Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alınık Tag Heuer Monaco

+3
egunns
teng
aeedde
7 posters
YazarMesaj
aeedde

aeedde

Alınık Tag Heuer Monaco Empty
MesajKonu: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedPerş. 19 Ağus. - 3:32

Alınacak ürünün linki; http://www.tagheuer.com/the-collection/monaco/automatic-chronograph/index.lbl?w=CAW2111.FC6183 Mavi kadran olan model.

Ürün kesinlikle sıfır ve orjinal olmalı yurt dışından gönderilecekse kutu, fatura, kitapçık vs. olmasa da olur. Ödeme ürün tesliminde nakit olarak yapılır, dünyanın her yerine ödeme gönderilir. Başka modeller ile ilgilenmiyorum sadece bu modeli temin edebilecek arkadaşların fiyat tekliflerini bekliyorum.
http://www.ebruliyemekler.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedPerş. 19 Ağus. - 4:55

Drao arkadaşımız epey araştırmadan sonra bu saatten aldı kendisi şu aralar nete giremiyor ama mesajı görünce size bilgi verir sanırım.
İnternette ürün tesliminde ödeme yok diye biliyorum.
aeedde

aeedde

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedPerş. 19 Ağus. - 4:57

Gitti gidiyor yada sahibinden.com üzerinden de alabilim.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedCuma 15 Ekim - 12:47

tr listesi 6500 chf di galiba
inkablok

inkablok

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedCuma 15 Ekim - 22:03

Listte fiyatını bilmiyorum ama parayı cebinize koyup giderseniz, %35-40 lara yakın nakit ödemede fiyat alırsınız...Özellikle Sirkeci piyasasından....
aeedde

aeedde

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedC.tesi 16 Ekim - 10:41

Tissot'a gitti paracıklar Smile başka bir bahara inş. tag..
umutaltun

umutaltun

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedÇarş. 27 Ekim - 11:14

Bu saati ebay'de 2000 dolar'a buldum hem de sıfır. Satıcıyla görüştüm makul biri. Ama kahretsin ki daha yeni longines admiral chrono aldım ve hiç para yok bunun için... Ahh McQueen ah!
Vanity Fair

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedPaz 31 Ekim - 4:06

umutaltun demiş ki:
Bu saati ebay'de 2000 dolar'a buldum hem de sıfır. Satıcıyla görüştüm makul biri. Ama kahretsin ki daha yeni longines admiral chrono aldım ve hiç para yok bunun için... Ahh McQueen ah!

Madem siz vazgectiniz linki ya da saatici adini gonderebilirmisiniz bana? Tesekkurler.
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedPaz 31 Ekim - 8:20

Vanity Fair demiş ki:
umutaltun demiş ki:

Madem siz vazgectiniz linki ya da saatici adini gonderebilirmisiniz bana? Tesekkurler.

Size özelden mesaj attım ama burayada yazayım. Bence bu fiyat iyi bir fiyat. Ben yaklaşık 3 ay önce Tag Heuer Monaco Steve McQuenn modelini ebay üzerinden Amerika'dan aldım. Ödemeyi Paypal kanalı ile yaptım. Biraz riski göze almıştım ama sorun olmadı.
Ben 2250 dolara almıştım. Bildiğim kadarı ile buradaki fiyatlara göre çok daha ucuza bana maloldu. Eğer alacaksanız bencede Amerika'dan almanızı tavsiye ederim.
Vanity Fair

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedPaz 31 Ekim - 12:04

Drao demiş ki:
Vanity Fair demiş ki:
umutaltun demiş ki:

Size özelden mesaj attım ama burayada yazayım. Bence bu fiyat iyi bir fiyat. Ben yaklaşık 3 ay önce Tag Heuer Monaco Steve McQuenn modelini ebay üzerinden Amerika'dan aldım. Ödemeyi Paypal kanalı ile yaptım. Biraz riski göze almıştım ama sorun olmadı.
Ben 2250 dolara almıştım. Bildiğim kadarı ile buradaki fiyatlara göre çok daha ucuza bana maloldu. Eğer alacaksanız bencede Amerika'dan almanızı tavsiye ederim.

Evet okudum mesajinizi tesekkur ederim ilginiz icin Smile Yanliz Ebay'de ortalama $3000'a satiliyor. Umutaltun nickli arkadas 2000 dollar'a, siz 2250'ye bulmussunuz... Firsat mi beklemek lazim o fiyata alabilmek icin? Yoksa saticiyla pazarlik falan mi ettiniz?

Vanity Fair

MesajKonu: Geri: Alınık Tag Heuer Monaco   Alınık Tag Heuer Monaco Icon_minipostedPtsi 22 Kas. - 12:22

Bir suredir ebay'den kovaliyorum bu saati ama hala uygun fiyatli dusmedi...

Satmak isteyen varsa alici oldugumu hatirlatayim dedim Smile

Alınık Tag Heuer Monaco
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TAG Heuer Monaco V4
» SATILIK KULLANILMIS TAG HEUER MONACO CW2113 SIYAH
» Tag Heuer Monaco Steve McQueen Chronograph
» Satılık TAG Heuer Monaco Vintage Limited Edition
» alinik zenith