Arkadaslar p.moser saat hakkinda bilgisi olan varmi ben internette arastirdiklarima gore sayili sayida yilda uretiliyormus ama net bilgim yok bilgi verecek arkadaslar acil cevaplarsa cok sevinirim ustadlar saati aldim ve geldim saat 20 micron altin plaket yaziyor tam kenarinda 3,4cm kadran ve dis yuzey mukemmel durumda sadece altinda makineyi acmaya calisan biri bir cizik yapmis ama cok onemli degil sanirim simdi yorumlarinizi bekliyorum
En son godzilla34 tarafından Salı 24 Ağus. - 6:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher Admin
bunu satan bir bayan sadece adini yazmis yasli bir alman bayan iyi bir pazarlik yaptim bir saat sonra gidip alicam saati gelince makine ve daha detayli resimler cekerim ama hata yapmak istemiyorum acikcasi
watcher Admin
Evet ustadlar simdi bu saate ne deger bicilir soyleyin bakalim uzun arastirmalar sonrasi bu saat 1975 den sonra birdaha uretilmemis sanirim bu sefer iyi is yaptim yanila yanila belki dogruyu ogrendim ama bu benim nacizane fikrim sadece daha iyisin ustadlar bilir sanirim
watcher Admin
paul moser. meşhur usta henry moser ile ilgisi yok. Bienne'den bir saat markasıdır P.moser. makinesi özel bir makineye benzemiyor. ama tam olarak da çıkaramadım. kadran dizaynından 70lerin çok daha öncesine ait bir saat gibi duruyor. 50ler olabilir.
watcher Admin
Sadece bakiyorum resimlere ustad bide bisey anlasam vervito ustada gene begendiremedim saatimi nasil bir saat alicam bilmiyorum halbuki bu saati cok uygun fiyata ve cok temiz bir saat aldigimi saniyordum
vervito
kesinlikle öyle düşünmeyin. kötü bir saat değil. makinesi temiz ise 50euro altında alınabilecek güzel bir saat. öyle bir tarz saat ki siz beğendiyseniz kimsenin düşüncesi önemli değil. bazen oluyor öyle saatler ki gerçekten verilen paraya değmez. ancak bu gönlünüze yattıysa seve seve kullanın. ancak koleksiyon oluştururken de mutlaka "koleksiyonluk" dediğimiz saatlerden alın. ve saati almadan önce bizlere danışırsanız (tabii uygun görürseniz) biz de nacizane fikirlerimizi belirtiriz. ancak son karar yine de sizindir herzaman. koleksiyon oluştururken önemli olan bir tarz belirlemeniz kendince ve o tarzda saatlerde koleksiyonluk parçaları kovalamanız. yoksa kaos olur.
watcher Admin
kesinlikle öyle düşünmeyin. kötü bir saat değil. makinesi temiz ise 50euro altında alınabilecek güzel bir saat. öyle bir tarz saat ki siz beğendiyseniz kimsenin düşüncesi önemli değil. bazen oluyor öyle saatler ki gerçekten verilen paraya değmez. ancak bu gönlünüze yattıysa seve seve kullanın. ancak koleksiyon oluştururken de mutlaka "koleksiyonluk" dediğimiz saatlerden alın. ve saati almadan önce bizlere danışırsanız (tabii uygun görürseniz) biz de nacizane fikirlerimizi belirtiriz. ancak son karar yine de sizindir herzaman. koleksiyon oluştururken önemli olan bir tarz belirlemeniz kendince ve o tarzda saatlerde koleksiyonluk parçaları kovalamanız. yoksa kaos olur.
Evet ve daha sonra 50'li yaslara geldiginizde benim duruma dusersiniz