Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tag Heuer & Zenith Kardeşliği

+2
teng
aeedde
6 posters
YazarMesaj
aeedde

aeedde

Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Empty
MesajKonu: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedCuma 6 Ağus. - 1:20

Bugün nette dolaşırken enteresan bir bilgiye ulaştım, belki çoğu arkadaş biliyordur ama ben yeni öğrendim. Tag Heuer ve Zenith her ikiside LVMH ( Louis Vuitton ) gurubunun ürettiği markalarmış. Ayrıca Hublot ve Dior Watch markalarıda bu gurubun ürettiği diğer saatler.

Buradan detaylara bakabilirsiniz; http://www.lvmh.com/groupe/pg_societe.asp?str_table_1=societe&secteur=4&rub=3&srub=4
http://www.ebruliyemekler.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedCuma 6 Ağus. - 2:05

Hatta Tag Heuer'in kalibre 36 sı da bizzat Zenith El Primero'dur.
aeedde

aeedde

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedCuma 6 Ağus. - 2:51

36 calibrelik bir Tag Heuer bayağı üst düzey bir saat sayılır o halde Smile
http://www.ebruliyemekler.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedCuma 6 Ağus. - 3:10

Bir deeee
Tag'in en son cikardigi yeni roue a colonne da olan chrono makinesi seiko ile isbirligi sonucunda gerceklesti.
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedCuma 6 Ağus. - 9:10

aeedde demiş ki:
36 calibrelik bir Tag Heuer bayağı üst düzey bir saat sayılır o halde Smile
Elbette, fiyatı da diğerlerinden daha pahalıdır.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedCuma 6 Ağus. - 9:12

watcher demiş ki:
Bir deeee
Tag'in en son cikardigi yeni roue a colonne da olan chrono makinesi seiko ile isbirligi sonucunda gerceklesti.

Ama bu işbirliği Seiko'nun bilgisi dışında oldu hahaha
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedPtsi 9 Ağus. - 9:18

LV nin sahibi dünyanın en zengin ilk 10 u içinde diye biliyorum....adam öyle bir çanta satıyorki tag, zenith tefarruat
(bu arada bu detayı bilmiyordum)
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedPtsi 9 Ağus. - 12:03

teng demiş ki:
Hatta Tag Heuer'in kalibre 36 sı da bizzat Zenith El Primero'dur.
önemli bir not. hürmetler hocam vieux biere
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedPtsi 9 Ağus. - 21:07

by
dreren

dreren

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedC.tesi 28 Ağus. - 15:08

69 yılında ise rakip firmalardı;heuer;buren breitling ortaklığı zenith movado ortaklığı ile rekabet içindeydi;biri dünyanın ilk microtorlu kroograflı saatini üretti;diğeri de ilk otomatik kronograflı saatini calibre 11 ile 3019 phc böyle oldu benim nezdimde 3019 şahane makinedir;1969 yılında 36000vph lı vir saat üretmek takdire şayan calibre 11 ise 19800 vph daha sonra da calibre 12 çıkıyor bildiğim kadarıyla da tek farkı vph değerleri calibre 12 ise 21600 vph değerli
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Tag Heuer & Zenith Kardeşliği   Tag Heuer & Zenith Kardeşliği Icon_minipostedC.tesi 28 Ağus. - 21:55

dreren demiş ki:
69 yılında ise rakip firmalardı;heuer;buren breitling ortaklığı zenith movado ortaklığı ile rekabet içindeydi;biri dünyanın ilk microtorlu kroograflı saatini üretti;diğeri de ilk otomatik kronograflı saatini calibre 11 ile 3019 phc böyle oldu benim nezdimde 3019 şahane makinedir;1969 yılında 36000vph lı vir saat üretmek takdire şayan calibre 11 ise 19800 vph daha sonra da calibre 12 çıkıyor bildiğim kadarıyla da tek farkı vph değerleri calibre 12 ise 21600 vph değerli

bravo çok doğru.
60ların sonlarında otomatik kronograf makine üretimi konusunda firmalar arasında çok ciddi rekabet vardı. en ufak bilgi sızdırılmamaya çalışılıyormuş ves. bu konu ile ilgili uzun bir makale yazmıştım ancak maalesef ki diğer forumda kaldı. kopyalamamıştım da. :(
Ben hem el primero hayranı hem de microrot hayranı olduğum için şu bundan daha önc çıkmıştır o yüzden ilk otomatik krono budur ya da bu bundan daha üstündür diyemiyorum. herbirinin kendi yeri var. Ancak 3019lu ilk el primero ile cal.11 ilk monaco versen hangisi alırsın diye biraz düşünür herhalde elprimero alırdım Smile
bu arada cal 11 ve 12yi görürseniz ve nerde bunun rotoru derseniz bilin bunların mikrorotoru içerde saklı. bu makineler 1957 yapımı ilk mikrorotor 1280lerin üzerine krono eklenerek yapılmış dolayısı ile rotor içerde saklı.

Tag Heuer & Zenith Kardeşliği 2f1c9c73

Tag Heuer & Zenith Kardeşliği
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tag Heuer, Zenith ve Cortech (saat kasası fabrikası) birleştiler mi?
» Panerai&Purdey Kardeşliği
» Tag Heuer
» tag heuer
» tag heuer