| Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic | |
|
+6Valjoux teng watcher kelby silver Drao 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 3:36 | |
|
En son Drao tarafından Perş. 15 Nis. - 6:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 4:10 | |
| Süper valla ne diyeyim | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 11:54 | |
| teng hocamın bu saatle ilgili şöyle bir yorumu vardı sanırım;
bereh bereh!!
aynen katlılyorum... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 16:44 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 19:51 | |
| - katil balina demiş ki:
- hayırlı olsun, güle güle kullanınız.
lakin bu saat hakkındaki fikrim bu saatin jaeger karekteristiği taşıyan bir jaeger olmadıgı yönündedir. Öncelikle herkese iyi dilekleriniz için teşekkürler... Katil Balina sen bu saatin seiko havasında olduğunu söylüyorsun ama koldaki hissi ve taşınması çok farklı inan bana... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 20:28 | |
| Supermis, forumun en guzel saatlerinden biri oldu, tebrikler dostum | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 21:21 | |
| Drao, tekrar tebrikler. İyi günlerde kullanman dileğiyle. Bu arada bilgilenmen için sana Jaeger'in 3 ana serisi hakkında biraz anlatayım.
1. Reverso'dur ki Jager'in 40 lı 50 li yıllardan günümüze kadar gelmiş bir karakteridir. chronoswiss ve Girard Perregaux'ta buna benzer modeller vardır.
2 Master serisi : Jaeger'in en fazla sayıda çeşit yaptığı serilerden biridir.
3. M. Compressor serisi : Jaeger'in kendine özgü başka hiçbir markada bulunmayan bir karakteristik serisidir ki. master serisinden bir saati başka bir saate benzetebilirsiniz, ama compressor serisini başka bir marka ile karıştırmak herhalde mümkün değildir. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 22:11 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 23:02 | |
| - watcher demiş ki:
- Supermis, forumun en guzel saatlerinden biri oldu, tebrikler dostum
Teşekkürler... Bilmediğimiz forumda daha ne cevherler vardır. Ama gerçekten bu saate sahip olmamda bu forumdaki dostlar ve özellikle Tayfun Abi'nin (teng) saati gidip görmesi ve onay vermesi sonucunda gerçekleşti. Şimdiye kadarda bu saate niye bu parayı verdim yada neden aldım diye düşünmedim. Taktıkça hoşuma gidiyor ve bu dönemde almak istediğim saatmiş. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 23:14 | |
| - katil balina demiş ki:
- hayırlı olsun, güle güle kullanınız.
lakin bu saat hakkındaki fikrim bu saatin jaeger karekteristiği taşıyan bir jaeger olmadıgı yönündedir. Master Compressor serisi hakkında sozlukte methiyeleri düzmüşsün ama | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Perş. 15 Nis. - 23:16 | |
| Seçimiz de fotoğraflar da çok güzel... | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Cuma 16 Nis. - 0:31 | |
| kopartıcı bence güle güle kullanın fiyatını takip edemedim ? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Cuma 16 Nis. - 1:34 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Cuma 16 Nis. - 2:20 | |
| ben alsam böyle bir saat hemen bir kuzu keserdim nazar deymesin diye ve de jeageri olmayan gariban forum üyelerine dağıtırdım )) | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Cuma 16 Nis. - 2:58 | |
| çok güzel, güle güle kullanın. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Cuma 16 Nis. - 4:45 | |
| - crazyhours demiş ki:
- ben alsam böyle bir saat hemen bir kuzu keserdim nazar deymesin diye ve de jeageri olmayan gariban forum üyelerine dağıtırdım ))
Buradakilerin kimsenin gözü kalmaz herhalde. Bir saat için bir kuzunun canına kıymaya değer mi? Sizin canınız kuzu çektiyse kısmetse ben bir gün herkesi bir yemeğe çıkartırımda kuzu ısmarlarım. | |
|
| |
MUstafa Bozer
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic C.tesi 1 Mayıs - 11:20 | |
| Kalır kalır hayırlı olsun maaşallah | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic Salı 26 Ekim - 22:11 | |
| Güle güle kullanın, ben de bu serinin dalgıç saatlerini beğeniyorum,
Tabii klasik olarak da reverso modelleri (özellikle de grande gmt)
| |
|
| |
| Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic | |
|