Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

EDOX Lar geldi&geliyor

+15
Azizim
m1cemi
donjohnson
egunns
cowboy
crazyhours
monster
watcher
uzbey
kelby
certus
deka
krytime
teng
cemele
19 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
krytime

krytime

EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 4:06

Eveeeeet benim kurmalı Edox da geldi akşam üzeri . Gerçekten şık ve kaliteli bir saat (tabiki bana göre Very Happy ).
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 6:10

fotoğraf isterüük!
donjohnson

donjohnson

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 6:48

Merhaba arkadaşlar , benim EDOX ta işte bu !!! alkisalkis Very Happy

EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Mw9jxv
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 7:11

Güle güle kullan donjohnson Smile saatin çok güzel Smile
donjohnson

donjohnson

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 7:24

cowboy demiş ki:
Güle güle kullan donjohnson Smile saatin çok güzel Smile

Teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun cheers guluyor
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 8:26

Basligi cogul yapiim edoxlar geldi Very Happy

Edox u gelen arkadaslar resim eklemeyi unutmayalim.
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 8:29

cemele demiş ki:
Tabii winder alirsak saat almaya devam yoksa saatlerden birini satip 2 saat kalsin diye dusunuyorum.

Baroncelli'nin taliplisi var buralarda, aman satacak olursan başka yerlerde arama by
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 8:40

Saatler gerçekten çok güzelmiş. İnsan hayıflanıyor resimleri gördükçe, nasıl kaçırırım bu fırsatı diye. Bir dahaki sefere artık

Güle güle kullanın saatlerinizi ok1
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 8:55

m1cemi; Satma olayi olursa tabii ki oncelik forumda olur ama satma planim yakin zamanda yok gibi.
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 9:40

Ben sadece satılıcak olursa talip olurum. Söyliyim de nolur nolmaz diable
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 21:34

Dostlar Edox'lar cok guzeller, hayirli olsun alkisalkis

Yukaridaki 500m diver'e de bayildim.
http://www.turksaatforumu.com
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 21:43

@ donjohnson
saatin hayırlı olsun, güle güle kullan, ilk izlenimlerini öğrenmek isterim. aynısından bende aldım ama benimki hala gelmedi, yoldaymış.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 21:50

Edox alanlari bakire ceylani mideye indirip gölgede artik uykuya dalmaya hazirlanan kaplana benzetiyorum Very Happy

@DonJohnson; Saat mukemmel gorunuyor . Kac tl idi bu cihaz. Gule gule kullan.

@Kelby; : Senin ceylan yolda kacari yok artik gelince yorumlarini esirgeme, edox u takip edecem bir sonrakinde bu tarz bisey alirim fiyatlar avantajli olursa.
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 9 Haz. - 22:10

Kelby biraz beklemeye değecek emin ol Very Happy . Edox larına kavuşmayı beklemenin tadını çıkar diable
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 0:39

bekliyorum hala, anadoluda olmanın dezavantajı, kargo firmasını aradım, yarın büyük ihtimal alırsınız dediler.
@krytime;
fotoğraflar gelmedi hala by
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 1:01

Fotoları eklemeyi çok istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım.
donjohnson

donjohnson

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 6:06

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Saat 700 TL kadar. Bir de diver olunca bende kayış kopuyor tabii alkisalkis cheers

Bu kadar dalgıç saat merakım var. Ama brövem yok.agliyor
Onu da bu yaz alacağım inşallah.
Herkes yeni saatlerini iyi günlerde taksın !!

@kelby
Saat şu an kolumda. Kesinlikle resimlerinden çok daha güzel. Ama kutusu bana kırık geldi ne yazık ki. Menteşeleri kırılmış. Bunun dışında bir kusuru yok, süper bir saat !
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 6:18

aynı merak bendede var, 500 m diver olunca bende balıklama atladım,
aklımdan invicta subaqua noma geçiyordu (oda 500 m diver), fakat bu denk gelince kaçırmadım. görmeden aldığım için tereddütlerim vardı, senin yorumun iyi geldi cheers

sana şimdiden hayırı dalışlar diliyorum by
Azizim
moderator
Azizim

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 7:41

donjohnson demiş ki:

Hoş saat bezeldeki rakamlar fosforlu mu kalitesi iyise gece çok şık durur. Güle güle kullan. ok1
donjohnson

donjohnson

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 8:04

Azizim demiş ki:
donjohnson demiş ki:

Hoş saat bezeldeki rakamlar fosforlu mu kalitesi iyise gece çok şık durur. Güle güle kullan. ok1

Hayır ne yazık ki . Bunu da bir eksiklik sayabiliriz. Ya da belki fiyatına göre normal de diyebiliriz.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 8:24

diver fıstık bir şey. PO havası var saatte. :)güle güle
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 10 Haz. - 8:45

@vervito; Senin radarina daha once girmis asagidaki yavru ceylanda bana dustu. Yorum aliimmm lutfen. Hakiki nefis alligator kayis var. Kediye koklattim kacti diable

[img][link=https://2img.net/r/ihimizer/i/img0012as.jpg/]EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Img0012as[/link][/img]
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 11 Haz. - 22:36

ve nihayet geldiler;

EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 6f2y39
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 0:08

2 side karakter sahibi ok1
deka

deka

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 0:25

Çok güzeller,hayırlı olsun.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 2:41

hepinizin saatleri hayırlı olsun. her baktığınızda gülümsetsin

cemele, benim radarıma giremediki saat, girmeden sen gece operasyonu ile indirmişin Smile
çok güzel bir saat. kasa yüksekliği ne kadar? bana göre tek eksikği kolları, onları da kolayca değiştirirdim, lumili duaphine kol takardım çok da şık dururdu. benim için saat kolunda lumi olmazsa olmaz gibi birşey. le locle'ye filan bin basat bir saat. COSC sertifikasını da gönderdiler di mi?
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 2:49

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, daha iyileri sizin olsun.
bu arada GMT olanın işçiliği, zerafeti ve inceliği şahane
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 5:43

vervito demiş ki:
hepinizin saatleri hayırlı olsun. her baktığınızda gülümsetsin

cemele, benim radarıma giremediki saat, girmeden sen gece operasyonu ile indirmişin Smile
çok güzel bir saat. kasa yüksekliği ne kadar? bana göre tek eksikği kolları, onları da kolayca değiştirirdim, lumili duaphine kol takardım çok da şık dururdu. benim için saat kolunda lumi olmazsa olmaz gibi birşey. le locle'ye filan bin basat bir saat. COSC sertifikasını da gönderdiler di mi?

bende aynı sizin gibi düşünüyorum vervito,sırf bu yüzden arasıra monster almayı bile düşünüyorum ,sonradan satın alınan lumeli kollardaki fosfor kalitesi nasıl acaba bilginiz var mı?uzun süre parlıyor mu
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 6:38

kelby edox larını güle güle kullan. İkisi de çok güzel. Ama gmt nin ayrı bir class havası var.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 6:41

Doğrusunu söylemek gerekirse daha almadım ancak yakında öyle bir işim olacak. Nereden alındığına bağlı, üretici, kalite ves. yabancı forumlarda ofrei'nin ürünleri çok övülür. türkiye içinde ne var ne yok daha bilgim yok. ancak yakında olacak.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 7:08

krytime demiş ki:
kelby edox larını güle güle kullan. İkisi de çok güzel. Ama gmt nin ayrı bir class havası var.

teşekkür ederim, kordonun klipsi ile ile ilgili birazdan yardımcı olacağım,

arkadaşlar bahsettiğiniz monster, seikomu?
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 7:11

kelby demiş ki:
krytime demiş ki:

teşekkür ederim, kordonun klipsi ile ile ilgili birazdan yardımcı olacağım,

arkadaşlar bahsettiğiniz monster, seikomu?

ben başka monster bilmiyorum
bir de şu var tabii ki monstre
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 7:21

Smile

kesinlikle tavsiye ederim,
ben monsterleri 3'ledim, (2 orange, 1 black)
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 7:37

eneee.. 2 tane orange'i ne yapıyorsunuz? hepsi standart değil mi bunların kasa çapı? 42mm ? 40 olanı yok? bir de çelik kordonlu ise kordonu ile beraber kaç gram?
bir ricam olacak zahmet olmayacaksa incelemeler bölümünde başlık açarak bu güzelik saatlerinizn resimleri ile bir inceleme yaparsanız müthiş bir cevap olur bu mesajıma. hem de arşiv forumu zenginleştirmiş oluruz. Piyasadaki f/p olarak en iyi dalgış saatidir desem abartmamış olurum diye düşünüyorum.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 7:54

bende birtane black monster vardı, çok beğendiğim bir model olduğu için denk gelince birtanede orange aldım. kardeşim çok beğendiği için geçen hafta birtane daha orange aldım, son geleni büyük ihtimalle ona vereceğim.
hepsi silikon kordonlu, net ağırlığını bilmiyorum ama mevcut saatlerimin birçoğundan ağır. (çelik olsaymış biraz daha ağır olurmuş). 42 mm, 7s26 kalibre
güzel 3-5 fotoğraf çekince inceleme bölümüne konu açarım
mundo

mundo

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 9:18

saat çok güzelmniş hocam güle güle kullan.ayıptır sorması fiyatı nedir bu saatin fiyatı.saat benim çok hoşuma gitti kasası kadranı.nazar değmesin.
deka

deka

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 10:04

Size hemen taze sıcak sıcak yeni ölçülmüş bilgi vereyim,metal kordonlu siyah monster 174 gr. geldi, bilginize.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 10:59

kelby; saatlerin cok guzelmis bende GMT olanmi yoksa almis oldugum automaticmi olsun diye dusunurken Cosc filan etkili oldu. Gule gule kullan cok yakismis.

@Vevito; Dostum belki ben almasaydim forum disindan biri sana sira gelmeden alirdi.

Bu arada saatin sapmasi 3sn gibi ama pazartesi 3 gunluk kullanim sonucu daha net bisey soyleycek. Takvim gecisi tam 12 de oluyor. Hep 00:10 da baktigimda gun gecisi tamlanmis oluyordu bugun tam 00:00 civari sak diye gesis yapti. Manuel cevirdigimde de 00:00 da atti.

Kasa yuksekligini metre ile biraz amele isi ben olctum ama guvenilir.

Kulaklarin bagli oldugu kasa ise; 4mm, Alt cam ile ust cam arasi:8mm olarak olctum. Cosc sertifikasi gelmedi. Aslan saat ve International garanti ve kullanim klavuzu ve Aslan saatten bir resmi mektup var.

Saatin icinde yazan Officially Certified yazisi Cosc u onaylamiyormu? Ayrica sertifika olmalimiydi.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 11:15

deka demiş ki:
Size hemen taze sıcak sıcak yeni ölçülmüş bilgi vereyim,metal kordonlu siyah monster 174 gr. geldi, bilginize.

çok hasas ölçüm olmuş, ok1 galiba kuyumcu terazisi var , böylece meslekte açığa çıktı fumeur
o halde silikon kordonluda en az 150 gr vardır.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 11:21

@cemele
teşekkür ederim, GMT olanın çok zarif. kadran şahane. ve kesinlikle bu mekanizmaya (2893-2) sahip en ince saatdir.
bu arada hep GMT olanı konuştum, ama benim için diver kesinlikle 1 adım önde.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 13:35

silikon monster da 100gr civarıdır o zaman. onu almak bana daha mantıklı geldi. çünkü 174 sağlam bir ağırlık benim ince bilekler için.
Kelby nereden aldınız? 3 tane aldığınıza göre güvenilir bir satıcı.

cemele, 8 mm çok iyi bir kalınlık "dress watch" bir saat için bana göre. tam aradığım bir modeldi yani Smile
kadrandaki Off. certified yazısı COSCu gösterir tabii ki, ancak COSClu saatin bir de kağıt sertifikası olur. Yukarda kırkızı harflerle COSC açılımı yazar. Saatin markası modeli ve farklı sıcaklık ve pozisyonlardaki sapmalarını yazar. Aslan saatten talep etme hakkın var. mikrofoni'dekine COSC dersin bön bön bakar yüzüne. o yüzden direk distributorle muhatap olmak daha mantıklı.
deka

deka

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 12 Haz. - 19:57

kelby demiş ki:
deka demiş ki:

çok hasas ölçüm olmuş, ok1 galiba kuyumcu terazisi var , böylece meslekte açığa çıktı fumeur
o halde silikon kordonluda en az 150 gr vardır.
Bilemedin, diable ,dijital mutfak terazisi ile tarttım. fumeur
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 13 Haz. - 19:53

vevito; Sayin Dr, giderek sucluluk psikolojisine giriyorum gercekten senin saati mi satin aldim scratch Cok hassas calisiyor harbiden cosc lu bu makina.

yaw yok yaaaa.. niye öyle düşündüm. bu işler şans işi. ben rahatım. saatsevere saat herzaman bulunur. Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 13 Haz. - 20:07

kahvaltı niyetine harika saatler güle güle kullanın hepiniz diver lar möhkem valla harika ben de alacaktım kalmamış Smile
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 13 Haz. - 20:14

Edox firma olarak gozumde cok olumlu not aldi. Hem köklü bir firma hemde oldukca guzel saatleri var. Bir daha ki sefere alabilirsem bi edox daha almayi dusunuyorum. Genelde benim ana yemekler 1000tl ve ustu olunca, 1000tl nin alti kahvalti oluyor diable Psikolojiye bak bee.
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: EDOX Lar geldi&geliyor   EDOX Lar geldi&geliyor - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 15 Haz. - 12:06

kelby sağdakine bayıldım ya gerçekten çok şık ve asil duruyor. karşıma çıkmayın geek

EDOX Lar geldi&geliyor
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Edox.
» Kayışlarım geldi :)
» Geliyor ...
» Yaz geliyor benden bir sandalet yapimi.....
» SAATİMİZE KUTU: HEZARFEN YAZILI SAAT KUTUSU LİSTESİ