| ETA yetkili servisi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
nabi
| Konu: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 0:06 | |
| Merhabalar bu foruma henüz katıldım,
benim bir saatim var lakin çalışmıyor saatçiye gösterdim adam bu eta marka mekanizması var dedi, volan dişlisimi ne o kırılmış dedi, benden baya bir para istedi bende bunun üzerine bu forumda sormak istiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim,
Madem parayı vericem bari ETA nın yetkili serivsi yada sertifikası olan bir tanıdığınızvarsa bana yardımcı olurmusunuz,
Saygılarımla | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 0:42 | |
| Eta yetkili servisi Türkiye'de yok başka ülkede de duymadım. ama Eta mekanizma ve parça satan bir yer var. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 2:30 | |
| Zaten eta yetkili servisi olmaz, ya eta kullanan markanin servisi vardir ya da ustalar eta parcasi olan, ithalatci firmadan parca alirlar. Iyi bir ustaya gostermeniz lazim, kalani o halleder. Saatinizin markasi vs hatta resmini de eklerseniz forumdaki ustalarimiz yardimci olurlar. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 2:40 | |
| Izmir'de isen valjoux isimli arkadasimiza mesaj at. yapamayacagi saat yok, tevazu icabi bir sey demesede kendileri eta konusunda mütehassistirlar. | |
|
| |
nabi
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 3:45 | |
| Valjoux 7750 Ben rotor gobeginden kuskulandim, cin klon olmasin? | |
|
| |
nabi
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 3:53 | |
| watcher kardeş
bilmiyorum ama adam bana bu pahalı bir saat ETA mekanizması da var dedi emin ol burada bir çok şeyi sizden yeni haberdar oluyorum ayrıca tşk.
rotor göbeği dedin adam bana birde volan dişlisi kırılmış yaparım amam kronometresi çalışmaz da dedi Eks. bilgi olarak bunuda yazayım
cevaplara tekrar çok tşk. ederim | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 4:24 | |
| Isvicre eta ve valjoux aynidir ve guzel makinedir, yurtdisinda traktor diye tabir edilir, saglamligindan dolayi. Rotor gobegi bozulmus parca icin degil de tesbit icin soyledim ama bulundugunuz sehire gore forumumuzda iyi ustalarimiz var onlar ilgilenirler. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 5:48 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 6:01 | |
| - nabi demiş ki:
- watcher kardeş
bilmiyorum ama adam bana bu pahalı bir saat ETA mekanizması da var dedi emin ol burada bir çok şeyi sizden yeni haberdar oluyorum ayrıca tşk.
rotor göbeği dedin adam bana birde volan dişlisi kırılmış yaparım amam kronometresi çalışmaz da dedi Eks. bilgi olarak bunuda yazayım
cevaplara tekrar çok tşk. ederim Pahalı bir Eta ayrıca kronometresi çalışmaz dediğine göre Valjoux'tan bahsediyor demektir. İstanbulda iseniz size söylediğim yer birebirdir. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 7:51 | |
| bu valjoux ise 9 hizasında bir göstergesi daha olması gerekmezmiydi? gerçi 7750 valjoux kullanan başka saatlerde de bu tarz krono dizilişi görmüştüm ama, bu marka tanıdık olmayınca insan bilemiyor. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 20:27 | |
| 7750'lerde 9 hizasindaki gosterge iptal edilebiliyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 21:15 | |
| benden başka herkes resmi görebiliyor galiba? | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 21:27 | |
| | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Çarş. 14 Nis. - 21:33 | |
| | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: ETA yetkili servisi Perş. 15 Nis. - 1:57 | |
| @nabi,
Fotoğraftan makina'nın orjinal olma ihtimali yüksek.Rotor vidası yerinden çıkmış,bu ihtimal bile saatin çalışmasını engeller.Volan dişlisi dediği terimi acaba hangi çark için kullandı bilemiyorum.Rotor'dan büyük kurma çark'a kadar giden çark grubunda kırık olabilir(özellikle 1482 no'lu çark kırılabiliyor).Fakat kronografın çalışmaması bunlarla ilgili değildir(rotor vidası saatin çalışmasını engelliyorsa kronografta çalışmaz).Daha tecrübeli bir ustaya göstermende fayda var.
@kelby,
saat üretim aşamasındayken uzun olan saniye çark mili kısaltılıp,saniye göstergesiz hale getirilir. | |
|
| |
| ETA yetkili servisi | |
|