| Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sermerhat
| Konu: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 0:11 | |
| Arkadaşlarım merhaba , yeni üye oldum siteye ve aranızda olmaktan son derece mutluyum... saatler benim için çok farklı yerdedirler, özellikle automatic saatler şahsi fikrimdir her biri birer dünya harikası ve sanat eseridir. konuya gelecek olursak arkadaşlarım ; 1.300 TL ye kadar ayrılacak bütçe için automatic olması şart olmak üzere Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton gibi markalardan neyi tavsiye edersiniz, seiko ve hamilton u araştırma inceleme fırsatım oldu ancak Frédérique Constant ve Mido yu inceleyeceğim bir site bulamadım. yani işin özü şunu sorayım siz olsaydınız ne yapardınız.önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli...
herkese ayrı ayrı saygılarımı sunarım... | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 0:21 | |
| ustalar fikir yazar ,markalar bölümünde ki yorumları okumanızda faydalı olur ,eğer istanbuldaysanız adres verenlerde olur | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 8:53 | |
| çok doğru, tekrar tekrar baştan sarmak gibi oluyor - sifujack demiş ki:
- ustalar fikir yazar ,markalar bölümünde ki yorumları okumanızda faydalı olur ,eğer istanbuldaysanız adres verenlerde olur
| |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 9:41 | |
| - sermerhat demiş ki:
- Arkadaşlarım merhaba , yeni üye oldum siteye ve aranızda olmaktan son derece mutluyum... saatler benim için çok farklı yerdedirler, özellikle automatic saatler şahsi fikrimdir her biri birer dünya harikası ve sanat eseridir.
konuya gelecek olursak arkadaşlarım ; 1.300 TL ye kadar ayrılacak bütçe için automatic olması şart olmak üzere Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton gibi markalardan neyi tavsiye edersiniz, seiko ve hamilton u araştırma inceleme fırsatım oldu ancak Frédérique Constant ve Mido yu inceleyeceğim bir site bulamadım. yani işin özü şunu sorayım siz olsaydınız ne yapardınız.önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli...
herkese ayrı ayrı saygılarımı sunarım... Şu anda Mido Jubilee altın kaplama Cosc saat 1100 lira bir daha dünyaya gelmez, Tufan saat SuadiYe'de | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 10:10 | |
| öncelikle ilginize teşekkür ederim arkadaşlar. teng hocam şuan istanbulda değilim ve kısmet olursa bu ayın sonuna doğru felan istanbulda olacağım ve zannederim o saatin de o güzel fiyatı kalmaz. forumu derinlemesine incelemeye çalıştım ve markaların öneminin yanı sıra mekanizma kalitelerinin daha ön planda olduğunun farkına vardım, ancak hangi mekanizmaların daha sorunsuz ve kaliteli olduğu hala tarafımca muallakta. umarım bu fiyatlarda mekanizması kaliteli bir saat bulabilirim yardımlarınızla. örneğin HAMILTON HM32565555 modelinin mekanizması hakkında ne söyleyebiliriz veya tissot le locle hakkında... şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 10:56 | |
| Le Locle flat ise 2824-2 krono ise 7750 mekanizması vardır Hamiltonun resmi olsa daha çabuk söyleyebilirdik, şimdi web sitesinden bulmak çok zor, en azından koklayacak bir kayışı olsa gene mekanizmanın ne olduğunu söylerdik. | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 19:01 | |
| | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 20:19 | |
| umarım bulursunuz diyeceğim ama max 1300 TL bütçenizin üstünde bir saat bu. | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 20:45 | |
| hocam bu saati (hamilton) bir sitede 1.215,00 liraya buldum, ama indirimde felansa belki olabilir. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 21:01 | |
| - sermerhat demiş ki:
- hocam resim eklemeyi bir türlü başaramadım o nedenle link vermek zorunda kaldım, bahsettiğim hamilton aşağıda , sizce Le Locle ye göre üstün müdür?
http://modaelinizde.com/?urun-detay_7381_HAMILTON_HM32565555.html
20 güne kadar alacağım marka ve modeli netleştirmem gerekirki istanbula geçtiğimde o model ile ilgileniyim. İkisinde de aynı mekanizma kullanılıyor. Le Locle daha sağlam bir saat. | |
|
| |
ceo35
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 21:03 | |
| Frederic Constant için İzmir'de adres verebilecek var mı ? | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 21:04 | |
| sayın ceo35 o markayı ben internetde hiç biryerde bulamadım, ancak tufan saatin sitesinde mağazalar kısmından bulabilirsin... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım Çarş. 5 Mayıs - 21:05 | |
| ŞEMSİLKAN & GÜNKUT SAAT ALSANCAK / İZMİR 1383. Sok No:7 / C tlf: 0 232 463 61 11 KÜLAHÇIOĞLU MODA SAAT BORNOVA / İZMİR Forum Bornova AVM Kazım Dirik Mah. 372 Sok. A4 Blok 32EE tlf: 0 232 343 67 65 GÜNKUT SAAT BOSTANLI / İZMİR 2040 Sok. EGS Park AVM Zemin Kat No:19 tlf: 0 232 324 34 63 DETAY SAAT KONAK / İZMİR Atatürk Cad. Konak Pier AVM BM - 8 tlf: 0 232 446 72 75 KÜLAHÇIOĞLU SAATÇİLİK KONAK / İZMİR Atatürk Cad.No:19 BM 15A Konak Pier AVM tlf: 0232 34 63 GİANNA KUYUM SELÇUK / İZMİR İzmir Aydın Asvaltı Zeytinli KÖyü KAvşağı tlf: 0232 892 72 87 | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım C.tesi 8 Mayıs - 10:28 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım C.tesi 8 Mayıs - 10:43 | |
| | |
|
| |
| Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım | |
|