Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım

+5
uzbey
deka
ahmettombak
Drao
silver
9 posters
YazarMesaj
silver

silver

Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Empty
MesajKonu: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 7:21

6 ay olmuş üye olalı, bu süre içinde forum öyle bir psikolojiye soktu ki beni çok sevdiğim quartz saatleri bile kullanamaz oldum Smile Sonuçta 6 tane quartz saatin sonuncusunu elden çıkardım, bunların markaları seiko, citizen, hamilton, quantum barracuda vs.'di.

Öğrendiğim şey az ve öz almak gerektiği, onun için ucuz almak yerine üzerinde swiss made yazan bir otomatik için para biriktirmek en iyisi beret
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 7:59

silver demiş ki:
Öğrendiğim şey az ve öz almak gerektiği...

Silver tam benim felsefemi dile getirmişsin. Elimdeki saatlere bakınca ne çok ıvır zıvır saatler almışım. Şimdi bende onları elden çıkarmak istiyorum.
Siz bu işi nasıl yaptınız? Nerelerde elden çıkarttınız? Bana bu konuda bilgi verirsen veya yardımcı olursan çok memnun olacağım.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 8:11

Hocam benim sattığım saatler ucuz saatlerdi, 250-500 lira aralığında sattım. Mekanik olanları saat forumunda satmak kolay, quartz olanlar ise büyük internet forumlarında yada gittigidiyor'da satılıyor. Dediğim gibi ucuz saatler olmasına rağmen satmak gerçekten uğraştırdı. Sizin saatleriniz pahalıysa bunlar için nasıl bir satış uygulamak lazım bilemiyorum.
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 8:21

silver demiş ki:
Hocam benim sattığım saatler ucuz saatlerdi, 250-500 lira aralığında sattım. Mekanik olanları saat forumunda satmak kolay, quartz olanlar ise büyük internet forumlarında yada gittigidiyor'da satılıyor. Dediğim gibi ucuz saatler olmasına rağmen satmak gerçekten uğraştırdı. Sizin saatleriniz pahalıysa bunlar için nasıl bir satış uygulamak lazım bilemiyorum.

Benim elimdeki pahalı ve otomatik saatleri elden çıkarmak istemem.

Sizin sattığınız gibi quartz bazı saatlerim var. Onları elden çıkarmak isterim. Onları gittigidiyor gibi yerlerde mi satmalıyım.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 8:26

Evet gittigidiyor'da satılabilir, ancak uğraştırıyor, çok mezarcı oluyor Smile
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 8:39

silver demiş ki:
Evet gittigidiyor'da satılabilir, ancak uğraştırıyor, çok mezarcı oluyor Smile

Oradan epeyce birşeyler almıştım ama satış yapmadım. Bana biraz zor geliyor. Ben saat alan bir yer bulup oraya vermeliyim. Biraz aşağı olsun. Elimde kalacağına üç beş kuruş olsun hemen alayım yok gittiydi yok satılacaktı uğraşmak zor. Böyle yerler var mıdır?

Satmasamda elimde kalsın diyede düşündüm ama artık bu forumdan sonra hiç elim onlara gitmiyor.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 9:01

Bilemiyorum toplu kim alır hocam Smile
ahmettombak

ahmettombak

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 9:03

Bende quartz Jacques Lemans Liverpool var utancimdan takamiyorum artik. Duruyor bir kosede gariban.
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 9:12

ahmettombak demiş ki:
Bende quartz Jacques Lemans Liverpool var utancimdan takamiyorum artik. Duruyor bir kosede gariban.

En iyisi bu saatleri topluca gömelim. Bu utançtan yoksa kurtulamayacağız. Halbuki ben onların hepsini ne çok beğenerek almıştım.
ahmettombak

ahmettombak

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 9:18

Cahilken pariltili pariltili saatler gosterip kandirdi bizi alcak saticilar, simdiki akil olsaydi kanar miydim?
deka

deka

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 10:04

Çok kıymetli değillerse en iyisi eşe dosta hediye edip onlarıda sevindirmek galiba, ben elimdeki bir saatlerden birisini (bence iyi saatdi)öyle yaptım, sadece 2 tane kaldı onlarıda elden çıkarmak istemem, bir tanesi 90 lı yılların başında alınma bir Tissot, diğeride bilindiği üzere Citizen eco drive perpetual, 1.sinin manevi değeri,2.sininde teknolojik değeri var, hiç ayar gerektirmeden hazır kıta bekliyor. fumeur
uzbey

uzbey

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 12:56

ben de seiko premier kinetic saatime karşı seiko superior otomatik için kardeşimle anlaşmak üzereyim. karşılıklı hediyeleşeceğiz Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 19:44

ahmettombak demiş ki:
Cahilken pariltili pariltili saatler gosterip kandirdi bizi alcak saticilar, simdiki akil olsaydi kanar miydim?

hahaha

Bu baslik cok guldurdu beni.
Ben de elime bir sekilde quartz gecerse hemen hediye etmenin yoluna bakiyorum.
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 19:50

Elin quartz saate değiyormu, maşayla mı tutuyorsun ? diable
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 20:01

teng demiş ki:
Elin quartz saate değiyormu, maşayla mı tutuyorsun ? diable

Eldiven takiyorum, yoksa bildigin gibi, louis de funes misali sivilceler pirtliyor blublu
silver

silver

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 20:49

Watcher'ın imzası insanı psikolojik olarak çok etkiliyor Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 23:29

imzanın 3. satırı için eldiven giymeye gerek kalmıyordur herhalde. fumeur
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 1:26

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
buki

buki

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 2:13

silver demiş ki:
6 ay olmuş üye olalı, bu süre içinde forum öyle bir psikolojiye soktu ki beni çok sevdiğim quartz saatleri bile kullanamaz oldum Smile Sonuçta 6 tane quartz saatin sonuncusunu elden çıkardım, bunların markaları seiko, citizen, hamilton, quantum barracuda vs.'di.

Öğrendiğim şey az ve öz almak gerektiği, onun için ucuz almak yerine üzerinde swiss made yazan bir otomatik için para biriktirmek en iyisi beret
soylediim gibi hic bir baska forumlarda (alman american)bukadar pilli saatlerden nefret etmiyorlar niye ki? bretling omega tag piaget ve baska unlu markallar oretiyor pillileri
buki

buki

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 2:16

Drao demiş ki:
ahmettombak demiş ki:

En iyisi bu saatleri topluca gömelim. Bu utançtan yoksa kurtulamayacağız. Halbuki ben onların hepsini ne çok beğenerek almıştım.
pillileri gomeyin bana hediye edin ama seiko citizen hamilton istemem eee omega tag heuer olur Very Happy
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 2:24

digital olanlar iyidir analog olanlar o kadar değil...
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 3:07

Buki@
Forumda oyle nefret yok aslinda, boyle nefret gibi gorunen aslinda biraz saka yollu.
En azindan kendim icin sunu diyebilirim, mekanik saatleri once krize sokup ayaga dusuren daha sonra da gunumuzde boylesine pahali olmasina neden olan sey quartz saatler oldugu icin benim muthis bir antipatim var.
Yine bircok diger saat meraklisinin da kendisini ciddi olcude kaziklanmis hissetmesine neden olmasi da var. Cunku cok pahali bir quartz saat ile pazarda satilan pilli saat arasindaki teknik fark aradaki fiyat farkini hakli gostermiyor.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım   Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 3:20

valla quartz isterse omega olsun zerre kadar değeri yok benim için artık Smile

dahası pahalı bir quartz saati satmak kadar zor birşey yok heralde, çünkü anlayanlar quartz almıyor, anlamayanlarda pahalı almıyor, elde patlıyor Very Happy

Forumun etkisi; son quartz saatimi de elden çıkardım
1 sayfadaki 1 sayfası