| takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
giant
| Konu: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 10:43 | |
| Kaliteli ve otomatik bir saat almayı düşünüyorum. Takım elbise ile kullanacağım bir saatte metal kayış mı yoksa deri kayış mı daha estetik ve kullanışlıdır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 10:46 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 8:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 10:47 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 8:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 11:15 | |
| Bence deri ve de katil balina'nin dedigi gibi timsah derisi en guzeli. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 11:17 | |
| Kesinlikle deri derim bende... hangi fiyat aralığında saat almayı düşünüyorsunuz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 11:19 | |
|
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 11:38 | |
| Şimdiye kadar söylenenlerin dediği gibi deri ve özellikle timsah derisi...
Kahverengi tonlarda takım elbise ise rose gold klasik bir saat derim. Katil Balina'nın dediği Maurice Lacroix'e muhakkak bakın. Pontos Day date olabilir. Yine Baume Mercier'inde beğendiğim güzel saatleri var. | |
|
| |
giant
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 11:47 | |
| 1- Tag Heuer Carrera Automatic Day Date
2- Tissot Visodate (henüz Türkiye'ye gelmemiş)
3- Katil Balina'nın tavsiye ettiği Maurice Lacroix Pontos'u da takibe aldım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 12:05 | |
|
|
| |
giant
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 12:21 | |
| 1-Krono düşünmüyorum, day date düşünüyorum
2-"Tissot visodate 1957" Tissot'un Basel'de tanıttığı yeni modeliymiş
3- Carrera'nın makinası: (Tag Heuer Caliber 5 (base ETA 2824-2, 25 jewels, 28800vph) Fonksiyonları: (Hours, Minutes, Seconds, Date)
4- Maurice Lacroix Pontos day date (40 mm) estetik olarak beğendim.
5- Kadran rengi tavsiye ederseniz sevinirim | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 12:23 | |
| Deri kayış ve rose gold kasa takım elbiseye çok yakışır tabi bütçe çok sağlam olmalı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 12:37 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 8:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 13:31 | |
| illaki deri yada metal diye kesin bir cevap olmaz, daha ziyade saat ile orantılı bir olay derim ben. bazı saat deri kayis ile güzel olur bazısıda metal bilezik ile. Rolex yada Vacheron'u deri kayis ile kullanmaktansa metal ile tercih ederim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 21:26 | |
| Takım elbise için deri kayış ön plana çıkmakla beraber,ertayın dediği gibi bu tercih, saatin marka ve modeline göre de değişebilir.En azından bazı saatlerim metal kordonlu onları deri kayışla değiştirmeyi düşünmüyorum ve öyle kullanıyorum değişiklik oluyor, ayrıca yaz günleri sıcak ve terleme nedeniyle deri kayış takamıyorum. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? C.tesi 24 Nis. - 22:18 | |
| | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? Paz 25 Nis. - 11:38 | |
| Certus'ta ne yapıyor ediyor, Mido'yu bir yerlerlerden isin icine dahil ediyor. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? Paz 25 Nis. - 19:48 | |
| Mido'nun gizli ajanıyım... bilinç altı çalışıyoruz Yalnız şu Silver Arrow çok klas bir saat bence.. | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? Paz 25 Nis. - 20:29 | |
| Kesinlikle bende bayılıyorum o saate certus Bu saatler arasındaki ilk tercihim silver arrow ikincisi de mido olurdu Buradan da anlaşılacağı üzere bende deri kayış diyorum... | |
|
| |
| takım elbise için metal kayış mı deri kayış mı ideal? | |
|