Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
Konu: Tissot le loche Kronograf--ARANIYOR (ORIS ALINDI) Salı 4 Mayıs - 2:48
Selam,
Tissot le loche kronografli, 7750 mekanizma, beyaz kadran ve kahve deri kayisli sifir saat ariyorum.
Garanti-Fatura ve Istabulda elden alinacaktir.
Tekliflerinizi PM ile gonderin.
Saygilar.
En son cemele tarafından C.tesi 15 Mayıs - 11:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cemele
Konu: Geri: Tissot le loche Kronograf--ARANIYOR (ORIS ALINDI) Çarş. 5 Mayıs - 23:29
Tissot Le loche i alirken replika olup olmadigini anlayabilirmiyim? Orjinal ve replika urunu ayiran ozellikler nelerdir? Bu saati almaya iyice odaklandim ama benim uzerine cok dustugum seyler genellikle olumsuz sonuclanir. Saati alirken nelere dikkat etmeliyim?
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Tissot le loche Kronograf--ARANIYOR (ORIS ALINDI) Çarş. 5 Mayıs - 23:31
Mağazadan alırsanız ki başka yerde satıldığını bilmiyorum, replika olmaz.
cemele
Konu: Geri: Tissot le loche Kronograf--ARANIYOR (ORIS ALINDI) Çarş. 5 Mayıs - 23:40
teng demiş ki:
Mağazadan alırsanız ki başka yerde satıldığını bilmiyorum, replika olmaz.
Evet bildigin gibi Cmst gunu sirkecide baktim ve bunlarin hepsi ciddi magzalardi. Ozellikle biri tamamen Tissot satiyordu ve sertifikasi vardi.
Simdi soyle bir durum olustu; Fiyati minimum duzeye cekmek icin her yerden soruyorum. Ornek diger rakamlarda %20 daha ucuza buldum diyelim eleman getirtecegim dedi Replika olma ihtimali olabilir. Seiko arastirken suphe duydugum iki olay gecti basimdan bu yuzden tereddut ediyorum.
cemele
Konu: Geri: Tissot le loche Kronograf--ARANIYOR (ORIS ALINDI) C.tesi 15 Mayıs - 11:59
Oris aldm.
Konu forumda yer isgali yapmamasi adina silinebilir.
watcher Admin
Konu: Geri: Tissot le loche Kronograf--ARANIYOR (ORIS ALINDI) Paz 16 Mayıs - 21:33
Hayirli olsun, konulari silmeyelim, iyi kotu daha sonra gelecek arkadaslar icin bilgi arsivi olustursun.