Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari
4 posters
Yazar
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Ptsi 23 Ağus. - 8:54
mükemmel bir ikon neden benim güzel ilkemdede göremiyoruz zamana değer atfeden bu tip eserleri :(
işin gerçeği daha geçen ay gittiğim tokatın bir ilçesinde adres tarifi aldım saat kulesini baz alan bir tarifti gittim sokak ismi tutuyor cadde ismi tutuyor ama ortalıkta saat kulesi yok sonradan öğrendimki yeni gelen belediye yönetimi kuleyi yıktırmış varın zihniyetlerdeki rezil durumu siz hesaplayın...
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Ptsi 23 Ağus. - 8:58
Hangi ilçe ?
watcher Admin
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Ptsi 23 Ağus. - 10:37
errör-dh demiş ki:
mükemmel bir ikon neden benim güzel ilkemdede göremiyoruz zamana değer atfeden bu tip eserleri :(
işin gerçeği daha geçen ay gittiğim tokatın bir ilçesinde adres tarifi aldım saat kulesini baz alan bir tarifti gittim sokak ismi tutuyor cadde ismi tutuyor ama ortalıkta saat kulesi yok sonradan öğrendimki yeni gelen belediye yönetimi kuleyi yıktırmış varın zihniyetlerdeki rezil durumu siz hesaplayın...
wayyy ben de yikildim walla
vervito
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Ptsi 23 Ağus. - 11:20
"elin adamı yapıyor/yapmış" gibi cümleler...
errör-dh
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Ptsi 23 Ağus. - 13:45
@teng zile ilçesiydi, sonradan biraz araştırdım öle ahım şahım geçmişi olan bir saat kulesi değilmiş ama kimin ne gibi bir alıp veremediği olurda bir metrekare yer kaplamayan bir saat kulesini yıktırır ki, yeride zaten kavşak göbeği yerine birşey yapmak için yıkılmış olamaz..
velhasıl ülkemde bu tip incelikler beklemek hata galiba..
errör-dh
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Ptsi 23 Ağus. - 13:58
birde konuyu araşırıken daha acı bir bilgiye rastladım yine zile ilçesinden çok daha eskiden yapılmış bir saat mevcutmuş 1970 lere kadar ancak şimdi onun yerinde bir teneke var
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Ptsi 23 Ağus. - 20:42
Zile'de zaten dişe tırnağa değecek birşey yoktu, tamamlamışlar.
watcher Admin
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Ptsi 23 Ağus. - 21:58
Zilenin pekmezi var ama. Babam asker oldugundan bize hep zile pekmezi hediye gelirdi, o zamanlar sokelle pahali oldugundan hatta bulunmadigindan alamazdik ve bu pekmezi sokella gibi ekmege surer yerdik, ama bu duydugumdan sonra artik pekmezlerini de yemem istemem onlarin olsun.
errör-dh
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Salı 24 Ağus. - 5:00
aslında dediğiniz gibi üzümü ve pekmezi mükemmel heleki üzerinede ceviz serpiyolar off ,ancak onun dışında hiç bir gelişim örneği gösterememiş bir mecra halbuki onca tarihi zenginliğe verimli toprağa rağmen.. yazık..
vervito
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Salı 24 Ağus. - 6:27
o pekmez reşadiyede de var galiba.. yoksa başka bir pekmez mi zile'nin ki? kırmızı bir meyveden yapılıyor. ismini unuttum.
errör-dh
Konu: Geri: Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari Salı 24 Ağus. - 6:59
yok beyaz oluyo zile pekmezi sanırım yapımında kil kullanılıymuş ondan beyaz galiba..
Venedik ten 24 saat kadranli kulelerin bazi fotolari