| bir quartz'ın sonu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
crazyhours
| Konu: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 1:34 | |
| | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 1:51 | |
| 3-5 parça tamir aparatı alınca coştum saati bu hale getirdim toparlayamadım da öyle kaldı . Kalırsa kalsın toparlasam ne olacak sanki | |
|
| |
crazyhours
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 1:53 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 1:54 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 1:56 | |
| quartz meraklılarına ibret dursun bırak | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 2:07 | |
| ıyyyk içim kalktı bakamıycam | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 2:14 | |
| niye neden niçin hayır olamaz imkansız biri bana bunun bir rüya ,kötü bir kabus olduğunu söylesin saat casio mu yazıyı benzettim ,casio ise içinden plastik çark mı çıktı,parçaların ne kadarı plastik makine kendi üretimimi yoksa casiodan başka şeyler mi yazıyor üzerinde?
En son sifujack tarafından Perş. 22 Nis. - 2:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 2:27 | |
| casio kasıldı kaldı | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
Valjoux
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 5:34 | |
| "crazyhours" casio hakikatten kasılmış bir hal almış,
saati sökme aşamasını biraz farklı yapmışsın,akrep,yelkovan,saniye ve kadranı çıkarmadan çarkların baskısını çıkartmak,çarklara zarar verebilir,gerçi sen saati gözden çıkarmış gibisin değil mi ne de olsa o bir quartz.
Makinasına gelince piyasa da "2030"diye tabir edilen "miyota 2035" makina, gerçekten çok sağlam ve sınıfının en iyisi,casio analog makina üretmiyor son zamanlarda tamamını miyota kullanıyor.Bu makina'nın akrep çarkı hariç çarkların tamamı metaldir sadece bazı baskıları plastiktir.
@ crazyhours istersen eski mekanik makinalardan alıştırma yapman için gönderebilirim,fakat bu işin başlangıç aşaması masa saati olsa daha iyi olur. | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Perş. 22 Nis. - 5:50 | |
| analog dijital olan modellerinde saniye kolu ve tij olmuyor mesela o makineleride dışardan alımmı yoksa casionun kendi üretimi mi ,gshocklarda bile bu şekilde oluyor | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Cuma 23 Nis. - 9:56 | |
| Saat çalışıyorsa saati olmayan birine verseydin iyi olurdu. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu C.tesi 24 Nis. - 6:40 | |
| - Valjoux demiş ki:
- "crazyhours" casio hakikatten kasılmış bir hal almış,
saati sökme aşamasını biraz farklı yapmışsın,akrep,yelkovan,saniye ve kadranı çıkarmadan çarkların baskısını çıkartmak,çarklara zarar verebilir,gerçi sen saati gözden çıkarmış gibisin değil mi ne de olsa o bir quartz.
Makinasına gelince piyasa da "2030"diye tabir edilen "miyota 2035" makina, gerçekten çok sağlam ve sınıfının en iyisi,casio analog makina üretmiyor son zamanlarda tamamını miyota kullanıyor.Bu makina'nın akrep çarkı hariç çarkların tamamı metaldir sadece bazı baskıları plastiktir.
@ crazyhours istersen eski mekanik makinalardan alıştırma yapman için gönderebilirim,fakat bu işin başlangıç aşaması masa saati olsa daha iyi olur. valla teşekür ederim bu ilkti masa saatinden başlama tavsiyenizi okumuştum daha önce de elime geçmedi sökme tekniğini bilmediğim için böyle saçma sapan birşeyler ettim işte ama öğreneceğim bu işi en azından kendime yeteceğim ... | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu C.tesi 24 Nis. - 6:43 | |
| - Azizim demiş ki:
- Saat çalışıyorsa saati olmayan birine verseydin iyi olurdu.
pili bitikti ama deney faresi gibi kullandım onu watcher ın intikamını da almış oldum ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu C.tesi 24 Nis. - 7:34 | |
| intikam mı aldın?
devresine devresine saplasaydın pıçagı hocam
- buu rotor icinnn buuu balans icinnn buuu zemberek icinnn bu da kurma kolu icinnnn!!!
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu C.tesi 24 Nis. - 8:37 | |
| intikam gecikebilir ama yaşlanmaz imiş | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: bir quartz'ın sonu Cuma 17 Eyl. - 22:09 | |
| Casio parçalanması yanlış bir uygulamadır sağlam CASIO parçalanmaz... bozuksa istediğini yap bende DB serisinden bir modeli uçurmuştum... açmamla beraber dağıldı... | |
|
| |
| bir quartz'ın sonu | |
|