| Tissot PRS 516 automatic | |
|
+5ofis egunns apisto HalitMurat vervito 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
vervito
| |
| |
vervito
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Ptsi 27 Haz. - 11:56 | |
| | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Ptsi 27 Haz. - 12:13 | |
| Allahım birisi çabuk alsın bu saati... İflas edeceğim yoksa... | |
|
| |
apisto
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Çarş. 29 Haz. - 2:11 | |
| Yeni üyeyim, öm atamıyorum. Kutusu var gördüğüm kadarıyla bunun dışında fatura, garanti belgesi ve kullanım klavuzu vs. mevcut mudur ?
Saygılarımla
Alpay
| |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Çarş. 29 Haz. - 2:15 | |
| fatura sormanız gereksiz bir detay olmuş | |
|
| |
apisto
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Çarş. 29 Haz. - 2:34 | |
| - egunns demiş ki:
- fatura sormanız gereksiz bir detay olmuş
Kusura bakmayın acemi sayılırım, en azından forumlarda pek takılmıyorum. Ben kendi saatlerimi fatura, kutu, klavuz vs. ne varsa sakladığım için O şekilde topluyorum, hükmü, gereği nedir bilmem. Eğer yanlış bir şey ise mesajı silebilirsiniz. | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Çarş. 29 Haz. - 3:02 | |
| biz bizeyken bir sıkıntı olmuyor tabi de. dışarıdan gelen birisinin fatura sorması doğal geldi bana.
forumda bir kaç gün daha geçirmiş ortamı tanımış olsaydınız sorduklarınızın çoğunu sormazdınız.
siz birde tanışma bölümünde konunuzu açın.üyeliğiniz demini bulsun. | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Çarş. 29 Haz. - 3:04 | |
| yanlış değildir bence, varsa faturasının sorulması. zira, geçen beni gümrük'ten çağırdılar, gittigidiyor.com üzerinden yapılan satışların faturaları mı faturasız mı olduğunu soruşturuyorlar, ifade verdim demiyeceğim, resmi adı bilgi verdim, bilgime başvuruldu. bu şekilde bilgisine başvurulan bir sürü vatandaş vardı, öncelikle elektronik cihazları alan-satanlara bakıyorlar anladığım kadarıyla. bu sebeple aldığım aletin kutusunu, varsa irsaliyesini (kargo fişini) varsa yurtiçi-yurtdışı faturasını ibraz etmek zorunda kaldım. dolayısıyla bence absürt bir yan yok, alıcı bunları sorabilir bence, satıcı da dürüstçe bu belgeler makbuzlar varsa, vardır der yoksa da alıcı bunlar için satıcıdan normalde beyanname alması gerekir (hatta kimlik fotokopisi vs. ile) ama kargo fişi de aynı beyanname yerine geçiyor, satışı yapan kişinin adı-t.c.kimlik nosu yazdığı sürece kargoyla alış-veriş yapmak en güvenlisi. yasalarımıza göre durum böyle, ama biz burada iyi niyetle ikili satışları gerçekleştiriyoruz. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Çarş. 29 Haz. - 9:25 | |
| Mesajları şimdi gördüm arkadaşlar... tabii saatin international garanti belgesi imzalı kaşeli olarak duruyor. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Çarş. 29 Haz. - 10:44 | |
| - qazokmubec demiş ki:
- yanlış değildir bence, varsa faturasının sorulması. zira, geçen beni gümrük'ten çağırdılar, gittigidiyor.com üzerinden yapılan satışların faturaları mı faturasız mı olduğunu soruşturuyorlar, ifade verdim demiyeceğim, resmi adı bilgi verdim, bilgime başvuruldu. bu şekilde bilgisine başvurulan bir sürü vatandaş vardı, öncelikle elektronik cihazları alan-satanlara bakıyorlar anladığım kadarıyla. bu sebeple aldığım aletin kutusunu, varsa irsaliyesini (kargo fişini) varsa yurtiçi-yurtdışı faturasını ibraz etmek zorunda kaldım. dolayısıyla bence absürt bir yan yok, alıcı bunları sorabilir bence, satıcı da dürüstçe bu belgeler makbuzlar varsa, vardır der yoksa da alıcı bunlar için satıcıdan normalde beyanname alması gerekir (hatta kimlik fotokopisi vs. ile) ama kargo fişi de aynı beyanname yerine geçiyor, satışı yapan kişinin adı-t.c.kimlik nosu yazdığı sürece kargoyla alış-veriş yapmak en güvenlisi. yasalarımıza göre durum böyle, ama biz burada iyi niyetle ikili satışları gerçekleştiriyoruz.
Ooo o zaman ben yanarım. Aldığım saatlerin en fazla garanti belgesini veya yerine geçmesi durumunda faturasını saklarım. Yoksa faturaları saklamıyorum | |
|
| |
qazokmubec
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Çarş. 29 Haz. - 12:02 | |
| saatlerde durum nedir bilemiyorum ama özellikle gittigidiyor.com'dan "yurtdışından direk adresine gönderiyoruz" diye satanlara takmışlar. gerçi burada hedef alıcılardan ziyade şu anda satıcılar, anladığım kadarıyla bu işin ticaretini yapanları sıkıştırmaya çalışıyorlar ama alıcıların da en azından satıcının adının, adresinin, t.c. kimlik nosunun yazdığı bir makbuza sahip olmaları işin en garantili yanı gibi duruyor ki kargo makbuzunda bu bilgilerin hepsi var.
bu arada, forum üyelerini tenzih ederim, sözüm tabii ki meclisten tamamen dışarı arkadaşlar. genel olarak internet'ten alışverişte dikkate alınması gereken noktaları anlatmaya çalıştım.
saygılar, | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Perş. 30 Haz. - 10:17 | |
| | |
|
| |
alptuncel
Mesaj Sayısı : 227 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 49 Nerden : Adana
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Perş. 30 Haz. - 10:28 | |
| | |
|
| |
qazokmubec
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Perş. 30 Haz. - 19:47 | |
| tebrik ederim, çok güzel bir saat seçtiniz, güle güle kullanın. | |
|
| |
apisto
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Perş. 30 Haz. - 21:29 | |
| Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Alpay
| |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Perş. 30 Haz. - 21:55 | |
| çok güzel bir saat Alpay bey.güle güle kullanın doktordandır dikkatinize. sayın vervito ilerde allahın izniyle ünvanları da almağa(doç. prof.) başlayınca saat daha da özel olacaktır.. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic C.tesi 2 Tem. - 3:52 | |
| ilk defa kargo ile saat gönderdim, umarım sağ salim varır.. | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic C.tesi 2 Tem. - 12:18 | |
| Oh çok şükür bana kalmadı; yahu ne masraflı iştir bu saat sevdası :] güle güle kullanın satmayı düşünürseniz bir gün haberimiz olsun | |
|
| |
apisto
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Ptsi 4 Tem. - 1:16 | |
| Saat elime ulaştı, güzel durumda, iyi bakılmış. Üstada ne kadar teşekkür etsek azdır.
| |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Ptsi 4 Tem. - 1:38 | |
| aksi beklenmezdi üstaddan hayırlı olsun | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Ptsi 4 Tem. - 10:28 | |
| | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Tissot PRS 516 automatic Salı 5 Tem. - 6:57 | |
| - HalitMurat demiş ki:
- Oh çok şükür bana kalmadı;
yahu ne masraflı iştir bu saat sevdası :]
Bu nedenle üstüme başıma uzun süre birşey alamadığım bile oluyor. Saat sevdası gerçekten başka birşey... Bu arada alana da satana da hayırlı olsun. Çok güzel saat. Ben de baktım baktım zorladım kendimi ama çıkmadı | |
|
| |
| Tissot PRS 516 automatic | |
|