırasıyla çubuğu 100 metre/ 328 ft ve 120 metre/ 394 ft'e çıkartarak Sınırlı ve Sınırsız Değişken Ağırlıklı dünya rekorlarını kırar. Halihazırda serbest dalış dünya rekorlarının 5 tanesinden 3'ünü elinde bulunduran ve diğer ikisi için de çalışmalarına devam eden Yasemin, yabancı ülkede ilk dalışını Mısır da Kızıl Denizdeki Ebu Ramada adasının yanında Hurgada da gerçekleştirmiştir. Yasemin burada yeni rekorunu 105 metre olarak belirlemiş; 2:38 saniye süren toplam dalış süresinin 1:10 saniyesi iniş, 2 saniyesi dip ve 1:26 saniyesini çıkış olarak gerçekleştirmiştir. Rekor resmi olarak Free Serbest Dalış düzenlemeleri ve Eğitimi Kurumu - Freediving Regulations Educations Entity) hakemleri tarafından kayda geçirildi. Quantum saatleri, başka bir örneği olmayan bu sponsorluk projesiyle Türkiye de ve dünyada tanınan bir marka olmayı başardı.
Quantum spor saatleri her yeni dönemde modaya uygun olarak dalgıç saatleri Baracuda dışında çok çeşitli desenlere sahip modeller tasarlıyor ve bu sektörde tasarım başarının anahtarıdır diyor.

Quantum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dev,şık,kaliteli. Quantum.
» bu QUANTUM pilli değil mi?
» THK 100. YIL SAATİNİ QUANTUM YAPMIŞ !
» Satılık QUANTUM saat
» Satılık Quantum Barracuda Dalgıç Saati