Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cover marka İsviçre saatleri???

5 posters
YazarMesaj
Zevahiri

Zevahiri

Cover marka İsviçre saatleri??? Empty
MesajKonu: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedC.tesi 21 Ağus. - 1:47

Merhabalar;

siteye yeni üye oldum ve saatlerede meraklıyım Cover marka 8042 modeli hediye geldi bu marka hakkında değerli üstadlarımızın bilgilerini almak isterim.Gerçi quartz a soğuk bakıyor üstadlarımız ama yaş itibariyle tecrübelenip doğru yolu bulucağız elbet... Very Happy

Şimdiden teşekkürler... alkisalkis
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedC.tesi 21 Ağus. - 8:56

Ben cover markayi bilmiyorum, bir resmini eklemeniz mumkun olursa daha iyi degerlendirme yapabiliriz.
http://www.turksaatforumu.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedC.tesi 21 Ağus. - 11:15

modelini bilmiyorum ancak Cover ürettiği swiss made quartz saatleri allandırıp pullandırıp (swarowski kristallar ves. tarzı özellikler) nöropatolojik fiyatlara satan bir marka. hediyenin manevi değeri yoksa meraklısına uygun bir fiyata satıp mekanik saat alabilirsiniz.
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedC.tesi 21 Ağus. - 23:21

Hımm..Teşekkürler ayrıca en kısa zamanda fotoğrafını ekleyeceğim.
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 0:19

Bide resimi direk buraya ekleme olayını nasıl yapıcaz?yeni olduğum için bilmiyorum bi sölerseniz iyi olur.
Teşekkürler şimdiden
teng

teng

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 1:02

Kurallar -Forum bilgileri üst başlığında resim yükleme ile ilgili bilgi var, oraya bakabilirsiniz.
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 1:49

Cover marka İsviçre saatleri??? N5saatvj
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 1:53

Cover marka İsviçre saatleri??? Sa
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 1:56

Cover marka İsviçre saatleri??? Saatv
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 2:05

Cover marka İsviçre saatleri??? Saat2g
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 2:07

saat cronograph lı dır 50 metre su geçirmez swiss made quartz saattir.deri kordonlı stainless steel kasa (bu kadar bilgi verebildim yorumlarınızı bekliyorum) posta
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 2:17

Sevgili Zevahiri,
Sizi biraz hayalkirikligina ugratacagim icin uzgunum.
Saatlerin parcalari cin yapimi, montajin kucuk bir bolumu isvicrede yapiliyor, made in suisse ibaresini almak icin saatin degerinin %51 inin isvicrede gerceklesmesi gerekiyor, bu da isvicre fiyatlariyla kutu, ambalaj, etiket derken denk geliyor, saatlerin degerinin %90'i reklama ayrilmis durumda yani saatin kendisine verilen para %10, geri kalani reklam giderleri.
Fiyati cok daha asagilarda olan baska quartz saatlerden kalite olarak pek farki yok, iyi olan yani kasasi kaplama degil, masif celik, bunun disinda icindeki makine cok daha ucuz saatlerdeki ile ayni quartz makine.
Saati asla kotulemek istemiyorum ama iste tum bu nedenlerle mekanik saate yonelmek daha guzel.
http://www.turksaatforumu.com
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPaz 22 Ağus. - 22:58

Teşekkür ederim.Napalım biraz hevesimizi alalım bundan Rolling Eyes Şu anda bütçeme uygun otomotik saat olarak seiko5 military modellerini çok beğendim.Biraz aydınlatırsanız saat hakkında sevinirim.Teşekkürler..
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedPtsi 23 Ağus. - 3:20

seiko5 military hemen herkesin beğendiği saatlerdir,kullanılan makine seiko 5 serisisnin standart makinesi 7s26 dır,36 mm ve 42 mm lik iki versiyonu var,42 mm liğin 100 m wr si var,bildiğim ülkemizde resmi satılmadığı
Zevahiri

Zevahiri

MesajKonu: Geri: Cover marka İsviçre saatleri???   Cover marka İsviçre saatleri??? Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 1:43

bu seiko 5 military ler türkiyedeki saat mağazalarında satılmıyor mu acaba ?Ayrıca teşekkürler ok1

Cover marka İsviçre saatleri???
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Candino marka saat buldum bu nasıl bir marka?
» 500 Euro altı İsviçre saatleri
» 500 liradan ucuz otomatik isviçre saatleri...
» Ebay'de İsviçre saatleri satan bir satıcı
» İsviçre saatleri üzerine kısa bir tarihçe