| EDOX Lar geldi&geliyor | |
|
+15Azizim m1cemi donjohnson egunns cowboy crazyhours monster watcher uzbey kelby certus deka krytime teng cemele 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
krytime
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 4:06 | |
| Eveeeeet benim kurmalı Edox da geldi akşam üzeri . Gerçekten şık ve kaliteli bir saat (tabiki bana göre ). | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 6:10 | |
| | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 6:48 | |
| | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 7:11 | |
| Güle güle kullan donjohnson saatin çok güzel | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 7:24 | |
| | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 8:26 | |
| Basligi cogul yapiim edoxlar geldi Edox u gelen arkadaslar resim eklemeyi unutmayalim. | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 8:29 | |
| - cemele demiş ki:
- Tabii winder alirsak saat almaya devam yoksa saatlerden birini satip 2 saat kalsin diye dusunuyorum.
Baroncelli'nin taliplisi var buralarda, aman satacak olursan başka yerlerde arama | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 8:40 | |
| Saatler gerçekten çok güzelmiş. İnsan hayıflanıyor resimleri gördükçe, nasıl kaçırırım bu fırsatı diye. Bir dahaki sefere artık Güle güle kullanın saatlerinizi | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 8:55 | |
| m1cemi; Satma olayi olursa tabii ki oncelik forumda olur ama satma planim yakin zamanda yok gibi. | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 9:40 | |
| Ben sadece satılıcak olursa talip olurum. Söyliyim de nolur nolmaz | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 21:34 | |
| Dostlar Edox'lar cok guzeller, hayirli olsun Yukaridaki 500m diver'e de bayildim. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 21:43 | |
| @ donjohnson saatin hayırlı olsun, güle güle kullan, ilk izlenimlerini öğrenmek isterim. aynısından bende aldım ama benimki hala gelmedi, yoldaymış. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 21:50 | |
| Edox alanlari bakire ceylani mideye indirip gölgede artik uykuya dalmaya hazirlanan kaplana benzetiyorum @DonJohnson; Saat mukemmel gorunuyor . Kac tl idi bu cihaz. Gule gule kullan. @Kelby; : Senin ceylan yolda kacari yok artik gelince yorumlarini esirgeme, edox u takip edecem bir sonrakinde bu tarz bisey alirim fiyatlar avantajli olursa. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Çarş. 9 Haz. - 22:10 | |
| Kelby biraz beklemeye değecek emin ol . Edox larına kavuşmayı beklemenin tadını çıkar | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Perş. 10 Haz. - 0:39 | |
| bekliyorum hala, anadoluda olmanın dezavantajı, kargo firmasını aradım, yarın büyük ihtimal alırsınız dediler. @krytime; fotoğraflar gelmedi hala | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Perş. 10 Haz. - 1:01 | |
| Fotoları eklemeyi çok istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım. | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Perş. 10 Haz. - 6:06 | |
| Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Saat 700 TL kadar. Bir de diver olunca bende kayış kopuyor tabii Bu kadar dalgıç saat merakım var. Ama brövem yok. Onu da bu yaz alacağım inşallah. Herkes yeni saatlerini iyi günlerde taksın !! @kelby Saat şu an kolumda. Kesinlikle resimlerinden çok daha güzel. Ama kutusu bana kırık geldi ne yazık ki. Menteşeleri kırılmış. Bunun dışında bir kusuru yok, süper bir saat ! | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Perş. 10 Haz. - 6:18 | |
| aynı merak bendede var, 500 m diver olunca bende balıklama atladım, aklımdan invicta subaqua noma geçiyordu (oda 500 m diver), fakat bu denk gelince kaçırmadım. görmeden aldığım için tereddütlerim vardı, senin yorumun iyi geldi sana şimdiden hayırı dalışlar diliyorum | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Perş. 10 Haz. - 7:41 | |
| | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Perş. 10 Haz. - 8:04 | |
| | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Perş. 10 Haz. - 8:24 | |
| diver fıstık bir şey. PO havası var saatte. :)güle güle | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Perş. 10 Haz. - 8:45 | |
| @vervito; Senin radarina daha once girmis asagidaki yavru ceylanda bana dustu. Yorum aliimmm lutfen. Hakiki nefis alligator kayis var. Kediye koklattim kacti [img][link=https://2img.net/r/ihimizer/i/img0012as.jpg/] [/link][/img] | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Cuma 11 Haz. - 22:36 | |
| ve nihayet geldiler; | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 0:08 | |
| 2 side karakter sahibi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 0:25 | |
| Çok güzeller,hayırlı olsun. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 2:41 | |
| hepinizin saatleri hayırlı olsun. her baktığınızda gülümsetsin cemele, benim radarıma giremediki saat, girmeden sen gece operasyonu ile indirmişin çok güzel bir saat. kasa yüksekliği ne kadar? bana göre tek eksikği kolları, onları da kolayca değiştirirdim, lumili duaphine kol takardım çok da şık dururdu. benim için saat kolunda lumi olmazsa olmaz gibi birşey. le locle'ye filan bin basat bir saat. COSC sertifikasını da gönderdiler di mi? | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 2:49 | |
| iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, daha iyileri sizin olsun. bu arada GMT olanın işçiliği, zerafeti ve inceliği şahane | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 5:43 | |
| - vervito demiş ki:
- hepinizin saatleri hayırlı olsun. her baktığınızda gülümsetsin
cemele, benim radarıma giremediki saat, girmeden sen gece operasyonu ile indirmişin çok güzel bir saat. kasa yüksekliği ne kadar? bana göre tek eksikği kolları, onları da kolayca değiştirirdim, lumili duaphine kol takardım çok da şık dururdu. benim için saat kolunda lumi olmazsa olmaz gibi birşey. le locle'ye filan bin basat bir saat. COSC sertifikasını da gönderdiler di mi? bende aynı sizin gibi düşünüyorum vervito,sırf bu yüzden arasıra monster almayı bile düşünüyorum ,sonradan satın alınan lumeli kollardaki fosfor kalitesi nasıl acaba bilginiz var mı?uzun süre parlıyor mu | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 6:38 | |
| kelby edox larını güle güle kullan. İkisi de çok güzel. Ama gmt nin ayrı bir class havası var. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 6:41 | |
| Doğrusunu söylemek gerekirse daha almadım ancak yakında öyle bir işim olacak. Nereden alındığına bağlı, üretici, kalite ves. yabancı forumlarda ofrei'nin ürünleri çok övülür. türkiye içinde ne var ne yok daha bilgim yok. ancak yakında olacak. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 7:08 | |
| - krytime demiş ki:
- kelby edox larını güle güle kullan. İkisi de çok güzel. Ama gmt nin ayrı bir class havası var.
teşekkür ederim, kordonun klipsi ile ile ilgili birazdan yardımcı olacağım, arkadaşlar bahsettiğiniz monster, seikomu? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 7:11 | |
| - kelby demiş ki:
- krytime demiş ki:
- kelby edox larını güle güle kullan. İkisi de çok güzel. Ama gmt nin ayrı bir class havası var.
teşekkür ederim, kordonun klipsi ile ile ilgili birazdan yardımcı olacağım,
arkadaşlar bahsettiğiniz monster, seikomu? ben başka monster bilmiyorum bir de şu var tabii ki | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 7:21 | |
| kesinlikle tavsiye ederim, ben monsterleri 3'ledim, (2 orange, 1 black) | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 7:37 | |
| eneee.. 2 tane orange'i ne yapıyorsunuz? hepsi standart değil mi bunların kasa çapı? 42mm ? 40 olanı yok? bir de çelik kordonlu ise kordonu ile beraber kaç gram? bir ricam olacak zahmet olmayacaksa incelemeler bölümünde başlık açarak bu güzelik saatlerinizn resimleri ile bir inceleme yaparsanız müthiş bir cevap olur bu mesajıma. hem de arşiv forumu zenginleştirmiş oluruz. Piyasadaki f/p olarak en iyi dalgış saatidir desem abartmamış olurum diye düşünüyorum. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 7:54 | |
| bende birtane black monster vardı, çok beğendiğim bir model olduğu için denk gelince birtanede orange aldım. kardeşim çok beğendiği için geçen hafta birtane daha orange aldım, son geleni büyük ihtimalle ona vereceğim. hepsi silikon kordonlu, net ağırlığını bilmiyorum ama mevcut saatlerimin birçoğundan ağır. (çelik olsaymış biraz daha ağır olurmuş). 42 mm, 7s26 kalibre güzel 3-5 fotoğraf çekince inceleme bölümüne konu açarım | |
|
| |
mundo
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 9:18 | |
| saat çok güzelmniş hocam güle güle kullan.ayıptır sorması fiyatı nedir bu saatin fiyatı.saat benim çok hoşuma gitti kasası kadranı.nazar değmesin. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 10:04 | |
| Size hemen taze sıcak sıcak yeni ölçülmüş bilgi vereyim,metal kordonlu siyah monster 174 gr. geldi, bilginize. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 10:59 | |
| kelby; saatlerin cok guzelmis bende GMT olanmi yoksa almis oldugum automaticmi olsun diye dusunurken Cosc filan etkili oldu. Gule gule kullan cok yakismis.
@Vevito; Dostum belki ben almasaydim forum disindan biri sana sira gelmeden alirdi.
Bu arada saatin sapmasi 3sn gibi ama pazartesi 3 gunluk kullanim sonucu daha net bisey soyleycek. Takvim gecisi tam 12 de oluyor. Hep 00:10 da baktigimda gun gecisi tamlanmis oluyordu bugun tam 00:00 civari sak diye gesis yapti. Manuel cevirdigimde de 00:00 da atti.
Kasa yuksekligini metre ile biraz amele isi ben olctum ama guvenilir.
Kulaklarin bagli oldugu kasa ise; 4mm, Alt cam ile ust cam arasi:8mm olarak olctum. Cosc sertifikasi gelmedi. Aslan saat ve International garanti ve kullanim klavuzu ve Aslan saatten bir resmi mektup var.
Saatin icinde yazan Officially Certified yazisi Cosc u onaylamiyormu? Ayrica sertifika olmalimiydi. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 11:15 | |
| - deka demiş ki:
- Size hemen taze sıcak sıcak yeni ölçülmüş bilgi vereyim,metal kordonlu siyah monster 174 gr. geldi, bilginize.
çok hasas ölçüm olmuş, galiba kuyumcu terazisi var , böylece meslekte açığa çıktı o halde silikon kordonluda en az 150 gr vardır. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 11:21 | |
| @cemele teşekkür ederim, GMT olanın çok zarif. kadran şahane. ve kesinlikle bu mekanizmaya (2893-2) sahip en ince saatdir. bu arada hep GMT olanı konuştum, ama benim için diver kesinlikle 1 adım önde. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 13:35 | |
| silikon monster da 100gr civarıdır o zaman. onu almak bana daha mantıklı geldi. çünkü 174 sağlam bir ağırlık benim ince bilekler için. Kelby nereden aldınız? 3 tane aldığınıza göre güvenilir bir satıcı. cemele, 8 mm çok iyi bir kalınlık "dress watch" bir saat için bana göre. tam aradığım bir modeldi yani kadrandaki Off. certified yazısı COSCu gösterir tabii ki, ancak COSClu saatin bir de kağıt sertifikası olur. Yukarda kırkızı harflerle COSC açılımı yazar. Saatin markası modeli ve farklı sıcaklık ve pozisyonlardaki sapmalarını yazar. Aslan saatten talep etme hakkın var. mikrofoni'dekine COSC dersin bön bön bakar yüzüne. o yüzden direk distributorle muhatap olmak daha mantıklı. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor C.tesi 12 Haz. - 19:57 | |
| | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Paz 13 Haz. - 19:53 | |
| vevito; Sayin Dr, giderek sucluluk psikolojisine giriyorum gercekten senin saati mi satin aldim Cok hassas calisiyor harbiden cosc lu bu makina. yaw yok yaaaa.. niye öyle düşündüm. bu işler şans işi. ben rahatım. saatsevere saat herzaman bulunur. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Paz 13 Haz. - 20:07 | |
| kahvaltı niyetine harika saatler güle güle kullanın hepiniz diver lar möhkem valla harika ben de alacaktım kalmamış | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Paz 13 Haz. - 20:14 | |
| Edox firma olarak gozumde cok olumlu not aldi. Hem köklü bir firma hemde oldukca guzel saatleri var. Bir daha ki sefere alabilirsem bi edox daha almayi dusunuyorum. Genelde benim ana yemekler 1000tl ve ustu olunca, 1000tl nin alti kahvalti oluyor Psikolojiye bak bee. | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor Salı 15 Haz. - 12:06 | |
| kelby sağdakine bayıldım ya gerçekten çok şık ve asil duruyor. karşıma çıkmayın | |
|
| |
| EDOX Lar geldi&geliyor | |
|