| Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım | |
|
+5uzbey deka ahmettombak Drao silver 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
silver
| Konu: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 7:21 | |
| 6 ay olmuş üye olalı, bu süre içinde forum öyle bir psikolojiye soktu ki beni çok sevdiğim quartz saatleri bile kullanamaz oldum Sonuçta 6 tane quartz saatin sonuncusunu elden çıkardım, bunların markaları seiko, citizen, hamilton, quantum barracuda vs.'di. Öğrendiğim şey az ve öz almak gerektiği, onun için ucuz almak yerine üzerinde swiss made yazan bir otomatik için para biriktirmek en iyisi | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 7:59 | |
| - silver demiş ki:
- Öğrendiğim şey az ve öz almak gerektiği...
Silver tam benim felsefemi dile getirmişsin. Elimdeki saatlere bakınca ne çok ıvır zıvır saatler almışım. Şimdi bende onları elden çıkarmak istiyorum. Siz bu işi nasıl yaptınız? Nerelerde elden çıkarttınız? Bana bu konuda bilgi verirsen veya yardımcı olursan çok memnun olacağım. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 8:11 | |
| Hocam benim sattığım saatler ucuz saatlerdi, 250-500 lira aralığında sattım. Mekanik olanları saat forumunda satmak kolay, quartz olanlar ise büyük internet forumlarında yada gittigidiyor'da satılıyor. Dediğim gibi ucuz saatler olmasına rağmen satmak gerçekten uğraştırdı. Sizin saatleriniz pahalıysa bunlar için nasıl bir satış uygulamak lazım bilemiyorum. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 8:21 | |
| - silver demiş ki:
- Hocam benim sattığım saatler ucuz saatlerdi, 250-500 lira aralığında sattım. Mekanik olanları saat forumunda satmak kolay, quartz olanlar ise büyük internet forumlarında yada gittigidiyor'da satılıyor. Dediğim gibi ucuz saatler olmasına rağmen satmak gerçekten uğraştırdı. Sizin saatleriniz pahalıysa bunlar için nasıl bir satış uygulamak lazım bilemiyorum.
Benim elimdeki pahalı ve otomatik saatleri elden çıkarmak istemem. Sizin sattığınız gibi quartz bazı saatlerim var. Onları elden çıkarmak isterim. Onları gittigidiyor gibi yerlerde mi satmalıyım. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 8:26 | |
| Evet gittigidiyor'da satılabilir, ancak uğraştırıyor, çok mezarcı oluyor | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 8:39 | |
| - silver demiş ki:
- Evet gittigidiyor'da satılabilir, ancak uğraştırıyor, çok mezarcı oluyor
Oradan epeyce birşeyler almıştım ama satış yapmadım. Bana biraz zor geliyor. Ben saat alan bir yer bulup oraya vermeliyim. Biraz aşağı olsun. Elimde kalacağına üç beş kuruş olsun hemen alayım yok gittiydi yok satılacaktı uğraşmak zor. Böyle yerler var mıdır? Satmasamda elimde kalsın diyede düşündüm ama artık bu forumdan sonra hiç elim onlara gitmiyor. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 9:01 | |
| Bilemiyorum toplu kim alır hocam | |
|
| |
ahmettombak
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 15/04/10 Yaş : 43 Nerden : Moskova
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 9:03 | |
| Bende quartz Jacques Lemans Liverpool var utancimdan takamiyorum artik. Duruyor bir kosede gariban. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 9:12 | |
| - ahmettombak demiş ki:
- Bende quartz Jacques Lemans Liverpool var utancimdan takamiyorum artik. Duruyor bir kosede gariban.
En iyisi bu saatleri topluca gömelim. Bu utançtan yoksa kurtulamayacağız. Halbuki ben onların hepsini ne çok beğenerek almıştım. | |
|
| |
ahmettombak
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 15/04/10 Yaş : 43 Nerden : Moskova
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 9:18 | |
| Cahilken pariltili pariltili saatler gosterip kandirdi bizi alcak saticilar, simdiki akil olsaydi kanar miydim? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 10:04 | |
| Çok kıymetli değillerse en iyisi eşe dosta hediye edip onlarıda sevindirmek galiba, ben elimdeki bir saatlerden birisini (bence iyi saatdi)öyle yaptım, sadece 2 tane kaldı onlarıda elden çıkarmak istemem, bir tanesi 90 lı yılların başında alınma bir Tissot, diğeride bilindiği üzere Citizen eco drive perpetual, 1.sinin manevi değeri,2.sininde teknolojik değeri var, hiç ayar gerektirmeden hazır kıta bekliyor. | |
|
| |
uzbey
Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 44 Nerden : Tarsus-Adana
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 12:56 | |
| ben de seiko premier kinetic saatime karşı seiko superior otomatik için kardeşimle anlaşmak üzereyim. karşılıklı hediyeleşeceğiz | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 19:44 | |
| - ahmettombak demiş ki:
- Cahilken pariltili pariltili saatler gosterip kandirdi bizi alcak saticilar, simdiki akil olsaydi kanar miydim?
Bu baslik cok guldurdu beni. Ben de elime bir sekilde quartz gecerse hemen hediye etmenin yoluna bakiyorum. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 19:50 | |
| Elin quartz saate değiyormu, maşayla mı tutuyorsun ? | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 20:49 | |
| Watcher'ın imzası insanı psikolojik olarak çok etkiliyor | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Ptsi 19 Nis. - 23:29 | |
| imzanın 3. satırı için eldiven giymeye gerek kalmıyordur herhalde. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Salı 20 Nis. - 1:26 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
buki
| |
| |
buki
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Salı 20 Nis. - 2:16 | |
| - Drao demiş ki:
- ahmettombak demiş ki:
- Bende quartz Jacques Lemans Liverpool var utancimdan takamiyorum artik. Duruyor bir kosede gariban.
En iyisi bu saatleri topluca gömelim. Bu utançtan yoksa kurtulamayacağız. Halbuki ben onların hepsini ne çok beğenerek almıştım. pillileri gomeyin bana hediye edin ama seiko citizen hamilton istemem eee omega tag heuer olur | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Salı 20 Nis. - 2:24 | |
| digital olanlar iyidir analog olanlar o kadar değil... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Salı 20 Nis. - 3:07 | |
| Buki@ Forumda oyle nefret yok aslinda, boyle nefret gibi gorunen aslinda biraz saka yollu. En azindan kendim icin sunu diyebilirim, mekanik saatleri once krize sokup ayaga dusuren daha sonra da gunumuzde boylesine pahali olmasina neden olan sey quartz saatler oldugu icin benim muthis bir antipatim var. Yine bircok diger saat meraklisinin da kendisini ciddi olcude kaziklanmis hissetmesine neden olmasi da var. Cunku cok pahali bir quartz saat ile pazarda satilan pilli saat arasindaki teknik fark aradaki fiyat farkini hakli gostermiyor. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Salı 20 Nis. - 3:20 | |
| valla quartz isterse omega olsun zerre kadar değeri yok benim için artık dahası pahalı bir quartz saati satmak kadar zor birşey yok heralde, çünkü anlayanlar quartz almıyor, anlamayanlarda pahalı almıyor, elde patlıyor | |
|
| |
| Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım | |
|