Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Replica TISSOT uyarısı

3 posters
YazarMesaj
kalemtrash

kalemtrash

Replica TISSOT uyarısı  Empty
MesajKonu: Replica TISSOT uyarısı    Replica TISSOT uyarısı  Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 9:04

sahibinden ve gittigidiyor'da faaliyet gösteren arkadaş gene piyasada. Bu sefer nick "tissot-lelocle " eski nicki "le-locle" idi. Ağzım yandı o yüzden uyarıyorum. Dikkat edin. Diyelim ki aldınız. Parayı havuz hesabına aktaracaksınız, göndermiş gibi hayali kargo numarası girecek sisteme. 20 günden önce iade gerçekleştiremeyeceksiniz. Sinir sahibi olmanız da cabası. Uyarmadı demeyin.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Replica TISSOT uyarısı    Replica TISSOT uyarısı  Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 19:46

evet gittigidiyor replika çin tissotu ile dolu. le locle için adam 300 demiş. % 100 orjinal le locle ebayde bile en az 500 TL. ben 450 liraya buldum diye seviniyorum. ki bu fiyatın altına da orjinal bulmak imkansız. şimdi bende orjinal le locle olacak ve ben onu 300'e vereceğim öylemi? babama bile vermem Smile(şaka tabi babama veririm)
sadece otomatikler değil, pillilerinde alayı replika, özellikle prc 200 tarzı saatlerden kesinlikle uzak durun.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Replica TISSOT uyarısı    Replica TISSOT uyarısı  Icon_minipostedPerş. 22 Tem. - 0:54

o fiyata ancak meshur alisverissaati hamilton panayiri gibi bir indirim olayi olursa olabilir. yani 450nin altinda 2824 makineli bir saat alinamaz diye birsey yok. alinir.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Replica TISSOT uyarısı    Replica TISSOT uyarısı  Icon_minipostedPerş. 22 Tem. - 1:00

450 nin altına elbette 2824 bulunabilir,
ama ebayden al, üstüne kar koy 300'e sat?? mümkün değil. 300 liranın altında ebayde orjinal le locle yok.

Replica TISSOT uyarısı
1 sayfadaki 1 sayfası