m1cemi
| Konu: GG'de bir kaç güzel saat Ptsi 17 Mayıs - 7:56 | |
| | |
|
krytime
| Konu: Geri: GG'de bir kaç güzel saat Ptsi 17 Mayıs - 9:15 | |
| | |
|
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: GG'de bir kaç güzel saat Ptsi 17 Mayıs - 20:12 | |
| Dostum, ilk linkteki beyaz Seiko, içlerinde en iyi durumda olanı. Oldukça diri görünüyor. Siyah kadranlı Seiko ise o kadar olmasa da o da idare eder. Citizenler'e bakma derim. İlk linkteki hep cacık zaten. Quartzdan çevrilme gibi duruyor. Kadran falan Casio toplaması gibi. İkinci Citizen ise, taskinuslu'nun geçenlerde aldığı Bullhead'ın aynısı. Mekanizma da iş yapar görünüyor. Farklı bir markadan, vintage bir spor saatin olmuş olur. Beğenmez yada sıkılırsan da Karabico'ya gönderirsin. O da arıyordu bu saati. Fiyatları nasıl? | |
|
taskinuslu
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 04/02/10 Yaş : 39 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: GG'de bir kaç güzel saat Salı 18 Mayıs - 4:06 | |
| selam, cevap vericektimde,ilanların hepsi kapanmış zaten geç kalmışım gerçi satıcyı takip et derim,alıcılar bazen ödeme yapmiyorlar,dolayısı ile yeniden ilanı listelenebiliyor.. parabellum p08 abinin dediği gibi ilk linkteki çok güzelmiş,dış kasasıda gayet diri,hırpalanmamış.En alt linkteki Citizen Bullhead modelinden yaklaşık 2 hafta önce bende edindim.pazarlık ile 90 liraya aldım,10 lira deri kayış,15 liraya da cam taktırdım.Bana maliyeti 115 liraya geldi.Valla sorarsan saatimden çok memnunum.hem otochrono'lu hem vintage,eh biraz da spor formuda var Bu tarz vintage chronolu saatlerin ayrı bir havası var.Şiddetle öneririm. Kolay Gelsin. | |
|
m1cemi
| Konu: Geri: GG'de bir kaç güzel saat Salı 18 Mayıs - 7:32 | |
| Beyaz kadranlı seiko'yu ben de çok begendim gercekten. Diğerleri kapandı evet ama zaten cok heveslenmediğim için girmedim artırmaya. Seiko'nun fiyatı şu anda 101 TL ve 2 gün 17 saat var daha. 200'e kadar çıkar sanıyorum. O çıkarsa ben de çıkmayı düşünüyorum! Ne dersiniz_ Bullhead Citizen için de zaten taskınuslu'nunkini kıskandığımdan koydum zaten Onun fiyatı da 102.50'de ve 1 gün 23 saat var. 120'ye kadar çıkmayı planlıyorum bunda da. Diğerlerini zaten çok begendigim için değil de, belki aa bu modelde su makina var o da cok iyidir gibi bişey dersiniz diye koydum. Teşekkürler. | |
|