Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi

3 posters
YazarMesaj
godzilla34

godzilla34

P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Empty
MesajKonu: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 3:54

Arkadaslar p.moser saat hakkinda bilgisi olan varmi ben internette arastirdiklarima gore sayili sayida yilda uretiliyormus ama net bilgim yok bilgi verecek arkadaslar acil cevaplarsa cok sevinirim ustadlar saati aldim ve geldim saat 20 micron altin plaket yaziyor tam kenarinda 3,4cm kadran ve dis yuzey mukemmel durumda sadece altinda makineyi acmaya calisan biri bir cizik yapmis ama cok onemli degil sanirim simdi yorumlarinizi bekliyorum P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Photo0007bP.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Photo0008lP.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Photo0001kP.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Photo0002lnP.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Photo0003ryP.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Photo0004uP.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Photo0006p

En son godzilla34 tarafından Salı 24 Ağus. - 6:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 4:02

P moser???
ben Henri Moser biliyorum, bunu duymamistim ama guzel ve hos bir saate benziyor.
http://www.turksaatforumu.com
godzilla34

godzilla34

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 4:04

bunu satan bir bayan sadece adini yazmis yasli bir alman bayan iyi bir pazarlik yaptim bir saat sonra gidip alicam saati gelince makine ve daha detayli resimler cekerim ama hata yapmak istemiyorum acikcasi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 4:07

Eger 70-80 eurodan fazla vermiyorsan hic sorun yok.
godzilla34

godzilla34

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 4:08

vermiyorum dostum emin ol ama internette arastirdim sadece bir kactane var bu markadan onlarda 450 eurodan basliyor fiyat olarak
godzilla34

godzilla34

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 10:26

Evet ustadlar simdi bu saate ne deger bicilir soyleyin bakalim uzun arastirmalar sonrasi bu saat 1975 den sonra birdaha uretilmemis
sanirim bu sefer iyi is yaptim yanila yanila belki dogruyu ogrendim ama bu benim nacizane fikrim sadece daha iyisin ustadlar bilir sanirim
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 11:25

Makine eta1260 gibi gorunuyor
godzilla34

godzilla34

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 11:27

Bu nedemek ustadim
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 13:37

paul moser. meşhur usta henry moser ile ilgisi yok. Bienne'den bir saat markasıdır P.moser. makinesi özel bir makineye benzemiyor. ama tam olarak da çıkaramadım. kadran dizaynından 70lerin çok daha öncesine ait bir saat gibi duruyor. 50ler olabilir.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 21:12

godzilla34 demiş ki:
Bu nedemek ustadim

makinenin ozellikleri BURAYA TIKLA
godzilla34

godzilla34

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedSalı 24 Ağus. - 21:25

Sadece bakiyorum resimlere ustad bide bisey anlasam Rolling Eyes vervito ustada gene begendiremedim saatimi nasil bir saat alicam bilmiyorum halbuki bu saati cok uygun fiyata ve cok temiz bir saat aldigimi saniyordum Question
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedÇarş. 25 Ağus. - 3:44

kesinlikle öyle düşünmeyin. kötü bir saat değil. makinesi temiz ise 50euro altında alınabilecek güzel bir saat. öyle bir tarz saat ki siz beğendiyseniz kimsenin düşüncesi önemli değil. bazen oluyor öyle saatler ki gerçekten verilen paraya değmez. ancak bu gönlünüze yattıysa seve seve kullanın. ancak koleksiyon oluştururken de mutlaka "koleksiyonluk" dediğimiz saatlerden alın. ve saati almadan önce bizlere danışırsanız (tabii uygun görürseniz) biz de nacizane fikirlerimizi belirtiriz. ancak son karar yine de sizindir herzaman. koleksiyon oluştururken önemli olan bir tarz belirlemeniz kendince ve o tarzda saatlerde koleksiyonluk parçaları kovalamanız. yoksa kaos olur.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi   P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi Icon_minipostedÇarş. 25 Ağus. - 3:51

vervito demiş ki:
kesinlikle öyle düşünmeyin. kötü bir saat değil. makinesi temiz ise 50euro altında alınabilecek güzel bir saat. öyle bir tarz saat ki siz beğendiyseniz kimsenin düşüncesi önemli değil. bazen oluyor öyle saatler ki gerçekten verilen paraya değmez. ancak bu gönlünüze yattıysa seve seve kullanın. ancak koleksiyon oluştururken de mutlaka "koleksiyonluk" dediğimiz saatlerden alın. ve saati almadan önce bizlere danışırsanız (tabii uygun görürseniz) biz de nacizane fikirlerimizi belirtiriz. ancak son karar yine de sizindir herzaman. koleksiyon oluştururken önemli olan bir tarz belirlemeniz kendince ve o tarzda saatlerde koleksiyonluk parçaları kovalamanız. yoksa kaos olur.

Evet ve daha sonra 50'li yaslara geldiginizde benim duruma dusersiniz devenin basi

P.MOSER 20micron gold plaket makine resmi eklendi
1 sayfadaki 1 sayfası