| Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 | |
|
+5vervito bizantolog tumer1903 deka watcher 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Paz 5 Tem. - 11:24 | |
| Sifir hic kullanilmamis etiketi uzerinde erkek saati, 1960-70 lerden Kurmali mekanik isvicre Celik kasa, celik mesh kayis, Fiyati : 200 TL Forum uyelerine : 100 TL | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Paz 5 Tem. - 20:41 | |
| bu saatin rengi ilk fotoda, sarı diğerlerinde beyaz çıkmış,gerçekde rengi nedir? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Paz 5 Tem. - 20:47 | |
| - deka demiş ki:
- bu saatin rengi ilk fotoda, sarı diğerlerinde beyaz çıkmış,gerçekde rengi nedir?
ilk foto iyi cikmamis, rengi beyaz... | |
|
| |
tumer1903
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 37 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Salı 14 Tem. - 9:18 | |
| watcher abi sende daha saat wardır daha cok paylasırsan paraları sana yatıralım amerkıya feln degıl olmaz mı | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Salı 14 Tem. - 9:26 | |
| Ya forum biraz ilerlesin buradaki firsatlardan arkadaslari da yararlandirmaya calisacagim yoksa bende saat cok ta satmakta zorlaniyorum, bu is bir hobi, oyle olunca ese dosta satmak zor geliyor, kafamdaki sey forumdaki dostlara hicbir yerde bulamayacaklari fiyatlara bazi antika saatler sunmak veya takas filan gibi seyler. Ozellikle forumdaki genc arkadaslara mumkun oldugunca elimden geldigince birseyler yapabilmek istiyorum, bakalim yavas yavas zaman icinde olucak insallah. | |
|
| |
tumer1903
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 37 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 C.tesi 18 Tem. - 12:43 | |
| watcher abi aynen katılıyorum ben saat almaya cok gonullu ınsan oldugundan soyle saatlerı satısa cıkarsan daha cok cesıt ne guzel olur be abicim sabrım kalmadı ) | |
|
| |
bizantolog
Mesaj Sayısı : 288 Kayıt tarihi : 01/07/09 Yaş : 55 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Cuma 24 Tem. - 4:43 | |
| bu kadar mı watcher abi, şöyle evlere şenlik başka parçalar da çıkarman lazım... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Cuma 24 Tem. - 22:30 | |
| Merakla bekliyoruz ama henüz sonuç çıkmadı. Kolay da değil o kadar saatin içinde hangisini çıkarıp ilana koyacaksın deel mi? :lol!: | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Ptsi 27 Tem. - 1:38 | |
| Ben bu markayı sevmedim. Şöyle omega filan olmalı, new old stock güzel parçalar filan
En son bizantolog tarafından Ptsi 27 Tem. - 4:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Ptsi 27 Tem. - 4:18 | |
| Mehmet abi NOS omega olsa sana birakmam valla )) | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Ptsi 27 Tem. - 4:26 | |
| Bakarsın Zenith'lerini satmak ister belki, o zaman ortalık karışır işte | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Ptsi 27 Tem. - 8:16 | |
| cingar cikaririm valla eger NOS ise ))) | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Ptsi 27 Tem. - 8:48 | |
| watcher konuya bi bakıcak aha bi sürü mesaj gelmiş saat satıldı galiba dicek
sonra sizi görünce artııık :kizgin seytan:
:aglamak: | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Ptsi 27 Tem. - 20:51 | |
| watcher abimiz bir tanedir | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Salı 28 Tem. - 10:52 | |
| hepiniz cansiniz arkadaslar. Bu uzun ve oldukca yorucu seyahatte aralarda internet oldukca girip yazilariniza hizla bakiyorum. Belcikaya donunce su ilanlara artik degisik seyler ekleyeyim ama asil amac sizlerin de biseyler ekleyip satisa veya takasa sunmaniz :ok3:
Ha bu arada ise ara verdim, bu yaziyi bodrumda otelde yaziyorum, iki gun kalicam, sonra istanbul.
Sizlerle yazismayi ozledim yahu | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Salı 28 Tem. - 21:32 | |
| sadece iki güncük mü bodrum`da kalıyosun abi. kendine bu kadar haksızlık etme bence bu yorgunluğun hakkı en az bi hafta bodrum olmalı. | |
|
| |
merih
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 70 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Perş. 11 Şub. - 5:43 | |
| Bu saatin satılıp satılmadığını öğrenebilirmiyim ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Perş. 11 Şub. - 8:14 | |
| Merhaba Merih bey, bu saatten bir tane daha var hatirladigim kadariyla. | |
|
| |
merih
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 70 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Perş. 11 Şub. - 9:26 | |
| Eğer satmayı düşünüyorsanız, söz konusu saati almak istiyorum. Saat normal çalışıyormu ? İlginize tekrar teşekkür ederim Sn. Watcher. | |
|
| |
Hiç
| Konu: Geri: Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 Cuma 29 Ekim - 23:34 | |
| Sn. Watcher, bu saat bir hayli hoşuma gitti, satmadı iseniz şayet, almak isterim. Teşekkürler, sevgiler. | |
|
| |
| Satılık Antika Erkek Saati - Hiç Kullanılmamış - İlan; 5 | |
|