Arkadaslar yeni aldigim saatim ilk goruste ask denilen sey yukardaki resimde ilk antika saatimide sevmistim ama bu saatin yeri herhalde bambaska olacak benim icin ozellikleri 14k altin boyutlari, uzunluk 35mm, genislik 24mm, yukseklik 6mm. toplam agirlik 24,82. altin agirlik 11gr yorumlarinizi beklerim herkese simdiden tesekkurler
ahmdsr
tesekkurler tekrar bende merak ediyorum acaba ne fiyatlarda satilir bu saat belki bir fikir veren olur dedim ama sanirim bu konuda kimsenin bir bilgisi yok
canturkk
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 25/09/09 Yaş : 48 Nerden : Ankara
Vintage saatlerde, ozellikle bu tur az rastlanan saatlerde oturmus bir degerden bahsetmek cok zor, normal olarak altin degeri arti belli kucuk bir miktar dusunulmesi gerekir ama hic belli olmaz bir de bakarsiniz bu tur modellerin kolleksiyoncusuna ya da bu saatten cok hoslanmis birisine rastlarsiniz o zaman daha yuksek fiyatlara gider. Her sey aslinda arz ve talep meselesi, Siz hemen fiyat hakkinda bilgi alamadiniz cunku bu saatin klasik oturmus bir fiyati var denemez, hersey aslinda ebay'de belli olabilir, satis sunarsiniz ve satildigi fiyat degerini olusturdu diyebiliriz belki.
altın ağırlığı 11 gram demişsiniz 14 ayar hurda altın gramı kuyumcularda çok düşük bence bu saat in fiyatı antika olarak belirlenir antika saat müzayedelerinden saatin resimleri ve yılı hakkında bilgi verip görüş almanız sizin faydanızadır. koleksiyoner saatler benim bildiğim 60 ve sonrasıdır sizdeki 1928 yıl ve zenith ve kasa materyali altın olması müzayedelik antika kol saatleri bölümünde değerlendirilir saatinizi müzayedeye kendiniz de sokabilirsiniz veya belirlenen fiyatta oraya bırakabilirsiniz.
ustad verdigin bilgi icin cok tesekkurler demekki bu saate gozum gibi bakmam gerektigi fikri cikiyor sizin bilgileriniz dogrultusunda zaten satmak gibi bir fikrim asla olmadi genede tekrar tesekkurler
watcher Admin
Bence de satmayin, cok hevesle aldiginizi buradan takip ettik, zaman icinde daha cok baglanirsiniz, koleksiyonunuzun ilklerinden olacagi icin gozunuzde ayri bir degeri olacaktir.