Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?

+8
MortingenStrasse
m1cemi
vervito
parabellum p08
mehmetalpcan
teng
deka
cemele
12 posters
YazarMesaj
cemele

cemele

Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Empty
MesajKonu: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 11:07

Merhaba,
Simdi yaklasik 2000tl butce ile saat almaya calisiyorum. Evliyim.1.5 yasinda oglum var. Esim on yildir ayni saati kullandigim icin 2000tl yi kabullenir gorunuyor ama 3-4 saat daha alacagim dedigim zaman ne yapacan o kadar saati diyor. Aciklamalar neticesinde ikna oldu. Ama babam filan 2000tl ye saat aldigimi duysa inanin hic anlamaz bu kadar para verilirmi filan der. International bir sirkette calisiyorum ordaki calisma arkadaslarim bile 2000tl ye aldigimi soylesem anormal karsilarlar. Maddi yonden degil ama mantik 2000 tl bir saate verilirmi?

Bu saatlere para verirkende herhangi bir seyden kismiyorum sadece birikim yaptigim yada yaacagim paradan bir bolum gidiyor ama cevremdeki insanlarin buyuk bolumunun beni anliyacagini sanmiyorum.

Bu yuzden aldigim saatin fiyatini soranlara 500-600tl diye soylemeyi dusunuyorum.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 11:17

Mekanik saate gönül verenler eğer imkanları varsa,bütçesini zorlamayacak veya borçlanmayacaksa bence 2000TL.bir saate verilir, ama dersenki, bir japon saatine, helede kinetik tarzı bir saate o paralar verilmez diye düşünüyorum, tabiki bu hastalığa yakalananlar seninde şimdiden söylediğin gibi 1 saatle kalmayacaklardır, gerisi gelecektir, bu nedenle bu durumlarıda hesap ederek, aldığın saati hazmetmek ve zevkini çıkarmak için kendine bir zaman tanımalı, diğer saatleri almak için aceleci olmamak gerekir.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 11:24

Zaten borc harc ve nakit fiyatina taksit olmadigi surece taksitle saat almayi dusunmuyorum.
Sıkıntı cevredeki insanlarin 2000tl bir saate verilmez dusuncesinde olmalari. Maddi durumu iyi olanlarda ayni seyi dusunuyor.

Ben ilk saati aldiktan sonra 3-4 ay icinde 1 saat daha almayi planliyorum ama esimin sorularini duyar gibiyim.

Saatin var ya!!! Ne yapacan ki ikinci saati? Valla sen paraya hic acimiyorsun?

Simden dedim gerci koleksiyon yapip ilerde ogluma miras birakacam diye.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 11:24

Hayatta ihtiyaçlarımızdan daha fazlasını isteklerimiz için harcıyoruz.
Evde yemek varken neden dışarıda dünya kadar para verelim ki o zaman ?
Ya da 10 liraya şarap varken 50 - 100 liralık şarap neden alalım. Veya işimizi şehir içinde her araba görecek iken lüks araba alalım ?
Vayy bu saate bu kadar para verilirmi diyenlerin çoğuda sigara harcaması olarak ayda 300 tl yılda 3600 tl yi zehir olarak, geri dönüşümsüz sağlık bozucu bir şekilde üflemekteler.
Ben eşime espri olsun diye şunu demiştim: bak ben bunu tedavi ettirebilirim ama o zaman psikoloğun Omega'sı olacak ama benim olmayacak çünkü o parayı ona vereceğim, böyle daha iyi değilmi ? hahaha
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 11:29

Dışardakilere verecek cevabı ve çözümü zaten bulmuşsunuz, bende öyle yapıyorum, zaten baktıklarında çoğu kişi anlamıyor, bende açıklama yapmıyorum, fiyatıda arada kaynıyor,eğer soran olursa pahalı birşey değil ucuz diyorum. fumeur
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 11:33

Saat kulturu burda olusuyor gibime geliyor.

Saat degilmi 5 tl lik de zamani gosteriyor 5000tl lik zamani gosteriyor seklinde dusunuyor. Oysa bu dusuncedeki kisi gidip 1500tl ye telefon alabiliyor.

Sarap-yemek ve araba genelde birden fazla kisi kullaniyor bu yuzden gereksinim olarak gorunuyor. Simdi uzun yola klimasi olmayan 5000tl lik bir arac ile cikmak var birde normal 20000-30000tl lik ile cikmak var. Konfor meselesi. Normal karsilaniyor.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 13:56

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mehmetalpcan

mehmetalpcan

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 21:05

insan dönem dönem kendisini mutlu edecek hediyeleri almalıdır.bence kişinin number one bir saati olmalı diğer saatler hep bunun altında olmalı.eşinize hak veriyorum iyi bir saatle baktıkça vede eskidikçe sizi mutlu edecek bir saatiniz olmalı.ama burası türkiye siz özelde çalışıyorsunuz kötü günler için birikim olmalı.veya ufaklığa bakıp saat zevkinizi dizginlemeniz gerekir diyo düşünüyorum.saat alacağınıza eşinize takı alın daha kalıcı olur vede değer yitirmez.longines ile bu işi noktalamayı düşünüyorum.selamlar
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 21:33

mehmetalpcan,

12 yildir ayni yerde calisiyorum ve herhangi bir olumsuzluga karsida guard i mi almis durumdayim. Oglanin geleceginide dusunuyorum hic aksatmadan ona aylik ufakta olsa yatirim yapiyorum. Sorun kendim icin ne yapiyorum. Her ay gidip saat almaktanda bahsetmiyorum. Bende mumkun oldugunca iyi bi tane saat alip, diger saatleri firsatlardan yararlanarak almayi dusunuyorum. Ama ister ucuz olsun ister pahali 3-4 saat olunca yada alinca aaaaaaaaaaaaaa senin saatin varya ne yapacaksin? gibi yansimalar oluyor. 2000tl ye alacagim bir saatin fiyatini arkadas cevreme filan direkt soylemeyi dusunmuyorum 500-600tl diyecegim.
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 22:06

Cemele dostum, her insanın, hayatı boyunca en az bir hovardalığı vardır.Bu kiminde saatdir, kiminde elbise yada takı, kiminde araba, kiminde çanta, bu uzaaar gider. İhtiyaçlarımızın ötesinde, bir objeye, ederinden daha fazla para ve zaman ayırıyorsak bu durum, mutlu olup keyiflenebilmemiz içindir. Siz çalışıp siz kazandıktan sonra, hiç kimsenin, filanca şeye bu kadar para verilmez diye tepki verip sizi kınamaya hakkı yoktur. Yakınlık derecesi fazla olanlara, bunun sizi mutlu edip hayatı sevdiren bir şey olduğunu, sabır ve nezaketle anlatıp, uzak olanlara " o zaman siz almazsınız efendim " der ve geçersiniz. Bu kadar basit. Hem hepimizin sevdiği bir eşya yok mu? Siz bir çantaya, üzerinde Louis Vitton yazıyor diye milyarlar verir misiniz? Peki verene niye aldın bunu dediğinizde ne cevap alırsınız? Bizler erkek olarak zaten az sayıda takı taklavat kabilinden şeye sahibiz. Hergün kıyafet rengi ve ayakkabı değiştirmek gibi bir derdimiz yok. Makyaj malzemelerinin, çocuk kıyafetlerinin yada bayan kozmetiklerinin fiyatlarını bir düşünün. Bir kremin 300 - 500 lira ettiği yerde bir saat, eğer içinize sinip gönlünüze yattıysa pekala 2000 lira eder,alın derim. Beğendiğiniz şeyleri edindiğinizde, bu sizi diğerlerinden farklı kılacaktır. Herkesin aracı vardır ama 1957 model elma şekeri bir Chevrolet yaylanarak önünüzden geçtiğinde yutkunursunuz. Herkesin saati vardır ama Longines, Zenith yada Omega, farklı durur kolda. 1994 yılında ilk tüfeğimi aldığımda, çift tetik Huğlu, 800 bin lira iken, İtalyan Perazzi poze 1 milyardı. İmkanım olsa düşüneceğim ve tereddüt edeceğim tek şey kundak cevizinin rengi olurdu.
Bence siz kimseye aldırmayın ve sizi bu noktaya getiren zevkinizin, size açtığı yolda gururla ilerleyin. Bazen, bazı şeyler, salt değerlerinden ziyade, sizin ona ulaşabilmeniz için harcadığınız çaba ölçüsünde değer kazanacaktır. Emin olun o saati kolunuzda gören 20 kişi, niye o kadar para verdin ki dedikten sonra, 21. kişi saatiniz çok yerinde ve şık bir seçim olmuş dediğinde, göğüs kafesiniz 5cm ilerde duracaktır artık. Unutmayalım ki karakterimizle ve düşüncelerimizle uğurlandığımız yerler, bizi giyimimizle, ayakkabımızla ve saatimizle karşılıyor.Ona göre yoğunlaşıyor yada harcıalem görebiliyor. Mantıklı yada doğru bulmasak da reaite budur arkadaşlar.
Şunu biliyorum ki bir uğrunda insanların kanlarını döktükleri, çıkarabilmek için aç kalıp köle gibi çalıştırıldıkları ve aslen de kesici olarak daha yararlı olan bir maden, kuyumcunun şık vitrininde elmas yüzük olarak oturduğunda, pek çok hanımefendinin iştahını kabartıp beylerin cüzdanlarını inceltebiliyor. Ne işe yarıyor peki, süs değil mi? Demekki filanca şey o kadar para etmez diye bir husus yanlıştır. Neyi beğeniyorsak imkanımızı zorlayıp alabilmeliyiz dostum. Hayat bize, neyi ne kadar süre kullanabileceğimizin garantisini vermiyor. Beğendinizse alın, güle güle de kullanın, gururla taşıyın kolunuzda. Saygılarımla...
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 0:03

Parabellum p08;

Dostum nefis yazini bir solukta okudum. Saati almama gibi bir durum söz konusu degil. Begendigim bir seyide ne eder yapar alirim. Zaten butce 1250 tl den 2000tl ye cikti. Sadece merak ettim 4-5 saati olan yada bu isi sirf hobi icin yapanlarin etrafa verdigi cevap. Yoksa ' Para benim mi? Benim. Zevk Benim mi ? Benim. Ucuz yada pahali bu saat benim kimene'
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 0:14

O kadar vieux
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 0:27

cemele demiş ki:
Parabellum p08;
Yoksa ' Para benim mi? Benim. Zevk Benim mi ? Benim. Ucuz yada pahali bu saat benim kimene'

Tamamen katılıyorum dostum, olay budur. ok1
mehmetalpcan

mehmetalpcan

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 0:44

para tabiki sizin biz düşüncemizi söyleriz.istişare eden yanılmaz.bizim görüşlerimiz dostça isteyen ölçer tartar kararını öyle verir.sizin gibi bende o rakamı gözden çıkardım ama nereye kadar?bana göre 1000 tl cep almaktansan 2000 tl saate vermek her zaman mantıklıdır.o saati kolunuza taktığınızda bir çok insan fiyatı duyunca saate merak sarmaya başlıyor
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 1:31

Aslında bu konuda herkesin kendine göre bir görüşü, kendine göre doğrusu var. Tek bir doğruda buluşmak imkansız.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 4:37

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 7:41

yine de tartışılır bir mevzu...israf yönünden bakacaksak..
o yüzden alacağınız saati ne yapıp edip alınabilecek en ucuz fiyata almak lazım. mümkünse maliyet fiyatına diable onun için de acele etmemek lazım.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 8:53

Olay daha cok, saate verilen para mantiklimi degilmi, israf mi? Noktasina kaymis.

Verilen para sorumluluklarinizi yerine getirmenizi engelliyor yada kisitliyor ise bana gore mantikli degil. Bunun yaninda güzel firsatlar olup %50 gercek indirimli begenilen saatleride imkanlar olcusunde almak israf degil diye dusunuyorum.
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 9:56

teng demiş ki:

Ben eşime espri olsun diye şunu demiştim: bak ben bunu tedavi ettirebilirim ama o zaman psikoloğun Omega'sı olacak ama benim olmayacak çünkü o parayı ona vereceğim, böyle daha iyi değilmi ? hahaha

hem o parayı psikologa vericeksiniz, hem de eminim ki adamcağıza da bulaştıracaksınız merakınızı Very Happy Aslında iyi fikir, nüfusumuz artar işte alkisalkis
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 18:23

ben açıklayamıyorum, saatim pahalı olmamasına rağmen Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 20:52

açıklama yapmak istemiyorum diable
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 21:07

Cok buyuk bir keyifle bu basligi izliyorum dostlar.
Olay tam olarak soyle bisey:
Bir berber bir berbere bre berber karga gak dedi vur beline kazmayi seninki benimkinden kara ve de e=mc² monstre
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 21:31

Anlaşıldı Watcher da bizim gibi, ama onun derdi daha büyük Very Happy
ama kolay tarafı da var : Yeni saat aldım bilin bakalım hangisi dese o 4000 saatin içinden bulamazlar vieux
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 21:51

bence bu sorunun cevabı pembe yalanlar; ben çok yapmışımdır; 900 tl lik saate 350 falan demişimdir;; ha doğruyu söylesem uğraşta uğraş; ha bütçeyi aşarak alınan saatin mantıklı bir açıklamasıda yok, tamamen duygusal Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 8:01

teng demiş ki:
Anlaşıldı Watcher da bizim gibi, ama onun derdi daha büyük Very Happy
ama kolay tarafı da var : Yeni saat aldım bilin bakalım hangisi dese o 4000 saatin içinden bulamazlar vieux

Yaw gercekten de oyle, son iki haftadir gerek internet baglantilarimdaki sikintilar gerekse islerin cok vakit almasindan dolayi foruma az yazabildim, bu arada birkac tane yeni saat te aldim, onlari saat odasina koydum, vaktim olunca resimlerini ceker eklerim diye dusundum, bu aksam haydi artik sunlarin resimlerini cekeyim dedim ama hangileriydi hatirlayamadim guluyor
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 8:08

hahaha
mehmetalpcan

mehmetalpcan

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 8:12

sayın teng bizim conguest ten ses çıkmadı
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 8:58

[quote="watcher Yaw gercekten de oyle, son iki haftadir gerek internet baglantilarimdaki sikintilar gerekse islerin cok vakit almasindan dolayi foruma az yazabildim, bu arada birkac tane yeni saat te aldim, onlari saat odasina koydum, vaktim olunca resimlerini ceker eklerim diye dusundum, bu aksam haydi artik sunlarin resimlerini cekeyim dedim ama hangileriydi hatirlayamadim guluyor[/quote]

Cocuk odasi, misafir odasi, oturma odasi evlerde olan bolumlerdir. Saat odasini ilk kez duyuyorum.

Sayin watcher; Odanin konforu icin birseyler yapiyormusunuz? Isi, hava, nem v.b seyler icin.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 9:17

Sevgili cemele artik o kadarina bakamiyorum, ama galiba bunu en dogru sekilde odayi gorenler anlatabilir, mesela barett veya ertay arkadaslarimiz.
Artik ben bu konuda kapatilacak bir hal aldigimdan benden oyle isi veya nem kontrolu gibi normal seyler beklememek lazim geek
galiba forumda biryerlerde odadan resimler olacakti scratch
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 10:03

Aslinda bu konuda merak ettigim cok seyler var.

Ben soyle bisey hayal ediyorum bir oda raflar yada ozel saklama valizleri butun saatlerin uzerinde kisa bilgi iceren lable lar var. Aslinda bu tarz bir sergi hayal ettim. Bu kadar cok olmasada 5 saatim olsun kontrol bende olsun hergun birini takayim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 10:47

mehmetalpcan demiş ki:
sayın teng bizim conguest ten ses çıkmadı
Olmadımı ?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 22:13

cemele demiş ki:
Aslinda bu konuda merak ettigim cok seyler var.

Ben soyle bisey hayal ediyorum bir oda raflar yada ozel saklama valizleri butun saatlerin uzerinde kisa bilgi iceren lable lar var. Aslinda bu tarz bir sergi hayal ettim. Bu kadar cok olmasada 5 saatim olsun kontrol bende olsun hergun birini takayim.

Tabi ki bu dediginiz cok dogru, ama.... iste o "ama" var ya her sey orada bitiyor, ipin ucu kacti mi, fyuuww toplamak imkansiza yakin, her sey emekliligi bekliyor artik.
uzbey

uzbey

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 22:55

watcher hocam saatlerinizle ilerde bir müze kurma düşünceniz var mı?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 22:58

uzbey demiş ki:
Ben muze kuramam ama yine de bakarsiniz forumumuz onculugu ile bir muze insallah bir gun kurulur.
Eger bir muze kurulursa elimdeki muzelik kabul edecekleri parcalarin hepsini hibe ederim.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 2:23

watcher demiş ki:
uzbey demiş ki:
Ben muze kuramam ama yine de bakarsiniz forumumuz onculugu ile bir muze insallah bir gun kurulur.
Eger bir muze kurulursa elimdeki muzelik kabul edecekleri parcalarin hepsini hibe ederim.

Benim emektar Momentusuda koyalim fumeur Quartz ama idare etsin arada diger saatleri ayarlamak icin dogru giden birine ihtiyac var guluyor
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 2:25

Ben de quartz saatlerime kervana kılavuzluk yapan eşekler diyorum.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 2:30

Inanmiyorum Rolling Eyes Yoksa yanlismi yazdiniz. Nasil Quartz saatiniz mi var sayin teng.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 4:50

Ben de herkes gibi gençliğimde bazı hatalar yaptım tabii muhaha
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 8:50

Hoca quartz saatleride esek yaptin yaaa helal olsun Very Happy bari koyun surusune onderlik eden keçi deseydin
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 9:45

Çaktırmayın, aslında herkesin bir kenarda en az bir quartzı vardır. fumeur
teng

teng

MesajKonu: Geri: Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?   Saate para vermeyi  saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz? Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 10:34

cemele demiş ki:
Hoca quartz saatleride esek yaptin yaaa helal olsun Very Happy bari koyun surusune onderlik eden keçi deseydin
Ama koca sürüye küçücük eşek önderlik yapıyor ya

Herkesin hayatında gizli bir quartz vardır (Fransız atasözü)

Saate para vermeyi saatten zevk almayanlara nasil acikliyorsunuz?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Saatlerin arka kapakları nasıl açılır nasıl kapanır ?
» Para birimlerinin simgesini kullanalım...
» Yurt dışından alınan saate garanti?
» Bakırköy Evren Saatten forumumuza özel indirim
» Tritium Saatler ve Quartz Saate Otomatik Mekanizma