durdor
| Konu: victorinox swiss army otomatik (satıştan kaldırıldı) Salı 3 Ağus. - 20:07 | |
| 41 mm, 2824-2 mekanizma, siyah deri kordon, kutu belge mevcut, sıfır ve uluslararası garantili, yaklaşık maliyeti 300 dolardır. maliyetine veriyorum : 450 tl (resim temsilidir)
En son durdor tarafından Perş. 9 Eyl. - 8:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: victorinox swiss army otomatik (satıştan kaldırıldı) Cuma 6 Ağus. - 10:31 | |
| kasa oldukça kaliteli hayırlı satışlar | |
|
durdor
| Konu: Geri: victorinox swiss army otomatik (satıştan kaldırıldı) Ptsi 23 Ağus. - 2:53 | |
| - egunns demiş ki:
- kasa oldukça kaliteli
hayırlı satışlar teşekkürler, normalde satmayı düşündüğüm bir saat değil zaten. sıkışık olduğum için satıyorum. bu arada fiyat 400 TL olmuştur. bu fiyat için sadece 1 hafta. talep gelmemesi halinde 1 hafta sonra satıştan çekilecektir. | |
|
errör-dh
| Konu: Geri: victorinox swiss army otomatik (satıştan kaldırıldı) Çarş. 25 Ağus. - 20:03 | |
| allah allaah okadar saat arıyorum ne alayım diye dönenler var ve bu ilan ses bulmuyor çok ilginç arkadaşlar 400 liraya pilli saat satıyolar daha ne duruyorsunuz | |
|
durdor
| Konu: Geri: victorinox swiss army otomatik (satıştan kaldırıldı) Perş. 9 Eyl. - 8:54 | |
| - errör-dh demiş ki:
- allah allaah okadar saat arıyorum ne alayım diye dönenler var ve bu ilan ses bulmuyor çok ilginç arkadaşlar 400 liraya pilli saat satıyolar daha ne duruyorsunuz
aslında bu saat yerine bir mido multifort satışa koyacaktım, ama o saati 3-5 kez taktım, bu saat hem sıfır, hem herkesce kabul görebilecek daha klasik kasalı, hemde midoya göre daha uygun fiyatlı olduğu için ilgi görür dedim, yanılmışım. satış iptal edilmiştir, | |
|