merhabalar,bende küçük yaşlardan beri saat meraklısıyım(hastasıyım),küçükken bana alınan saatlerin içini açıp kapatamama,bozma gibi huylarım vardı,taki ilk düzgün saatim,ilk göz ağrım casio F-99W alınana kadar,o zamanlar herkezde F-91 W vardı(çavuş saati) bende f 91 w yi beklerken babam f 99 w yi almıştı başlarda biraz üzülmüştüm ama farklı olan benimkiydi,ışığıda kırmızıydı,yıllar geçti başka saatlere yöneldim 2003 de dijital saat devrini kapattım ne olduysa bilmiyorum dijitalden soğudum,bu arada istanbulda yaşıyorum,24 yaşındayım,tüm saatlerimi ekliyorum
ilk düzgün saatim casio F-99W hala taş gibi çalışıyor,93 den bu yana 2 kez pil değişti,askerde de bana yarenlik etmiştir
94 yılında almanyadan teyzemin getirdiği swatch saatim 93 yapımıdır ,düğmelerinden biri kopmuştu,casio yu bırakıp buna sarmıştım
96 yılında babamın doğum günü armağanı casio dbc-62 ,data bank hastalığının başladığı yıllar
2000 yılı ve son dijital saatim casio easy rec, sağa sola çarpmaktan rec-play tuşları çıkmıştı 30 sn ses kaydediyordu
2003 de analog saatlere yöneldim almanyadan gelen tcm marka saatim içindeki küçük ibrelerde çalışıyor arka kapağı vidasız presliydi,açıldımı anca saatçi kapatabilirdi
2005 de trend design marka spor saatim(myota makine)
2007 de bir saate hayran oldum replicasını(myota makine) bir yerde gördüm hemen aldım,orjinali takvimli onuda alıcam inşallah
2008 de bunuda gezerken bir saatçide gördüm içi hoşuma gitti aldım(myota makine)
buda babamın efsanesi seiko 5, 30 yılı geçmiştir heralde
kronolojik sıralaması
yıl 2010 3 adet replica yı (birini bulamıyorum) gözüme kestirdim hayırlısı ...