| Yeni Bir Kampanya | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
deka
| Konu: Yeni Bir Kampanya Ptsi 7 Haz. - 23:21 | |
| Eminim bu mesaj çoğu arkadaşın cep telefonuna gelmiştir, bana ilginç geldiği ve de yorumlayamadığım için burada yayınlayıp sizlere sorma gereğini duydum, mesaj aynen şöyle; "babanıza özel 100% indirim (50% artı 50%) Babalar günü reyonundan saatinizi alın Kupon No Babam100 yazın" şimdi bu durumda saati alırsak bedavayamı verecekler ,bu imkansız olduğuna göre yarısının yarısı yani ederinin %25 ine mi satacaklar,bir laf ebeliği var ama nasıl olduğunu çözemedim, bulmaca gibi. | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Ptsi 7 Haz. - 23:32 | |
| Site filan ismi yokmu fake msg da olabilir. Kontur filan calmak icin.
Gecenlerde bana iki sefer msg geldi. 'Tebrik ederiz Gold musteri ayricaligi ile bedava kol saati kazandiz. 0212******* hemen arayin.
Dayanamadim aradim; Daha once gittigim bir hastane yok Gold saglik paketi satin alirsam kol saatini alacagimi soyledi. Hangi marka saat diye sordum. Daniel Klein dedi. Almadim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Ptsi 7 Haz. - 23:33 | |
| Pardon Alışverişsaati. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Ptsi 7 Haz. - 23:55 | |
| - deka demiş ki:
- Pardon Alışverişsaati.
Bi ara %40 indirm yapmislardi ilk saati ariyordum. Sirkecide 7750 krono vardi gittim ufak tefek sayilacak cizikleride goze alarak 1300tl ye anlastim sonra bi baktim bezelde de surtunme var alayim mi almayayim derken almadim oris i aldim. Saati baska bir arkadas aldi internetten bozuk cikmis. Para iadesi de epey sorunlu oldu. Bir saat haric kampanya filanda olsa alamam, 2-3 haftada 3 saat hizli bir baslangiz benim icin. Alisverissaatinden param olsada almam sevemedim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 5:15 | |
| Mesele alıp almamak meselesi değil, ben kampanya nasıl bir kampanya çözemedim de | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 5:59 | |
| alışverişsaatinden gelen mesajlara güvenmeyin. pazarlama taktikleri. bu nasıl bir pazarlama taktığıdir sorusu de gelebilir. bilmiyorum ben değil mağazalar koordinatörü Elif hanım bile anlamıyor. online satış bölümü ile mağaza satışları ayrı birimler birbirine bağlı değil sadece online satış birimi mağazalardan siparişe göre ürün çekebiliyor. o yüzden ben ciddiye almıyorum gelen mesajları. zaten alışverişsaatinden saat alınacaksa en sağlamı mağazadan görerek almak. online alışverişte sakat ürün gelme ihtimali yüksek. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 6:09 | |
| Tabii ki gün içinde mesaj bana da geldi.
Aynı sizinde belirttiğiniz gibi %50+%50 yani bileşik faiz mantığı yani %75 indirim söz konusu. Ama tabii kampanyalı ürünler olarak belirtiyor site ve o kampanyalı modeller arasında bize göre işe yarar bir şey her zaman olmuyor. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 9:29 | |
| Mutlaka %75, mantıkende ticaret yapılıyorsa öyle olması gerekir, ancak özellikle 100% ifadesinin özellikle kullanılması ilginç ve sanki kelime oyunları ile dikkat çekilip adeta insanlar kandırılmak isteniyor. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 19:07 | |
| 10 liran varsa 9 unu reklama ayır demiş diye duydum bir musevi atasözü reklam böyle bir şey 100 kişinin ilgisini çek mutlaka düşen olacaktır o ilgi kuyusuna .. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 20:33 | |
| fırsat ürünlerinde alınacak birtane bile saat yok, bir ara güzel 1-2 orient otomatik vardı, şimdi omlarda yok, arbutus diye bir otomatik saat var | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 20:59 | |
| made in china diye biliyorum arbutus. Calveneo tarzı bir marka sanırım .. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 21:02 | |
| Asagidaki sitede babalar gunune ozel %30 indirim varmis. Baktim Tissot le locle slim 741tl. Seikolar filanda var. Fiyat olarak once bindirim sonra indirim olmus gibi. Ilgilenirseniz. http://www.onlinesaatci.com | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 22:04 | |
| Aynı mesaj banada geldi alışverişsaatinde beğendiğim bir hamilton vardı normalde 1100_tl civarında bu indirimle 280_tl civarına alınabiliyor yanlız saatin fotoğrafında kadrana swiss made yazısı yok saatin kadranında otomatik yazıyor ama aşağıdaki açıklamalarda pilli olduğu yazısı var o yüzden bu hamiltonda bi numaramı var acaba? bi bakabilirmisiniz linke http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25015 | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 22:32 | |
| Bence yanlış bilgi, saat kadranında yazdığına göre otomatik,ama fotoğraf doğruysa. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 22:41 | |
| bu hamy 2895 makineli. ellerinde kalan tek mekanik hamy. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 22:52 | |
| hamiltonlarda genellikle kadranda değil, arka kapakta swiss made yazar | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Salı 8 Haz. - 22:53 | |
| aşşağıda yazana bakma, benim aldığım hamiltonda da bilgilerde pilli yazıyordu. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Çarş. 9 Haz. - 2:30 | |
| bu saat otomatik ama keyif vermeyebilir ucuza geldi diye beğenmeden almak bence zararlı, bu saat alışverişinden ziyade alışveriş çılgınlığına giden yoldur dikkat etmeli.... | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Yeni Bir Kampanya Çarş. 9 Haz. - 2:36 | |
| doğru söylüyorsun aslında crazyhours benim düşüncem uygun fiyata geldiği için arada takardım çeşit olurdu ama alışverişsaati sitesinde yaşanan sorunlar biraz caydırıyor beni saat konusuna gelince ben beğendim sayılır ama bakalım düşünmem lazım biraz | |
|
| |
| Yeni Bir Kampanya | |
|