Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

omega orjinallik

+9
RSÜRMA
cemele
teng
vervito
kemal-cebeci
Valjoux
egunns
watcher
kelby
13 posters
YazarMesaj
kelby

kelby

omega orjinallik Empty
MesajKonu: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 21:01

sahibinden.com da rastladım. omegacı arkadaşlardan orjinalliğine dair bilgi rica ediyorum:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-omega-saatbudur-omega-seamaster-planet-ocean-chrono-kol-saati-5/detay
watcher
Admin
watcher

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 21:11

Bu saat iyi bir replika bence.

Makinesi asya valjoux 7750 tricompax, orjinali 7750 degil.
7750 oldugunu bana makinenin balans ustu ayar bolumu dusundurdu.
Ve yine tabi ki makine ilk bakista bagiriyor 7750 diye.
Ayrica saticinin gecmisine baktigimda hep replika satmis oldugunu gordum, bu saatin de replika olma ihtimali bence %100
http://www.turksaatforumu.com
egunns

egunns

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 21:27

sahibinden.com a replika yazmak yasak yanlış hatırlamıyorsam
kelby

kelby

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 21:46

satıcının diğer ürünlerinede baktım, 1500'e hublot , iwc, jaeger gibi markalar var. 1500'e sıfır jlc biraz hayal mahsulu bir durum. daha önce safir camlı ve asya 7750 kullanan replika görmüştüm bunlarda watcher ustanın dediği gibi o sınıftan olmalı.
fakat satıcının, ilanında ürünler için sertifikalı demesi ve adresinin basel olarak görünmesi orjinal olabilir hissi uyandırıyor.
Valjoux

Valjoux

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 22:02

Omega'nın bu modelinde bildiğim kadarıyla Omega 3301(3303) makina olması lazım,fotoğraftaki saatte valjoux 7750 kullanılmış orjinal olması pek mümkün değil...
kelby

kelby

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 22:07

orjinal 7750 mi? yoksa asya 7750 mi?
kemal-cebeci

kemal-cebeci

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedÇarş. 21 Tem. - 23:41

1300 e rolex?
vervito

vervito

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPerş. 22 Tem. - 0:40

asya 7750
teng

teng

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPerş. 22 Tem. - 2:47

egunns demiş ki:

Yasak değil, orijinal diye replika yutturmaya çalışanları sahibinden.com a uyardığın zaman da sallamıyorla bile.Geçenlerde aynı şey yine oldu gene hırsızbudur diable gibi yalancı bir satıcı Çin malını replika diye satmaya çalışıyordu , adamlara yazdım cevap olarak saat orijinaldir yazısı gelince bende cevap olarak hangi saat bilginizle orijinal olduğuna karar veriyorsunuz ki bari yapan firmaya sorun hatta isterseniz size bu konuda forum olarak danışmanlık yapabiliriz dedim ama cevap bile vermediler. Bazen şeytan diyor bunları savcılığa ilet hepsi birden uğraşsınlar sabaha kadar diable diable diable
watcher
Admin
watcher

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPerş. 22 Tem. - 11:02

teng demiş ki:
egunns demiş ki:

Yasak değil, orijinal diye replika yutturmaya çalışanları sahibinden.com a uyardığın zaman da sallamıyorla bile.Geçenlerde aynı şey yine oldu gene hırsızbudur diable gibi yalancı bir satıcı Çin malını replika diye satmaya çalışıyordu , adamlara yazdım cevap olarak saat orijinaldir yazısı gelince bende cevap olarak hangi saat bilginizle orijinal olduğuna karar veriyorsunuz ki bari yapan firmaya sorun hatta isterseniz size bu konuda forum olarak danışmanlık yapabiliriz dedim ama cevap bile vermediler. Bazen şeytan diyor bunları savcılığa ilet hepsi birden uğraşsınlar sabaha kadar diable diable diable

+1

bravo alkisalkis biere
cemele

cemele

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedCuma 23 Tem. - 2:18

Ayni satici Oris in 3000-4000tl lik saatlerini 1050 TL ye satiyor. Gercekcilikte cok cok uzak bir fiyat. Yapilan yorumlarda da Orijinallikten ziyade urunler 1. kalite v.b cumleller ile replicanin iyisi oldugu belirtilmis gibi.
RSÜRMA

RSÜRMA

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedC.tesi 24 Tem. - 6:20

ARKADAŞLAR SAAT KESİNLİKLE REPLİKA .BU SINIF SAATLER CİDDİ ŞEKİLDE İLGİ ALANIM OLDUĞU İÇİN NET YAZABİLİYORUM.NORMALDE BU SAATİN ORJİNALİNİN SADECE KORDON FİYATI NEREDEYSE BU FİYAT.

SAYGILAR.
watcher
Admin
watcher

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPaz 25 Tem. - 22:16

RSÜRMA demiş ki:
ARKADAŞLAR SAAT KESİNLİKLE REPLİKA .BU SINIF SAATLER CİDDİ ŞEKİLDE İLGİ ALANIM OLDUĞU İÇİN NET YAZABİLİYORUM.NORMALDE BU SAATİN ORJİNALİNİN SADECE KORDON FİYATI NEREDEYSE BU FİYAT.

SAYGILAR.

Sevgili uyemiz, forumlarda buyuk harfle yazmak bagirmak anlamina geldigi icin, ancak bagirmak istediginizde buyuk harfle yazarsaniz kendinizi daha rahat ifade etmis olursunuz by
ananta56

ananta56

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPtsi 26 Tem. - 3:33

Benimde bu saalte ilgili bi sorum var.Replika olduğu belli ama sorun çıkarırmı ilerde ? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-omega-baba-dan-omega-seamaster-chronometer-erkek-kol-saati/detay
Valjoux

Valjoux

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPtsi 26 Tem. - 3:50

Bu tür saatlerde makina'nın quartz olması avantaj,makina için İsviçre diye belirtmiş ama büyük ihtimalle değildir,cam da safir olmayabilir,krono dizilişine bakarak makina'nın japon OS 20 olma ihtimali var.Makina o ise sağlam ve parça yönünden sıkıntı olmayan bir makinadır.Fiyat biraz yüksek gibi geldi bana...
dewittfan

dewittfan

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPtsi 26 Tem. - 12:42

satıcının fiyatlarının pahalı olmasının sebebi saatleri set halinde gönderiyor.yani replica saat, replica kutu, replica sertifika ve uluslar arası garanti.

yoksa sattığı ürünler 300-400 dolar arası satılan asya 7750 saatler
Valjoux

Valjoux

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPtsi 26 Tem. - 19:32

@ dewittfan

"ananta56"'nın verdiği link için konuşuyorsak o saat'in quartz olduğu yazıyor, söylediğiniz gibi asya valjoux 7750 değil yanılmıyorsam.
ananta56

ananta56

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedSalı 27 Tem. - 4:03

@valjoux sizce bu fiyata değermi?Uluslar aarası garantisi var ama ileride sorun çıkartabilirmi? İyi günler
Valjoux

Valjoux

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedSalı 27 Tem. - 4:20

Böyle bir saati görerek almakta fayda var en azından pazarlık şansın olur,replika saatlerin firmalar tarafından verilmiş garantileri yoktur,bir sorun olduğu zaman satıcılar kendi bünyelerinde sorunları çözüyorlardır diye tahmin ediyorum.

Yukarıda da yazmıştım bu saatin quartz olması bence daha avantajlı çin mekaniklerin bir çoğunda sorun yaşanıyor.
dewittfan

dewittfan

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedSalı 27 Tem. - 13:08

Valjoux demiş ki:
@ dewittfan

"ananta56"'nın verdiği link için konuşuyorsak o saat'in quartz olduğu yazıyor, söylediğiniz gibi asya valjoux 7750 değil yanılmıyorsam.
hayır konunun en başındaki saatten bahsediyorum

dewittfan

dewittfan

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedSalı 27 Tem. - 13:15

ananta56 demiş ki:
@valjoux sizce bu fiyata değermi?Uluslar aarası garantisi var ama ileride sorun çıkartabilirmi? İyi günler

sizin paylaştığınız saatin( 249 tl olan )ne kendi kutusu nede uluslar arası garantisi var.normal bir saat kutusuyla gönderiyorlar.kapalıçarşıda 150 tl ye kadar bulursunuz

benim bahsettiğim aşağıdaki linkteki saat.kutusuyla ve evraklarıyla gönderiliyor.fakat saatte replica ,kutuda replica ,evraklarda replica.kısaca saatte dahil olmak üzere geri kalan malzemelerde replica.zaten replica bir saatin uluslar arası garanti belgesimi olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-omega-saatbudur-omega-seamaster-planet-ocean-chrono-kol-saati-5/detay
Valjoux

Valjoux

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedSalı 27 Tem. - 19:24

"zaten replica bir saatin uluslararası garanti belgesi mi olur."

alkisalkis
konursal

konursal

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedSalı 3 Ağus. - 20:14

replica saat almak hic mantikli degil. Omega gibi bir saat bir kac nesil kullanilabilir dolayısıyla orjinal almak lazim bence.
Bu hafta bir rado saatimin bilezigindeki vidasi koptu orjinal oldugu icin fabrikadan siparis verdiler 5 gun icinde geldi.

Orjinal iyidir
aeedde

aeedde

omega orjinallik Empty
MesajKonu: Geri: omega orjinallik   omega orjinallik Icon_minipostedPtsi 9 Ağus. - 3:32

Ben bu satıcı ile telefonda konuştum, bana ilk önce kasa ve mekanizma full isviçre üretimi birebir replika dedi, daha sonra buraya açtığım konuda Teng üstad komple uzakdoğu olduğunu söyleyince adamı aradım dedim bunlar uzak doğuymuş, bu sefer kasa Hong kong mekanizma orjinal eta 7750 demeye başladı Very Happy baktım habire kıvırıyor hadi eywallah dedim Smile
http://www.ebruliyemekler.com

omega orjinallik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» tissot le locle orjinallik
» Hamilton Jazzmaster orjinallik ?
» Omega Muzesinde Uzayli Bir Omega
» citizen eco drive orjinallik ve kordon yapısı
» Bir Omega