Ürün kesinlikle sıfır ve orjinal olmalı yurt dışından gönderilecekse kutu, fatura, kitapçık vs. olmasa da olur. Ödeme ürün tesliminde nakit olarak yapılır, dünyanın her yerine ödeme gönderilir. Başka modeller ile ilgilenmiyorum sadece bu modeli temin edebilecek arkadaşların fiyat tekliflerini bekliyorum.
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Drao arkadaşımız epey araştırmadan sonra bu saatten aldı kendisi şu aralar nete giremiyor ama mesajı görünce size bilgi verir sanırım. İnternette ürün tesliminde ödeme yok diye biliyorum.
aeedde
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 50 Nerden : Ankara
Gitti gidiyor yada sahibinden.com üzerinden de alabilim.
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco Cuma 15 Ekim - 12:47
tr listesi 6500 chf di galiba
inkablok
Mesaj Sayısı : 147 Kayıt tarihi : 13/09/10 Yaş : 57 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco Cuma 15 Ekim - 22:03
Listte fiyatını bilmiyorum ama parayı cebinize koyup giderseniz, %35-40 lara yakın nakit ödemede fiyat alırsınız...Özellikle Sirkeci piyasasından....
aeedde
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 50 Nerden : Ankara
Konu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco C.tesi 16 Ekim - 10:41
Tissot'a gitti paracıklar başka bir bahara inş. tag..
umutaltun
Konu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco Çarş. 27 Ekim - 11:14
Bu saati ebay'de 2000 dolar'a buldum hem de sıfır. Satıcıyla görüştüm makul biri. Ama kahretsin ki daha yeni longines admiral chrono aldım ve hiç para yok bunun için... Ahh McQueen ah!
Vanity Fair
Konu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco Paz 31 Ekim - 4:06
umutaltun demiş ki:
Bu saati ebay'de 2000 dolar'a buldum hem de sıfır. Satıcıyla görüştüm makul biri. Ama kahretsin ki daha yeni longines admiral chrono aldım ve hiç para yok bunun için... Ahh McQueen ah!
Madem siz vazgectiniz linki ya da saatici adini gonderebilirmisiniz bana? Tesekkurler.
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
Konu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco Paz 31 Ekim - 8:20
Vanity Fair demiş ki:
umutaltun demiş ki:
Madem siz vazgectiniz linki ya da saatici adini gonderebilirmisiniz bana? Tesekkurler.
Size özelden mesaj attım ama burayada yazayım. Bence bu fiyat iyi bir fiyat. Ben yaklaşık 3 ay önce Tag Heuer Monaco Steve McQuenn modelini ebay üzerinden Amerika'dan aldım. Ödemeyi Paypal kanalı ile yaptım. Biraz riski göze almıştım ama sorun olmadı. Ben 2250 dolara almıştım. Bildiğim kadarı ile buradaki fiyatlara göre çok daha ucuza bana maloldu. Eğer alacaksanız bencede Amerika'dan almanızı tavsiye ederim.
Vanity Fair
Konu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco Paz 31 Ekim - 12:04
Drao demiş ki:
Vanity Fair demiş ki:
umutaltun demiş ki:
Size özelden mesaj attım ama burayada yazayım. Bence bu fiyat iyi bir fiyat. Ben yaklaşık 3 ay önce Tag Heuer Monaco Steve McQuenn modelini ebay üzerinden Amerika'dan aldım. Ödemeyi Paypal kanalı ile yaptım. Biraz riski göze almıştım ama sorun olmadı. Ben 2250 dolara almıştım. Bildiğim kadarı ile buradaki fiyatlara göre çok daha ucuza bana maloldu. Eğer alacaksanız bencede Amerika'dan almanızı tavsiye ederim.
Evet okudum mesajinizi tesekkur ederim ilginiz icin Yanliz Ebay'de ortalama $3000'a satiliyor. Umutaltun nickli arkadas 2000 dollar'a, siz 2250'ye bulmussunuz... Firsat mi beklemek lazim o fiyata alabilmek icin? Yoksa saticiyla pazarlik falan mi ettiniz?