cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| |
deka
| Konu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor Cuma 14 Mayıs - 10:54 | |
| Şimdiden hayırlı olsun diyelim, kararlı olmak güzel şey. | |
|
vago
| Konu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor Cuma 14 Mayıs - 10:55 | |
| | |
|
m1cemi
| Konu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor Cuma 14 Mayıs - 11:23 | |
| Seiko kotu bir tercih olmaz bence. Umarım bir an once kavusursunuz. | |
|
kelby
| Konu: Geri: Kararsız Kaplumbağa Tavsiye Bekliyor Cuma 14 Mayıs - 11:57 | |
| - sifujack demiş ki:
- mademm böyle bir sevginiz var o zaman ya seiko 5 ya da para biriktirip seiko premier otomatik,bu premierden alan bir kaç kişi olmuş ama artık ne buraya ne dh ye geliyorlar biz de bu saatlerin durumunu performansını öğrenemiyoruz şahsen bu premierin zaman içinde çalışma durumunu ,hassaslığını ne kadar koruduğunu çok merak ediyorum ,ingilizcem çok kötü olduğundan yabancı sitelerde araştır mada yapamıyorum ,her nekadar premierin yüksek fiyatı beni kendinden soğutup bilgilere ulaşamamdan dolayı "bu 6r15 kalibreli premier 2824 kalibreli isviçrelilerden daha üstün değildir herhalde" diye kendi kendime düşünsem de seikoya karşı 5 serisini yapan mantık sayesinde çok sempatim var ,bazen de "ya premierin 6rxx kalibresi 28xx eta kalibreleden daha üstünse ve bunun için fiyatı yüksekse "düşüncesi aklıma gelmiyor değil
bu konuda haklı olabilrsin, yurtdışında 2824-2836 gibi mekanizmalardan daha fazla rağbet gören ve daha pahalı olan bir model. mesela ebayde hiç 600 doların altına kapandığını görmedim. oysa bir 2824-2 250 dolara bile kapanabiliyor. mesele power reserve ise, bir power reserve bu kadar etmez, o zaman kesinlikle bu fiyatı yükselten etken calibre. bu calibreninde çok fazla geçmişi olmadığı için dayanıklılık ve sağlamlık hakkındada kesin bir bulgu oluşmadığına göre, geriye kalıyor hassasiyet. 5 sn hatta 3 sn altı sapan bir mekanizma yapmış olmasınlar? (bunlar kesin değildir, kişisel fikrimdir) | |
|