Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

aydserhat isimli yeni üyemizin sorusu

YazarMesaj
vervito

vervito

aydserhat isimli yeni üyemizin sorusu Empty
MesajKonu: aydserhat isimli yeni üyemizin sorusu   aydserhat isimli yeni üyemizin sorusu Icon_minipostedSalı 6 Tem. - 11:01

Sn. Aydserhat,
yanlış bir başlıkta yazdığı mesajını buraya olduğu gibi aktarıyorum ki o başlık konusundan sapmasın.
mesajı :

"İNTERNETTE KUVSAAT TARAFINDAN SATILAN ZENİTH EL PRIMERO PERPETUAL MODEL SAATLER GÖRDÜM. FİYATLARI 785 TL CİVARINDA. EMİTASYON OLABİLİR Mİ? AYRICA FİRMANIN ADRESİNE ULAŞAMIYORUM."
vervito

vervito

aydserhat isimli yeni üyemizin sorusu Empty
MesajKonu: Geri: aydserhat isimli yeni üyemizin sorusu   aydserhat isimli yeni üyemizin sorusu Icon_minipostedSalı 6 Tem. - 11:02

Efenim, bu saat replikadır (imitasyon). İçinde Çin yapımı bir makine vardır. Kurmalı ise muhtemelen Çin yapımı Venus makine üzerine perpetual özellikli modul eklenmiş ya da perpetual özelliği hiç yoktur (çünkü çinlilerin perpetuali yaptırklarını bilmiyorum) sadece görüntü amaçlı kardanda birşeyler var.
resim eklerseniz daha dakik bilgiler veririz.

aydserhat isimli yeni üyemizin sorusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merih üyemizin doğum günü
» Avrupai İsimli Çin Saatleri
» GSX one missing call isimli Japon filmindeki marka...
» Yeni gelene yeni saat
» Yeni üye