Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH

3 posters
YazarMesaj
krytime

krytime

ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Empty
MesajKonu: ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH   ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Icon_minipostedC.tesi 14 Ağus. - 8:04

Forumda pek bayan otomatik saatlerine yer verilmiyor. Bu nedenle bende eşime hediye olarak aldığım Orient i tanıtayım istedim. Aslında eşim "bana sakın otomatik saat alma.Kullanmayınca duran ve sapması olan bir saat takmak istemiyorum " diyordu ama artık sayemde oda bir otomatik saat sahibi ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH 535340 .
Saatin özelliklerine gelirsek; saat altın kaplama, 37 mm. çapa ve 50 M. WR. a sahip,makinası Orient Calibre 46A40. Saatin kadranı sedefli buda kadrana yanar döner özellik veriyor ışığa göre kadran pembe, mor gibi farklı renklere bürünüyor. Sedef kadran üzerinde belli belirsiz minik kalpler bulunmakta ayrıca kadranda ki kalp şeklindeki pencereden mekanizması izlenebilmekte.Aslında saatin kadran yapısında Zenith star open dan bayağı esinlenilmiş, kadranın genel görünüşü ve numara şekil yapısı Zenith le nerdeyse aynı.Saatin arka kapağında da yine mekanizmanın izlenebileceği kalp şeklinde küçük bir pencere mevcut ve kapağa minik kalp desenleriyle süs yapılmış.
Saatin deri kayışı gayet kaliteli ve beyaz rengiyle de saatle uyum içinde. Saat genel anlam da kalitesiyle fiyatının çok çok üstünde bir saat.

ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Dsc02341k
ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Dsc02342n
ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Dsc02344o
ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Dsc02349z
ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Dsc02343e

En son krytime tarafından C.tesi 14 Ağus. - 8:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH   ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Icon_minipostedC.tesi 14 Ağus. - 8:15

ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Dsc02350s
ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Dsc02347
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH   ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Icon_minipostedC.tesi 14 Ağus. - 8:31

Cok guzelmis, ben bu modeli hic gormemistim, insanin esine rahatlikla alabilecegi bir saat, fiyati da cok uygundur sanirim.
http://www.turksaatforumu.com
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH   ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Icon_minipostedC.tesi 14 Ağus. - 9:13

watcher demiş ki:
Cok guzelmis, ben bu modeli hic gormemistim, insanin esine rahatlikla alabilecegi bir saat, fiyati da cok uygundur sanirim.

Teşekkürler watcher . Evet saati aldıktan sonra bende çok beğendim ve iyi ki almışım dedim. Çünkü internetten beğenip aldım. Fiyatıda bu kalite için gerçekten çok uygun. Eşine otomatik saat almak isteyenlere bu saate de bakmalarını tavsiye ederim.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH   ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Icon_minipostedC.tesi 14 Ağus. - 10:55

çok güzelmiş, güle güle kullanın,
bemim eşimde sayemde ufak ufak sattlere merak sarmaya başladı ama,,,
nerde süslü, taşlı saat varsa onlara bakıyor.

en son 250 TL'ye dice kayek diye birşey aldırdı agliyor
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH   ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Icon_minipostedC.tesi 14 Ağus. - 19:19

kelby teşekkürler. Ama bayanların çoğunluğu moda markalarının saatlerini tercih ediyorlar. Eşiminde D&G nın pilli bir saati var en sevdiği saati o ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Drunken_smilie sabırla bekleyeceğiz mekanik saatlere ilgi duymalarını ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH Icon_smile yada pillilere dünyanın parasını ödemeye devam edeceğiz ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH 737349

ORIENT LADIES AUTOMATIC WATCH
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bvlgari Ipno Ladies Watch
» Seiko 5 Sports Automatic Watch SNKK33J1
» ORİENT AUTOMATİC ??
» Orient- Automatic Day-Date
» Orient Aviator Automatic