Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor

+8
deka
monster
sifujack
cemele
parabellum p08
watcher
m1cemi
vago
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
cemele

cemele

Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor   Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:53

teng demiş ki:
Biraz konu dışı olacak ama, Japonya'ya gittiğimde caddelerden birinde kaybolmuştum. her ne kadar İngilizce biliyorlar deniyorsa da hiç biri bilmiyordu. sadece genç güzelce bir kız beni anladı elimden tuttu, birkaç blok yürüdük ve Hilton otelinin kapısına kadar bıraktı (odamı bilmiyorum diye sorsamıydım diye hala kendime sorarım Very Happy )

diable Saatler konusunda derin bilgi alisverisi olurdu.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor   Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:54

Şimdiden hayırlı olsun diyelim, kararlı olmak güzel şey. ok1
vago

vago

MesajKonu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor   Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:55

Teşekkürler..
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor   Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:23

Seiko kotu bir tercih olmaz bence. Umarım bir an once kavusursunuz.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor   Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:57

sifujack demiş ki:
mademm böyle bir sevginiz var o zaman ya seiko 5 ya da para biriktirip seiko premier otomatik,bu premierden alan bir kaç kişi olmuş ama artık ne buraya ne dh ye geliyorlar biz de bu saatlerin durumunu performansını öğrenemiyoruz şahsen bu premierin zaman içinde çalışma durumunu ,hassaslığını ne kadar koruduğunu çok merak ediyorum ,ingilizcem çok kötü olduğundan yabancı sitelerde araştır mada yapamıyorum ,her nekadar premierin yüksek fiyatı beni kendinden soğutup bilgilere ulaşamamdan dolayı "bu 6r15 kalibreli premier 2824 kalibreli isviçrelilerden daha üstün değildir herhalde" diye kendi kendime düşünsem de seikoya karşı 5 serisini yapan mantık sayesinde çok sempatim var ,bazen de "ya premierin 6rxx kalibresi 28xx eta kalibreleden daha üstünse ve bunun için fiyatı yüksekse "düşüncesi aklıma gelmiyor değil

bu konuda haklı olabilrsin, yurtdışında 2824-2836 gibi mekanizmalardan daha fazla rağbet gören ve daha pahalı olan bir model. mesela ebayde hiç 600 doların altına kapandığını görmedim. oysa bir 2824-2 250 dolara bile kapanabiliyor.
mesele power reserve ise, bir power reserve bu kadar etmez, o zaman kesinlikle bu fiyatı yükselten etken calibre. bu calibreninde çok fazla geçmişi olmadığı için dayanıklılık ve sağlamlık hakkındada kesin bir bulgu oluşmadığına göre, geriye kalıyor hassasiyet. 5 sn hatta 3 sn altı sapan bir mekanizma yapmış olmasınlar? (bunlar kesin değildir, kişisel fikrimdir)

Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Tavsiye, öneri, yol gösterme
» kararsız kaldım yorum lütfen
» CertIna DS-1 Tavsiye İstiyorum
» cortebert saat için tavsiye istiyorum
» 600 Lira'ya kadar Tavsiye