fakat kordonunu kısaltamıyorum.... pztesi gidebilirim saatçiye o güne kadarda takamamak istemiyorum... yardım eder misiniz lütfen.. kordonun resmini koyuyorum...
watcher Admin
Konu: Geri: kordon kısaltma Cuma 6 Ağus. - 4:19
Daha once yapmadiysaniz bir saatciye yaptirin daha dogru olur, kordon cizilmez Ya da eski bir saatte biraz deneme yapin daha sonra bunu yapmaya calisin.
imkan olmadı aldığım yere yağtıracak... uzak yerlerden geldi bu resimdeki gibi değilki kordon... pime benzer bişeler var resimlerde ama bunda yok
ec038
Konu: Geri: kordon kısaltma Cuma 6 Ağus. - 7:55
watcher demiş ki:
Daha once yapmadiysaniz bir saatciye yaptirin daha dogru olur, kordon cizilmez Ya da eski bir saatte biraz deneme yapin daha sonra bunu yapmaya calisin.
benim saat videonun sonundaki gibi olduğu için bakıp yaptım çok tşk ederim
ec038
Konu: Geri: kordon kısaltma Salı 10 Ağus. - 4:39
tekrar tekrar rahatsız ediyorum ama bu saatin camı mineral deil mi ???
çizilio falan yazmışlar bi yerde
vervito
Konu: Geri: kordon kısaltma Salı 10 Ağus. - 7:30
plastikse çizilir. yok değilse eğer çizilmez bir cam ise arkadasında bir yerde ya mineral crystal ya da sapphire yazar. yazmıyorsa normal çizilebilen bir camdır.
ec038
Konu: Geri: kordon kısaltma Salı 10 Ağus. - 11:13
öyle bi yazı yok yaa... sanırım buda çizilenden.. diğer bi saati bu sebepten kenara koymuştum ben :(
watcher Admin
Konu: Geri: kordon kısaltma Salı 10 Ağus. - 22:25
Safir cam'in ebatlarina gore 80-100€ civari dolastigini bildigimiz zaman, saati alis fiyatimizdan camin niteligi belli olur, safir cam degilse cizilir, hesalit yani plastik tarzi bir cam ise cizilse bile bu kucuk bir islem ile giderilir ama mineral ise tamir de edilemez
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: kordon kısaltma Salı 10 Ağus. - 23:59
(safir cam da çizilir, ama zor çizilir )
ec038
Konu: Geri: kordon kısaltma Çarş. 11 Ağus. - 2:36
arkadaşlar satıcıya sordum bunun mineral ca olduğunu söyledi.. bu camın kalitesi çok mu kötü ki ???
Valjoux
Konu: Geri: kordon kısaltma Çarş. 11 Ağus. - 3:09
Saatinizin camı mineral cam değil,bu modellerde kasa çelik ise mineral cam kullanılıyor,plastik kasalar da mineral cam kullanılmıyor.
ec038
Konu: Geri: kordon kısaltma Çarş. 11 Ağus. - 4:46
satıcı bana yalan mı söyledi o zaman :@... bu saatin kaası plastik yaa.. benim için bunun da ömrü çok kısa olacak o zaman ... şu satış sitesinde bu saatin içi siyah olanına mineral yazmışlar hemde bana bu ümit vermişti biraz :((
Konu: Geri: kordon kısaltma Çarş. 11 Ağus. - 4:50
Hiç üzülme bu modellerin ömrü kısa olmaz,güle güle kullan saatini...
ec038
Konu: Geri: kordon kısaltma Çarş. 11 Ağus. - 4:51
teşekkür ederim
vervito
Konu: Geri: kordon kısaltma Çarş. 11 Ağus. - 9:59
kendi kulvarında çok güzel bir saat almışsınız. pilli saat alınacaksa zaten multifonksiyonlu casio alınır. hep demişimdir. o yüzden içinizi buz gibi tutun. zaten bu tarz saatlerde de çizilmeyen cam olmaz. güle güle kullanın.
kendi kulvarında çok güzel bir saat almışsınız. pilli saat alınacaksa zaten multifonksiyonlu casio alınır. hep demişimdir. o yüzden içinizi buz gibi tutun. zaten bu tarz saatlerde de çizilmeyen cam olmaz. güle güle kullanın.
teşekkür ederim... casio ilk tercihim oldu zaten.. çünkü çok fonk diğer markaların saatleide bununla aşağı yukarı aynı fiyata sahip ve ne olduğu belli değil.. en azından çizeceksem casio çiziyim dedim
cmbrbr
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 18/02/11 Yaş : 39 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: kordon kısaltma C.tesi 9 Nis. - 13:39
Yeni bir sayfa açıp kirlilik yapmak istemediğim için buraya yazayım dedim. Dün @durdor hocamdan seiko black monster aldım. Kordonu bayağı büyük geldiği için kısaltmam lazım. http://cgi.ebay.com/N-Watch-Band-Strap-Pin-Link-Remover-Adjust-Repair-Tool-/150448696991?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230770ee9f#shId Saatçiye gitmek yerine bu ürünü almak istiyorum. Değerli ustalarında bir fikrini alayım dedim. Bunu saatçiye mi götürmem lazım yoksa yukarda belirttiğim ürünü alayıp kendimmi halledeyim. Ebaydan almak istememin bir amacıda ilk alış verişim olucak ve yavaştan bu işlerede girmek istiyorum. Kendi başıma birşeyler yapmanın zamanıda geldi.