Konu: Geri: Longines Legend Diver C.tesi 1 Mayıs - 5:29
.
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 2:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Longines Legend Diver C.tesi 1 Mayıs - 5:42
orjinal hali deri kordon değil; bez odaklı kauçuk karışımı bir hali var kordonun tr listesi 2840 chf civarı; kadran yakışıklı gibi dursada benim bileğim beğenmemişti aşırı derecede uzun luglarından dolayı
katil balina demiş ki:
deri kordonlu diver mı olur?
silver
Konu: Geri: Longines Legend Diver C.tesi 1 Mayıs - 6:15
Yine ülkemde abarmışlar fiyatı, yurtdışında 1000 euroya satılıyor bu saat internette...
crazyhours
Bir çok sitede IWC Vintage Aquatimer ile kıyaslanan bir saat, kaldı ki bahsettiğim saatin liste fiyatı 4500 € civarında. Onunla kıyaslandığına göre varın kalitesini siz düşünün.
watcher Admin
Bu saat almanyada vitrinde 1400€ idi. Ama cift kurma kollu 40mm hamilton da vardi hatirlarsaniz bazilarimiz almisti ben de bir tane almistim sirkeciden, fiyat ta inanilmaz ucuzdu, yanilmiyorsam 300tl almistim. Longines'i denemistim, hamilton ile arasinda pek fark yoktu.
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
Ben de bir hamilton navy kullanıcısıyım ve denildiği gibi çok güzel bir saat ,çok memnunum. Bence hammy navy daha üst segment de bir markanın modeli olsaydı klasikler arasına girebilecek bir model. Gerçi Longines Legend Diver de bence çok şık bir saat ve sahip olmayı istediğim saatler arasında kendisi.