Longınes admiral automatic hf ikinci el koleksiyoner bir saattir.fiyat 1000$ bütün bakımları istanbul saat hastanesinde yapılmış ful orjinaldir iç makina resimleri seri nosu isteyene verilir.
En son kemal-cebeci tarafından Cuma 23 Tem. - 7:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
vervito
Konu: Geri: LONGINES ADMIRAL HF Ptsi 10 Mayıs - 11:40
keşke kollarını da değiştirseydiniz...
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: LONGINES ADMIRAL HF Ptsi 10 Mayıs - 19:44
Fiyatı 1000 dolar civarı olan vintage saatlerde kasa genellikle altın oluyor. Bu saatin kasası beyaz altın olabilirmi ?
kemal-cebeci
Konu: Geri: LONGINES ADMIRAL HF Ptsi 10 Mayıs - 21:40
bu saate istanbul saat hastanesinde M.Ali KARAÇUHA kadranı için gönderdiğimde bu meblayı önermişti . sonuçta saatin değerini aynı marka nın piyasada olanı belirler.belki daha ucuz belki daha pahalı .
En son kemal-cebeci tarafından Ptsi 17 Mayıs - 7:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kemal-cebeci
Konu: Geri: LONGINES ADMIRAL HF Ptsi 10 Mayıs - 21:48
orjinal longınes automatic hf sıfır fiyatları ne kadar acaba?
En son kemal-cebeci tarafından Cuma 23 Tem. - 7:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teng
Konu: Geri: LONGINES ADMIRAL HF Salı 11 Mayıs - 9:11
kemal-cebeci demiş ki:
bu saate istanbul saat hastanesinde M.Ali KARAÇUHA kadranı için gönderdiğimde bu meblayı önermişti . sonuçta saatin değerini aynı marka nın piyasada olanı belirler.belki daha ucuz belki daha pahalı koleksiyoncunun bu objeyi bir av olarak görüp görmemesi önemlidir.
Karaçuha Sirkeci'deki tamirhanesini bıraktımı ?
kemal-cebeci
Konu: Geri: LONGINES ADMIRAL HF Salı 11 Mayıs - 20:58
doğu işhanı sirkeci yeni saat gönderdim çalışıyorlar.
teng
Konu: Geri: LONGINES ADMIRAL HF Salı 11 Mayıs - 21:33
Ok. eski yerinde yani, ben epeydir uğramıyorum taşındılar sandım.
zevk meselesi tabiki longınes, omega,zenith benim için yeterli marka mekanik olmaları şartıyla. her zamana hitap ederler. ben hiç bir zaman pişman olmaman için bütçene uygun bu markalardan mekanik ve orjinal bir model edinmeni tavsiye ederim.