| Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Ptsi 3 Ağus. - 7:35 | |
| | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Ptsi 3 Ağus. - 8:42 | |
| http://www.ofrei.com/page1270.htmlbu da parçalarının fiyatları. adam her ne kadar eta değil dese de eta sanırım. çünkü oscarı ofrei satıyor. acaba makina seagull olabilir mi bunu araştırıyorum şu anda. 1450 tl etiket fiyatı olan bir saatte seagull olması akıl dışı ama eta değilse ne bu makina ki | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 4:36 | |
| mekanizması 6497 imiş (eta) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 4:38 | |
| bu bilgi kesin mi?,kaynağı nedir?, eğer doğruysa alman en mantıklısı. :aciktim: | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 4:42 | |
| bilgi kesin. direk olarak "oscar saatçiliği" aradım, pırlantı değil. orada teknik bilgi istediğimi söyledim ve beni bir yetkiliye bağladı.
mekanizmayı sordum eta kullanılıyor dedi, modelini sordum yanındaki yetkiliye sordu 6497 dedi. bu yetkili de söylediğine göre isviçreden gelen bir oscar yetkilisiymiş.
yani bilgi doğru. doğru olmasa bile etayı çinden fark etme yöntemleri var böyle bir sorun çıkarsa ayıplı mal kategorisine giriyor ve kaç sene sonra olursa olsun verip paranı geri alabiliyorsun. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 4:42 | |
| bence çok çirkin bir saat |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 5:16 | |
| - MortingenStrasse demiş ki:
- bilgi kesin. direk olarak "oscar saatçiliği" aradım, pırlantı değil. orada teknik bilgi istediğimi söyledim ve beni bir yetkiliye bağladı.
mekanizmayı sordum eta kullanılıyor dedi, modelini sordum yanındaki yetkiliye sordu 6497 dedi. bu yetkili de söylediğine göre isviçreden gelen bir oscar yetkilisiymiş.
yani bilgi doğru. doğru olmasa bile etayı çinden fark etme yöntemleri var böyle bir sorun çıkarsa ayıplı mal kategorisine giriyor ve kaç sene sonra olursa olsun verip paranı geri alabiliyorsun. o zaman bizede hayırlı olsun demek düşer,özellikle merak ve isteğini bildiğimiz içinbence bu fiyata daha iyisi ve güzeli olmaz. | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 5:20 | |
| teşekkürler deka. dhdeki hayırlı olsun mesajın için de teşekkürler. duble teşekkürler | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 5:21 | |
| :ok3: | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 6:57 | |
| bana sorarsan bence cok guzel bir saat degil, bir kere kurmali otomatik degil, dis gorunus olarak cok da zengin gorunmuyor, biraz kotu kiyaslama olacak ama ucuz cin mali isleket saatlere benziyor onlarin bile parcalar uzerinde olan islemeleri daha goze hos gorunuyor. ben olsam biraz daha para biriktirip Oris Skeleton saat alirim. liste fiyati 2000 frank gibi olacakti. | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 7:05 | |
| FlyingOstrich oris skeleton çok fazla hoşuma gitmemeye başladı, ve de 1400 dolar verme gibi bir durumum yok.
ben çalışmıyorum, üni öğrencisiyim ve bir swiss made iskelet saat alabilmek için çok makarna yedim bu sene, bir sene daha makarna yemek istemiyorum.
orisi mezun olup iş sahibi olunca alırım inşallah, şu an için fiyatını karşılayabileceğim ve hoşuma giden tek isviçre yapımı iskelet bu
saygılarımla | |
|
| |
tumer1903
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 37 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 10:48 | |
| bncede pek hos degıl ama ogrencı adamı anlarız ogrencı olaraktan bısde bılırız nelere goze aldık saatler ıcın kahwaltı kultutum yok oldu saatler yuzunden | |
|
| |
tumer1903
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 37 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Salı 4 Ağus. - 10:49 | |
| kahwaltı kulturum olucaktı o ama | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Çarş. 5 Ağus. - 4:29 | |
| arkadaşlar saati bugün aldın 1120 tl ye. aynı modelin akrep yelkovanı fosforlu olanını aldım gerçekten saat çok güzel hele o sesi yok mu kulağımdan ayıramıyorum resimlerini koyarım yakında | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Çarş. 5 Ağus. - 4:39 | |
| detaylı fotoğraflarla bileğindeki fotolarınıda bekleriz,artık avatarını da değiştirirsin,demek ki hayırlamalarımız boşa gitmemiş,tekrardan hayırlı olsun. | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Çarş. 5 Ağus. - 5:05 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Çarş. 5 Ağus. - 5:29 | |
| :ok3: | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Çarş. 5 Ağus. - 9:02 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 23:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Çarş. 5 Ağus. - 13:38 | |
| katil balina, az önce ekşisözlüğe kurmalı saat yazdım benim de saatim kurmalı olduğu için, ve oradaki yazınızı gördüm.
dedenizin her akşam saat 8'de saatini kurması, ve bunu çok sevmeniz. gerçekten çok hoşuma gitti | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Çarş. 5 Ağus. - 14:53 | |
| dedemin o zenith kurmalı saati şu an bendedir.
kendisinin ölümünden sonra en büyük oğlu olan babama geçti saat. babam sağolsun şu an hayatta ama ben yine de kendisinin en büyük oğlu olarak rica edip aldım bu saati.
ve kendisini kaybetmemek adına yanıma almadığım uzun yolculukların dışında sürekli çalışır.
hep de saat 8 civarları kurmaya gayret ederim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Çarş. 5 Ağus. - 15:00 | |
| bu arada saatiniz de hayırlı olsun. |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? Paz 9 Ağus. - 23:53 | |
| Ben saatin kendisini gordum istanbulda ve diyecegim su ki tahmin edebileceginizden daha guzel ve kaliteli bir saat, celigi ve parlakligi cok guzel duruyor, ele alinca agirligina sasiriyorsunuz, yani oyle siradan cin saatlerinden cok farkli. Gormenizi ve kolunuza takip denemenizi tavsiye ederim | |
|
| |
| Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ? | |
|