Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

satılık OMEGA ve daha fazlaları :))

+5
Valjoux
Axiaziz
vervito
bumblebee
hh_syn
9 posters
YazarMesaj
hh_syn

hh_syn

satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Empty
MesajKonu: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedSalı 6 Tem. - 6:47

arkadaşlar satılık omega marka saatlerım var ve daha fazlası bana sahıbınden com. adresınden ulasabılırsınız lınkı tıklayarak saatlerımede bakabılırsınz.hepsı orıjınal ve dakıktır.zaten orıjınal olmayan urunu ne alırım ne satarım saatlerım antıkadır eskı saatler ve temızdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-omega-cok-temiz-omega-seamaster/detay

bu lınk arkadaslar acılmazsa kopyalayın adres cubuguna yapıstırın.... gorusmek uzere
hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 5:18

arkadaslar buraya saatlerımın resımlerını eklemek ıstıyorum ama olmuyor nasıl ekleyecem bılgı verebılırmısınız Smile)
bumblebee

bumblebee

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 5:25

hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 5:31

http://img810.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img810/9625/otomatikomegaseamasterg.jpg

arkadaslar saatımın bırı bu omega marka 750 kalıbre
fıyatını 600tl olarak belırledım
iyi alışverısler Smile))

En son hh_syn tarafından Çarş. 7 Tem. - 5:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 5:34

hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 5:36

http://img697.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img697/2760/asasaw.jpg

dıger omega bu arkadaslar bunun fıyatı 250 lıra kordonu orıjınal degıl ama momentus marka kordon 1012 kalıbre
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedC.tesi 10 Tem. - 2:25

ben bu başlığı nedense modere edemiyorum. yapan arkadaşlardan ricam hh_syn'in yukarıda verdiği imageshack linklerini [img][/img] içine almaları.
Axiaziz

Axiaziz

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedC.tesi 10 Tem. - 4:07

vervito demiş ki:
ben bu başlığı nedense modere edemiyorum. yapan arkadaşlardan ricam hh_syn'in yukarıda verdiği imageshack linklerini [img][/img] içine almaları.

Modere edebiliyorum, ama img parantezine de alınca olmuyor zaten. Denedim ben.
hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedC.tesi 10 Tem. - 6:56

resimlerimi açamıyorsunuz ???
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedPaz 11 Tem. - 23:01

Ben de fotoğrafları düzenleyemeyince böyle bir çözüm buldum,fotoğraflar bu şekilde görünebiliyor saatlerle ilgilenen arkadaşlara faydalı olabilir bir derece.

https://2img.net/r/ihimizer/img810/9625/otomatikomegaseamasterg.jpg
satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Otomatikomegaseamasterg

En son Valjoux tarafından Paz 11 Tem. - 23:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedPaz 11 Tem. - 23:02

Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedPaz 11 Tem. - 23:04

hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedPtsi 12 Tem. - 2:04

TESEKURLER:)
kemal-cebeci

kemal-cebeci

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedCuma 26 Kas. - 21:20

merhaba sayın hh_syn üç omeganızlada ilgileniyorum. sahibinden deki fiyatlar forum içinde geçerlimi indirim söz konusumu.)) teşekkürler.
hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedPaz 26 Ara. - 5:59

kemal abı 3.saatımı saattım geneve modelı olanı ..aslında dıgerlerınıde satıp brtane otomatık ta almak ıstıyorum bana bıraz yardımcı olabılırmısın nasıl bulabılırım tag marka ama otomatık bır saat hemde uygun fıyatlı Smile)
kemal-cebeci

kemal-cebeci

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 1:19

merhaba hh_syn,
ikinci el saat alıken özellikle bir iki senelik olanlarda, sertifika. garanti belgesi, (garantisüresi bitmiş olabilir,) farketmez, mağaza fiyatının yarısına bazan daha altına alabilirsin fakat çok sıkı takip edeceksin, sahibinden com da yüzde yüz bulursun. ama dediğim gibi yeni saatlerde replika,veya imitasyon la karşılaşabilirsin, TAGHeuer sahibindende çok uygun fiyatlarda var ama sertifika ve garanti belgesi pek yok linki alıp burada inceletmende fayda var bence acele etme biraz cesaret birazda birebir görüş mutlaka bir yolunu bulursun. çok ama çok hesaplı istediğin modeli bulacağına inanıyorum, sadece alacağın saat in orjinalliğine yüzdeyüz emin olman gerekli.. Smile
harun-33-

harun-33-

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 5:42

Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 7:50

harun-33- demiş ki:
carerra 600 tl ????

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-tag-heuer-tag-heuer-carrera-37557967/detay

Bence bu saat orjinal değil.
silver

silver

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 9:36

elbette orjinal değil zaten satıcının öyle bir iddası yok Smile
kemal-cebeci

kemal-cebeci

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 9:58

600tl tabiiki ucuz ama 1200tl ve 1000dolar olan iki tag var ve bence 1000dolar olan çelik altın ve kronograf ve satıcının diğer ürünleri de önemli ve zaten kağıtlı diyor. bana 1500tl ye tag heuer monoco steve McQueen ankaradan birisi teklif etti çok saat almıştım kaçırdım..pazarlık da çok önemli,ama dikkat etmek lazım satıcının güvenirliği önemli...
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 11:26

devamlı online takip edin, mutlaka ucuz orjinal temiz düşer
geçensene sahibinden com da gerçek rose altın bezel, kollar ve index li Tag heuer verdim 900tl ye.....
(quartz) ama materyel kalitesi üstündü
kemal-cebeci

kemal-cebeci

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 11:43

evet, komik gelebilir ama Tag heuer link modeli bayan orjinal kutulu.165tl dedi 140 tlye aldım pilli ama sıfır, önce replikadır dedim ve fiyata bakıp kaybım ne olacak dedim ve aldım. saat orjinal..şans işte..bu arada hanımın gönlünü de aldım .gerçi hala pek inanmıyor ama, kendisi bizzat kontrol ettirmiş geçenlerde satayım dedim vermedi herhalde kalbi kanaat getirdi.Smile))
silver

silver

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedÇarş. 29 Ara. - 11:53

bana o zaman bulsanıza temiz bir carrera chrono 2 bin lira büçem var Smile
hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedCuma 4 Şub. - 5:44

arkadaşlar saatlerimden 1012 kalıbre geneve saatımı sattım dıgerlerı hala duruyor...gunceldır..750 kalıbre olanın fıyatı 500 tl oldu haberınız olsun
hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedPtsi 21 Mart - 7:38

arkadaslar 750 cal olan saatımde satılmıstır elımde kalan tek omega 1010 cal olan seamaster resımlerı asagıda Smile))
http://img14.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img14/1809/fffof.jpg&via=mupload
hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedCuma 25 Mart - 9:46

arkadaslar 1010 kalıbre omega seamaster ıcın ılan gunceldır...
hh_syn

hh_syn

MesajKonu: Geri: satılık OMEGA ve daha fazlaları :))   satılık OMEGA ve daha fazlaları :)) Icon_minipostedSalı 12 Nis. - 1:08

arkadaslar ılanım gunceldır...sızın aklınızadan gecen bır fıyat varsa onuda belırtın uygun olursa neden olmasın Smile))

satılık OMEGA ve daha fazlaları :))
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Satılık Kurmalı Omega
» Satılık Omega (Vintage)
» Satılık Seiko Velatura spc007 satılık 650 TL. (Sıfır orjinal kutulu piyasa fiyatı 1400 TL)
» Satılık Omega Speedmaster Professional
» Omega Constellation Chronometer 300hz electronic satılık