Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Saat bu mudur ?

+3
deka
teng
ahmettombak
7 posters
YazarMesaj
ahmettombak

ahmettombak

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 6:12

Selam ustatlar. Size bir sorum olacak. Linkteki saticinin saatleri orjinal olamayacak kadar ucuz sahte olamayacak kadar da pahali. Bu isin icinde kesin bir is var. Yorumlarinizi bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/saatbudurWQQdXQQ1735942WQQpXQQdisplayuser
teng

teng

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 6:17

2 sene garanti verip İsviçre'de üretildiğini söyleyen satıcıya mesajım:

saat budur ok1 (başka el işareti bulamadım da )
deka

deka

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 6:19

mesaj yoruma açık olmuş, nasıl anlayalım. fumeur
ahmettombak

ahmettombak

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 6:20

Ne saatin makinesi belli ne kalitesi belli. Resimler saatin orjinal resimleri, kutular orjinal kutular, goren 12 bin dolarlik saatleri sahiden 1200 tl ye veriyorlar zannedecek.
watcher
Admin
watcher

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 6:32

teng demiş ki:
2 sene garanti verip İsviçre'de üretildiğini söyleyen satıcıya mesajım:

saat budur ok1 (başka el işareti bulamadım da )

Oldureceksin sen beni ya hahaha
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 9:25

by
watcher
Admin
watcher

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 9:57

Iyi ki isaretleri ben sectim yoksa sen secseydin RTUK ekranimizi karartabilirdi guluyor
teng

teng

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 10:00

monstre
ahmettombak

ahmettombak

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 10:01

Peki ciddi olarak soruyorum. BU saticinin amaci nedir? Replika satmak ise neden urunlerin replika oldugunu soylemiyor, urunlerin ozelliklerini belirtmiyor? Yok orjinal oldugunu iddia ediyorsa bu fiyata orjinalleri nasil satabiliyor. Boyle uckagitci insanlardan tiksiniyorum acikcasi. Kalitesi belli olmayan replikalari 1000 dolar civarinda satiyor ve aldigi yorumlari okuyunca bu adama kanan insanlar oldugunu ve memnun olduklarini goruyorum. DAHA DA BIR TIKSINIYORUM!!!!
teng

teng

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 10:04

Kaliteli olduğuna ikna etmek için öyle fiyat koymuş.
Kör satıcının kör alıcısı vardır, ama o yorumları düzenle almış ta olabilir.
watcher
Admin
watcher

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 10:10

Evet bence de yorumlar sahte olmali...
Misafir
Misafir
Anonymous

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 10:34

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 2:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Azizim
moderator
Azizim

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 12:08

Kuvsaat adlı bir satıcı var hayatımda bu kadar sahtekar bir adam görmedim 50 dolarlık saati 500 dolara veriyor.
Misafir
Misafir
Anonymous

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 12:14

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 2:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Azizim
moderator
Azizim

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedC.tesi 24 Nis. - 12:18

Bu linkteki satıcının sattığı saatlerin fiyatları yüksek ama makinelerini göstermesini beğendim. Birçok satıcı göstermiyor ayrıca yanında kutu vs. vermesi de hoş ama bu saatlerin fiyatını bu kadar yüksekltmesi anlamına da gelmiyor.
aeedde

aeedde

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedPerş. 5 Ağus. - 9:39

peki arkadaşlar gerçek isviçre eta mekanizmalı ve kaliteli replikaları nereden temin edebiliriz, yönlendirirseniz sevinirim, ancak yurt dışı sitelerden alışveriş olayını beceremiyorum, türk satıcı olursa sevinirim.
http://www.ebruliyemekler.com
vervito

vervito

Saat bu mudur ? Empty
MesajKonu: Geri: Saat bu mudur ?   Saat bu mudur ? Icon_minipostedPtsi 9 Ağus. - 12:18

eta makineli replika da alsanız garanti açısından ve su geçirmezlik gibi özellikler açısından sorunlar yaşamak yerinde direk düz bir uygun fiyatlı isviçre yapımı saat almak daha mantıklı. replikayı neden alırsınız çünkü gerçek fiyatına ulaşamazsınız alırsınız. ya da onunla mutlu olursunuz. ancak çin yapımı swiss made saatlerde düz makine olarak 2824 ve alabilmişlerse kronolu olarak 7750 kullanılır. yani her makineyi bulup takamazlar. o yüzden alacağınız eta'lı çin malı saat de bu makineleri taşıyacak olduğu için bu makineli gerçek swiss made saate ona yakın bir fiyata almak daha mantıklı bana göre.

Saat bu mudur ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» COSC bu mudur?
» ...(SAAT KORDONU YAPILIR)...HER TÜRLÜ SAATE ÖZEL TASARIM EL YAPIMI DERİ SAAT KAYIŞI-SAAT KORDONU YAPILIR....
» Ölüm, saat başı kendini hatırlatıyor, Prag saat kulesi.
» Uygun fiyata el yapımı Armand Nicolet saat son 9 saat 56 dakika
» Bu saat için ne diyorsunuz. İlk defa bir saat alacağım. Neler sormam gerekir almandan önce ?