| Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ltekinalp
| Konu: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Perş. 24 Haz. - 9:09 | |
| Orjinal kutusundadir. Orjinal tum belgeleri mevcuttur. %100 orjinaldir. Orjinal Maurice Lacroix, 18 ayar Altin bezele ve kahverengi timsah derisi kayisa sahiptir. Safir cam ve otomatik mekanizma. Amerika liste fiyati 10,600$ Urun ABD'den alinmistir Brand Maurice Lacroix Style MP6358-PS101-11E Case Brushed and polished stainless steel Dial Color Silver tone dial (silver 925 material) with rose gold tone hands and hour markers and roman numerals Strap Brown crocodile Clasp Type Push button deployment Calendar Big date display at 12:00 and see thru day indicator Movement Swiss made automatic, 22 jewels Crystal Sapphire Water Resistant 50 meters Case Diameter 40 mm Case Thickness 13 mm Strap Width 20 mm Strap Length 9 inches Series Masterpiece/Jours Retrogrades Round Style Causal Size Men's Bezel Material 18k Rose gold Luminous Hands Case Back See thru skeleton sapphire Material Alligator Fiyati: 4300$ Takas dusunmuyorum, baska ML modelleri de temin edebilirim. Elden inceleyerek teslim alabilirsiniz. [img] [/img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img][img] Uploaded with ImageShack.us[/img][img] Uploaded with ImageShack.us[/img][img] Uploaded with ImageShack.us[/img][img] Uploaded with ImageShack.us[/img] | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Perş. 24 Haz. - 13:54 | |
| tevafuk bugun capitolde bunun siyahını denedim. çok hoştu, tam 40mm olması gerekn bir saat. ne eksik ne fazla. 2892 makine üzerine bir modul eklemişler herhalde. lup yanımda değildi iyice inceleyemedim makineyi. ancak kolda çok hoş durdu... kadranına dört dörtlük. | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Cuma 25 Haz. - 20:04 | |
| ltekinalp, baska ML modelleri de temin edebilirim diyorsunuz. Acaba bu Pontos Day Date'i temin edebilir misiniz? Fiyatı ne olur? Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. | |
|
| |
ltekinalp
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal C.tesi 26 Haz. - 19:39 | |
| Merhabalar, biraz arastirdim maalesef uygun fiyatli olarak bu modeli bulamadim, baska ilgilendiginiz modeller varsa model numarasi ile bana mesaj atarsaniz arastiririm.
Saygilar | |
|
| |
ltekinalp
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Salı 3 Ağus. - 19:05 | |
| Fiyat pazarliksiz 3500$ yapilmistir. Ilgilenen arkadaslara duyurulur.
Saygilar | |
|
| |
okan
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Perş. 4 Kas. - 4:23 | |
| saatin seri numarasını öğrenebilirmiyiz | |
|
| |
ltekinalp
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Paz 14 Kas. - 18:03 | |
| Merhabalar, kusura bakmayin hocam, cevap ataadim. Kendim su anda yurtdisinda oldugum icin seri numarasina bakma sansim yok. Kuzenim ilgilniyor teslim isi ile. Saat Istanbul'da, dilerseniz gorebilirsiniz bayram sonrasi.
Saygilar | |
|
| |
okan
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 11:50 | |
| Benim merak ettiğim bazı şeyler var ailem yıllardır kuyumculuk ve saatçilik yapıyor bundan dolayı her saat distribütörünün yetkililerini tanıyoruz.sattığın saatte altın var.bu saati türkiyeye getiren LPI ye sordum o saatin 3500$ sıfır satılmasının imkansız olduğunu türkiye satış fiyatının 6.843,22 CHF +KDV (11.886,40 TL)olduğunu inse bile %35-%40 indirim uygulandığını yurtdışında bile o fiyata satılamıyacağını söylediler.Hocam sen neden bu saati ucuza satıyorsun sıfır ve altın olmasına rağmen | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 11:56 | |
| - okan demiş ki:
- Benim merak ettiğim bazı şeyler var ailem yıllardır kuyumculuk ve saatçilik yapıyor bundan dolayı her saat distribütörünün yetkililerini tanıyoruz.sattığın saatte altın var.bu saati türkiyeye getiren LPI ye sordum o saatin 3500$ sıfır satılmasının imkansız olduğunu türkiye satış fiyatının 6.843,22 CHF +KDV (11.886,40 TL)olduğunu inse bile %35-%40 indirim uygulandığını yurtdışında bile o fiyata satılamıyacağını söylediler.Hocam sen neden bu saati ucuza satıyorsun sıfır ve altın olmasına rağmen
Sayın okan, Siz hangi marka saatleri satıyorsunuz? Bu konuda bilgi verirseniz, belki saat alırken sizden alışveriş yaparız. Paramız yabancıya gitmesin. Belki sizde bize bu konuda yardımcı olursunuz? Lütfen bilgi verirseniz memnun olurum. | |
|
| |
ltekinalp
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 12:07 | |
| Merhaba Okan bey,
Amerika'da piyasa Turkiye'dekinden farkli olarak cok aktif olarak degisebiliyor. Bazi buyuk saat magazalari belli modellerde cok kisa sureli cok ciddi indirimlere gidebiliyor. Tahmin ediyorum ki bu ellerindeki modelleri eritip, yeni serileri getirmek amaciyla oluyor, ya da topdan uygun fiyata aldiklari icin oluyor. Ben saati guvenilir buyuk bir saticidan indirim aninda aldigim icin su anda uygun fiyata satabiliyorum. Surekli takip ettigim icin, indirimleri yakalama sansim oluyor. Ayni firmada ayni saat su anda benim sattigim fiyatin daha uzerinde. Eger almayi dusunuyorsaniz, dilerseniz cihazi yetkili servise gosterip orjinalligini teyit de ettirebilirsiniz.
Saygilar | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 12:08 | |
| Daha başka Maurice Lacroix veya başka marka saatleriniz varmı ? | |
|
| |
ltekinalp
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 18:02 | |
| Merhabalar,
Bu model disinda su anda elimde ayni saatin siyah kadranli, MP6358-SS001-31E modeli mevcut. Ama asagidaki modellerden de temin edebilirim. Ayrica bu modeller disinda da istediginiz model varsa, cok yeni modeller degilse(indirime girmedikleri icin) temin etmeye calisirim.
MP6358-PG101-71E MP6348-SS002-32E MP6428-SS001-11E MP6119-SS001-13E | |
|
| |
okan
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 21:30 | |
| Tüm saatleri tedarik ederik ederim.Genelde konyalı distribütörünün saatlerini satıyoruz.ama Rolex, Omega, Zenith,Louis Erard,Moranello,TAG, getirebilirim ama bunlarda indirim oranı %15 i gecmez daha fazla indirim yapmak için 50 tane almam lazım.(ortalama rakamdır bazılarında düşebiliyor.)NOT:Bu saatlerin fiyatları dünya piyasasınkine yakındır fazla değişmez çünkü bu saatlerde pırlanta ve altın kullanırlar.Yani Amerikada ki Omegayla Türkiyedeki Omega arasında 300$-500$ oynar oda vergiden dolayı cok büyük indirim yapılıyorsa amerikada genellikle o firma 100 ve üzeri omega almıstır.bende 100 ve üzeri Omega alsam bende %40-%50 ye varan indirim uygularım. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 22:02 | |
| İlginç, acaba bayilere farklı müşterilere farklı bir fiyat politikası uyguluyor olabilirlermi ? Çünkü ben % 30 indirimle bayiden Tissot aldım, M Lacroix aldım, % 27 indirimle Omega aldım, % 40 indirimli Tag teklif ettiler...... Hele geçen seneki Hamilton furyasında % 73 indirimle saat aldık. Tufan saat % 50 indirimle Mido ve Certina satıyordu...? Drao arkadaşımı daha birkaç gün önce İwc aldı. Saat lazımsa bize söyleyin yardımcı olalım | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 22:58 | |
| yüzde 50 indirim omega mı hani nerde? railmaster? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 23:11 | |
| Neblim ben ? % 50 indirimli Omega'mı varmış ?? | |
|
| |
okan
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Çarş. 17 Kas. - 23:43 | |
| Tabi bayilere farklı fiyatla vericekler senin %30a aldığın tissot ve maurice lacroix bize %40 indirimle geliyor 75 ve üzeri alırsan indirim oranın %45 çıkar .Ben tanıdıklarıma %35 indirimle veriyorum maurice lacroix ve tissot. Sonuçta 75 maurice lacroix saat ortalama 180000tl yapar. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Perş. 18 Kas. - 0:28 | |
| | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| |
| |
teng
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Perş. 18 Kas. - 5:36 | |
| - okan demiş ki:
- Tabi bayilere farklı fiyatla vericekler senin %30a aldığın tissot ve maurice lacroix bize %40 indirimle geliyor 75 ve üzeri alırsan indirim oranın %45 çıkar .Ben tanıdıklarıma %35 indirimle veriyorum maurice lacroix ve tissot. Sonuçta 75 maurice lacroix saat ortalama 180000tl yapar.
Tissotları % 35 indirimle mi veriyorsunuz ? | |
|
| |
okan
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Perş. 18 Kas. - 6:41 | |
| sadece çok iyi tanıdıklarıma(çoğu akrabalarım) %35 indirimli oda 4-5 taneyi geçmicek şekilde veriyorum.normali nakitte %10-%15 biraz iyi tanıyorsam (iyi müşterimse benden sürekli alışveriş yapıyorsa ) %20-%25 indirim yapıyorum. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Perş. 18 Kas. - 7:21 | |
| Cevap için teşekkür ederim, bir arkadaşım Tissot Le Locle almak istiyordu, o yüzden sormuştum. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Perş. 18 Kas. - 13:17 | |
| bahsi geçen indirimler hepsi nakit ödemeler için, değil mi?! aman yanlış anlaşılmasın şimdi ) | |
|
| |
okan
| Konu: Geri: Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal Cuma 19 Kas. - 4:09 | |
| | |
|
| |
| Maurice Lacroix 18k altin bezel Masterpiece Jours Retrograde Automatic timsah derisi Orjinal | |
|