Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tag Heuer Formula 1

4 posters
YazarMesaj
kelby

kelby

Tag Heuer Formula 1 Empty
MesajKonu: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 1:05

bu saatin orjinalliği hakkında bilgisi olan varmı?
mekanizmayla ilgili bilgi ve resim yokta.

http://urun.gittigidiyor.com/Tag-Heuer-Formula-1-Otomatik-Saat_W0QQidZZ26378111
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 2:16

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 2:21

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 2:31

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 2:45

banada replika gibi geldide o bakımdan sordum.
bunun quartz'larını ebayda bile daha pahalı satıyorlar. otomatik olsa 650 hemen al fiyatı çok düşük bir rakam, zaten krono dizilişi 7750 ile uyumlu değil, başlangıç seviyesine daha üst bir mekanizma koymalarıda muhtemel değil. muhtemel olsa dahi bu fiyat 2000 dolardan aşşağı mümkün değil inmez.

çelişkilerle dolu bir ilan.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 2:51

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
silver

silver

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 9:02

dolandırıcıdan geçilmiyor gg taskafa
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 9:20

silver demiş ki:
dolandırıcıdan geçilmiyor gg taskafa

hayatımda 1 kere GG da satış yaptım, 470 liram uçtu gitti. ilk satışımda dolandırıldım iyimi?
zaten son satışım oldu kendileri.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 9:23

nasıl dolandırıldın para gg hesabına geçmiyor mu ilk önce?
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 9:39

Bence de replika. GG enteresan olmaya başladı, para kazanacaklar diye insanların mağdur olmasına göz yumuyorlar.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 9:39

telefon satmıştım, adam sahte adres vermiş (büyük bir işhanından bir adres, ama kendisinin orayla alakası yok), kargo şirketi adamı bulamayınca hanın güvenlik görevlisine bırakmış paketi. elemanda büyük ihtimalle kargoyu takip numarasından izliyormuş. ben şu dükkanda çalışıyorum falan diye kimliği ile paketteki ismin uyuştuğunu gösterip kargoyu güvenlikçiden almış.
sonra kargoyu almadım diye mesaj attı, bende takip nodan baktığımda teslim edildiğini gördüm, şu isimli şahıs almış dedim, o kişinin kendi olmadığını, o kişiyide tanımadığını söyledi, siteyede mesaj atmış almadım diye, kendi kimlik bilgilerini falan göndermiş kargoyu alan kişi ben değilim diye. falan filan uzun hikaye.... parasını geri aldı. bizim telefonda kargoda kayıp olmuş gurubuna alındı, site suçu kargo firmasına attı, onlarla hallet dedi, onlarlada uğraştım ama bir sonuç çıkmadı

çok nitelikli bir arkadaşa denk geldik yani..

sonrasında zaten siteden atılmış ama ben birşey ispat edemedim.
Azizim
moderator
Azizim

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 9:41

Bezel ve kurma kolunda kendini ele veriyor en başta... Rötuş yapılmışsa yeni seride bilemem. diable
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 9:46

birde şöyle birşey var :

http://urun.gittigidiyor.com/BREITLING-1884-INGILIZ-PILOTLARININ-SAATI-ERKEK_W0QQidZZ26277111

bu yine iyi 7,5 lirada kalmış ama diğeri 350 lirada, yazık olacak 350 verecek adamcağıza.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 9:56

ekran genişiliği de 5 cm imiş kahkaha2
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tag Heuer Formula 1   Tag Heuer Formula 1 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 10:03

teng demiş ki:
ekran genişiliği de 5 cm imiş kahkaha2

ilginç bir ayrıntı,
eee koskoca breitling, ekranlı bir model çıkarmıştır muhakkak, lcd'mi, led'mi acaba?

Tag Heuer Formula 1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Satılık Tag Heuer Formula 1
» Tag heuer ve quartz
» Tag Heuer - bir soru
» tag heuer
» tag heuer